reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
ja sie zywam, bo wymyslilam, ze zrobie do obiadu gotowana marchewke-juz sie ciesze na sama mysl:-)

nie umiem leniuchowac, caly czas mysle, co tu zrobic, zeby dzien nie uplynal na nierobstwie:sorry::szok:
juz gonilam P kopac warzywa, ale on dzis tez ma powera jak i ja:-D:-D:-D wiec chyba jednak posiedzimy;-)

piszcie, piszcie, niech reszcie oczy zbieleja z tylu stron naklikanych:cool2:

a my już po obiadku więc też znikamy korzystac jeszcze z tej pięknej pogody:-):tak:
tak sie zastanawiam czy syrop przeciwkaszlowy bedzie działał w herbatce???bo wlałam młodemu troszkę syropu do butelki z herbatą:sorry:
Donkat wszyscy mówią że Ola to taki aniołek i niemożliwe że ona potrafi byc niegrzeczna nawet dziewczyny na spotkaniu tak mówiły a wczoraj teściowa była w szoku jak widziała jak ona zabiera Mateuszowi zabawki jak mu dokucza i sie obraża
Agulka a jak Maja chyba jak zaczła chodzic znów do przedszkola to się spokojniejsza zrobiła co???

Kurcze chwilę sie zagadałam z siostrą przez telefon a Wy mi wszystkie znikacie:-( nagadałyście o jedzeniu i głodna sie robię:eek: ale dla mnie to trochę zawcześnie na obiad tym bardziej że takowego dziś ze sobą nie mam:sorry: bo zapomniałam a wszystko leży w lodówce w domu:wściekła/y: chociaż nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło zamówie sobie placka po węgiersku;-):-)

a my już po obiadku więc też znikamy korzystac jeszcze z tej pięknej pogody:-):tak:
tak sie zastanawiam czy syrop przeciwkaszlowy bedzie działał w herbatce???bo wlałam młodemu troszkę syropu do butelki z herbatą:sorry:
Donkat wszyscy mówią że Ola to taki aniołek i niemożliwe że ona potrafi byc niegrzeczna nawet dziewczyny na spotkaniu tak mówiły a wczoraj teściowa była w szoku jak widziała jak ona zabiera Mateuszowi zabawki jak mu dokucza i sie obraża
Agulka a jak Maja chyba jak zaczła chodzic znów do przedszkola to się spokojniejsza zrobiła co???
:tak::tak::tak::tak::tak::tak: to aniołki z rogami:rofl2:
Spokojniejsza, tzn mniej dokucza, ale wieczorem już marudna, bo wstaje o 6:30 do przedszkloa

Właśnie mnie przeraża fakt budzenia Tuśki rano do przedszkola:sorry: i zastanawiam się czy to nie problem żeby ją zaprowdzać na późniejszą godzinę bo w naszym wypadku to nie problem:no: M nie ma tak że musi byc w pracy na określoną godzinę.

reklama
Właśnie mnie przeraża fakt budzenia Tuśki rano do przedszkola:sorry: i zastanawiam się czy to nie problem żeby ją zaprowdzać na późniejszą godzinę bo w naszym wypadku to nie problem:no: M nie ma tak że musi byc w pracy na określoną godzinę.
trzeba dziecko doprowadzić do 8:30 na sniadanie, u nas jedno auto a przedszkole jest tuz koło bramy więziennej, więc ta sam droga, brame zamykaja punktalnie o 7 i jak ktos sie spóxni to wie o tym dyrektor i odliczane jest to z pensji, po trzecie Maja nie chce tak póxno jeździc, bo kto pierwszy ten lepszy:shocked2::tak::tak::tak: mozna wziąć ulubioną zabwakę, pomóc w przygotowaniu sniadania....... itp........ po czwarte i tak sie budzi po 6......

Nie wiem jak to bedzie za rok, bo J będzie przyjeżdzał do czarnego do pracy a ja szukac będę w Szczecinku i dzieci w szkole i przedszkolu też w Szcz-nku.................... trzeba będzie kupic male , tanie auto............. oczywiście dla J, bo ja juz mam, hihihihihihi

Ostatnia edycja:
Do góry