reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

No nie wiem,czy Voyager aż taki duży, wizualnie tak,ale w środku jest fajnie,bo swobodnie spakujesz się z 2 dzieci i różnymi pierdułami,

to w sumie jest auto nawet 7osobowe, wiec spore. pewnie, z enawet 2 osoby sobie moga takim jezdzic, bo wygodne, przestronne, wsiada sie jak do autobusu niemalze, a nie trzeba sie zginac, tylko silnik tez sporawy musi byc, a wtedy spalanie...

a nie boisz się, że jej odpadnie jak będzie miała w buzi i nie daj Boże sie zakrztusi.
Miej drugiego schowanego , jakby histria była OGROMNA:tak:

:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:nie pomyslalam o tym, ale mi wstyd:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
drugi jest, nowy, ale o nim slyszec nie chce

reklama
to w sumie jest auto nawet 7osobowe, wiec spore. pewnie, z enawet 2 osoby sobie moga takim jezdzic, bo wygodne, przestronne, wsiada sie jak do autobusu niemalze, a nie trzeba sie zginac, tylko silnik tez sporawy musi byc, a wtedy spalanie...

:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:nie pomyslalam o tym, ale mi wstyd:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
drugi jest, nowy, ale o nim slyszec nie chce
jak się uprze to i nowy weźmie jak będzie potrzebowała;-), skoro ten jej ulubiony będzie Beeeeeeeeeeeeeeeee

ой, цос ми сие нет виесза, аз сие бойе,зе падние

ojojoj! mialam rosyjska czcionke wlaczona i tak mi sie pisalo :)
a chcialam napisac, z emi sie net wiesza i sie boje, z epadnie

Justyna zostaje Ci tylko klepanie w klawiaturę :-D
Swoją drogą w takich sytuacjach super się sprawdza kropelka z Inglota przyspieszająca wysychanie lakieru. Moment i lakier suchy

reklama
Do góry