reklama
piąteczka koleżankomam dzis lenia
pranie schnie, obiad prawie ejst z wczoraj...
a ja siedzie ociezala
co do smoka to gratulacje , ale cos mi sie wydaję, że jszcze jakies wrzesniątko dyda, o juz iwem Mati Justyny i ....................... nie pamiętam
To zrób sobie dzień lenistwa ;-) w końcu każdemu taki dzień raz na jakiś czas się należy;-) a Tobie napewno po wekendzie na uczelni dobra wymówka;-) ja za to siedzę jak na szpilkach i czekam aż Aga da mi znać czy da radę wcześniej niż Marta mnie zmienićtak mi jakoś dziwnie jak pomyślę że nie ja albo M mielibyśmy dziś młodą wykąpać i układać do snu to byłby pierwszy raz od urodzenia
A ja tam się cieszę że macie lenia;-) bo przynajmniej ktoś mi towarzystwa w pracy dotrzymuje:-)
A ja tam się cieszę że macie lenia;-) bo przynajmniej ktoś mi towarzystwa w pracy dotrzymuje:-)
monia_l
Wrześniowe mamy'07
my już po spacerku piękna pogoda dzieci pojeździły na rowerkach,pospacerowały a teraz wróciliśmy na obiadekZiemniaczki sie gotuja więc musiałam tu zajrzec
Justyna dobrze podjęta decyzja ja soie jakoś niew wyobrazałam miec w domu jedynaka jednak dzieci we 2 lepiej sie chowająno a różnica wieku będzie w sam raz ja zawsze chciałam miec właśnie 2-3 lata różnicy między dziecmi i tak mam bo między Olą a Mateuszem jest 2lata i 5 miesięcyja nawet niekiedy myśle o 3 ale to tak za kilka lat z drugiej strony przeraża mnie ten poród
Justyna dobrze podjęta decyzja ja soie jakoś niew wyobrazałam miec w domu jedynaka jednak dzieci we 2 lepiej sie chowająno a różnica wieku będzie w sam raz ja zawsze chciałam miec właśnie 2-3 lata różnicy między dziecmi i tak mam bo między Olą a Mateuszem jest 2lata i 5 miesięcyja nawet niekiedy myśle o 3 ale to tak za kilka lat z drugiej strony przeraża mnie ten poród
donkat
Fanka BB :)
tak mi jakoś dziwnie jak pomyślę że nie ja albo M mielibyśmy dziś młodą wykąpać i układać do snu to byłby pierwszy raz od urodzenia
:-)
a co do ukladania do snu, to musi byc ten pierwszy raz.
ja za pierwszym razem tez non stop myslalam i sie zadreczalam. a w ten weekend to juz podeszlam bardziej na luza, bo wiem, ze niunka ma dobrze (az za) u dziadkow i ze nie placze. choc podobniez byla czasem taka zamyslona, smutnawa:-(.
w zasadzie to moze sie w zyciu jescze nie raz zdarzyc, ze trzeba bedzie skorzystac z pomocy w opiece. niektorzy non stop podrzucaja dzieci do dziadkow, zeby miec spokoj i nie maja wyrzutow sumeinia
tylko my takie narwane jestesmy
Tuska to tak Adasko już się boję soboty, bo chcemy go uspic u mamy i jechać, bedziemy się widziec dopiero po 24 godzinach jestem ciekawa tej rozłąkiTo zrób sobie dzień lenistwa ;-) w końcu każdemu taki dzień raz na jakiś czas się należy;-) a Tobie napewno po wekendzie na uczelni dobra wymówka;-) ja za to siedzę jak na szpilkach i czekam aż Aga da mi znać czy da radę wcześniej niż Marta mnie zmienićtak mi jakoś dziwnie jak pomyślę że nie ja albo M mielibyśmy dziś młodą wykąpać i układać do snu to byłby pierwszy raz od urodzenia
moja bratowa Lilę podrzuciła swojej mamie na 3 tyg jak miała niecałe 2 latka oni pojechali sobie na wczasy:-)
a co do ukladania do snu, to musi byc ten pierwszy raz.
ja za pierwszym razem tez non stop myslalam i sie zadreczalam. a w ten weekend to juz podeszlam bardziej na luza, bo wiem, ze niunka ma dobrze (az za) u dziadkow i ze nie placze. choc podobniez byla czasem taka zamyslona, smutnawa:-(.
w zasadzie to moze sie w zyciu jescze nie raz zdarzyc, ze trzeba bedzie skorzystac z pomocy w opiece. niektorzy non stop podrzucaja dzieci do dziadkow, zeby miec spokoj i nie maja wyrzutow sumeinia
tylko my takie narwane jestesmy
reklama
siksa jesteś, więc jeszcze jedno możesz sobie "bzyknąć";-)my już po spacerku piękna pogoda dzieci pojeździły na rowerkach,pospacerowały a teraz wróciliśmy na obiadekZiemniaczki sie gotuja więc musiałam tu zajrzec
Podziel się: