Właśnie tak myślę że jeśli nawet można by ją zaprowadzać później to mogłoby to być jednak ze szkodą dla niej bo omnie ją własnie śniadanie z innymi dziećmi itp. Zresztą co ja się martwię za wczasu ciekawe czy wogóle przyjmą ja do przedszkola
reklama
Ja sie zbieram do domku powoli może zajrzę później;-) zobaczymy jak tam sytuacja w domu no i czekam na jakies wieści od M więc pewnie i tak z nerwów nie zasnę
Luandzia i jak tam chwal się kobieto;-) kciukasy mocno trzymałam
Nuska a Ty gdzie sie ukrywasz?
donkat
Fanka BB :)
witam wieczorowo:-)
byla dzis u nas kolezanka z 10m-cznym Antosiem:-)milo spedzilysmy popoludnie. ona mi przywizola swojskie jaja, ja ja wywianowalam warzywami
moja mama by powiedziala: popiegardlo, pewnie teraz Ty nie wiesz co to znaczy?
no wlasnie, a czemu tak jest. z zazdrosci?
mniam, mniam, wcale gorzej od nas nie mialas;-)
mnie tez, mimo ze to daleka przyszlosc
z tego co widze, to on sie w malym nie zmiesci
jak sie jechalo nie swoim autem?
byla dzis u nas kolezanka z 10m-cznym Antosiem:-)milo spedzilysmy popoludnie. ona mi przywizola swojskie jaja, ja ja wywianowalam warzywami
Ja też na chwilke znikam, bo Donkat narobiła mi smaka na marchewkę z groszkiem i muszę wyjśc po nią.....................
Donkat wszyscy mówią że Ola to taki aniołek i niemożliwe że ona potrafi byc niegrzeczna nawet dziewczyny na spotkaniu tak mówiły a wczoraj teściowa była w szoku jak widziała jak ona zabiera Mateuszowi zabawki jak mu dokucza i sie obraża
chociaż nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło zamówie sobie placka po węgiersku;-):-)
Właśnie mnie przeraża fakt budzenia Tuśki rano do przedszkola .
rzeba będzie kupic male , tanie auto............. oczywiście dla J, bo ja juz mam, hihihihihihi
Ja sie zbieram do domku powoli może zajrzę później
No i się udało Aga mnie zmieni o 19:-)
to super, że kolezanka zrozumiała i zastapiła.Ja sie zbieram do domku powoli może zajrzę później;-) zobaczymy jak tam sytuacja w domu no i czekam na jakies wieści od M więc pewnie i tak z nerwów nie zasnę
Luandzia chwal sie kobity, gdyby nie ciąża, pomysłabym, że się nawaliłaś z radości;-)
witam wieczorowo:-)
zdrowa wymiana
nio gadaj,
:-)
zmieści, zmieść jak był trochę większy ;-) kiedyś to maluchem pomykalismy, ach co to były za czasy
pewnie super
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
no to gratuluję,bo u nas didi jest ukochany i nie mam sumienia jeszcze zabierać, tzn. nie wiem jak,bo na niego nic nie działamusze sie pochwalic, ze u nas koniec ze smokiem:-)
ostatnio mala sie nawet upominala, to odcielam koncowke i pokazalam jej mowiac, ze Psotka pogryzla. a ze psotka u nas wyszskto gryzie, to Jultika bez szemrania przyjela te wiadomosc:-)
na cale szczescie bylo bez awantur i placzu:-)
chyba byla ostatnim wrzesniatkiem ze smokeim
zbielały, zbielałypiszcie, piszcie, niech reszcie oczy zbieleja z tylu stron naklikanych
donkat
Fanka BB :)
hruda, szybko wpadaj do nas i pisz jak sie interesik (tylko nie pomyl z J) kreci, bo Cie nie bedziemy lubiec;-)
a w dzien tez?
ja nie bede dawala zadnych rad, bo tez sama bylam bezradna. teraz przyszlo w sumie samo. po prostu wykorzystalam moment, ze Julitka byla troszke mniej zainteresowana smokiem,niz zazwyczaj.
odzwyczajanie na sile rowniez mnie przerazalo.
Agulka, popiegardlo wg mojej mamy, a ona zna mnostwo starych slow, ktore teraz malo kto rozumie, to znaczy: gdy ktos zobaczy u innego cos do jedzenia i od razu mu sie chce i musi zjesc
no to gratuluję,bo u nas didi jest ukochany i nie mam sumienia jeszcze zabierać, tzn. nie wiem jak,bo na niego nic nie działa
a w dzien tez?
ja nie bede dawala zadnych rad, bo tez sama bylam bezradna. teraz przyszlo w sumie samo. po prostu wykorzystalam moment, ze Julitka byla troszke mniej zainteresowana smokiem,niz zazwyczaj.
Agulka, popiegardlo wg mojej mamy, a ona zna mnostwo starych slow, ktore teraz malo kto rozumie, to znaczy: gdy ktos zobaczy u innego cos do jedzenia i od razu mu sie chce i musi zjesc
dobre, kombinowałam co to może znaczyć, ale na to nie wpadłam.hruda, szybko wpadaj do nas i pisz jak sie interesik (tylko nie pomyl z J) kreci, bo Cie nie bedziemy lubiec;-)
a w dzien tez?
powinnyśmy nowy wątek stworzyć z takimi wyrazami regionalnymi;-)
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Czyli po naszemu "język do d.upy ucieka"
reklama
Czyli po naszemu "język do d.upy ucieka"
Podziel się: