reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

maly sukcesik u nas, choc biorac pod uwage Julitki przywiazanie do smoka, to bardzo duzy sukces: juz kiedys uusnela bez smoka, choc pozniej musiala go miec. natomiast wczoraj niby usnela z nim, ale jak zabralam, tak przez cala noc sie o niego nie upomniala, nawet nad ranem-wtedy potrzebuje najczesciej, a przebudzala sie w nocy. a teraz usnela bez i nawet nie jeknela. fakt, ze byla padnieta w koncu, ale nie raz byla, a sie upominala

reklama
Agulka dawaj foto plis:-)
Mnie sie marzy golfik czwóreczka dla mnie byłby wystarczający;-) ale to chyba bym musiała w totka wygrać a puszczać nie będę skoro Majandra teraz wygrywa:-p

My mamy w planie kupno auta,ale nam marzy się skromnie Vectra albo (nie chce mi sie sprawdzac jak się pisze) Chraisler Voyager,

to az tak macie zamiar powiekszac rodzine?:szok::rofl2: to ogormne auto

ale kwestia samochodu na razie pozostaje zupełnie otwarta,bo może dostaniemy Polówkę z 2007 lub 2008 roku:-p,

ot tak sobie? na prezent?

Moja szwagierka niedawno powiedziała,że jakby miała kupić sobie auto to kupi Toyotę,bo jeździłą różnymi autami i Toyotę prowadzi się najlepiej, jest najbardziej miękka, skrętna i takie tam

i drogie sa toyoty, bo to "japonczyki"

maly sukcesik u nas, choc biorac pod uwage Julitki przywiazanie do smoka, to bardzo duzy sukces: juz kiedys uusnela bez smoka, choc pozniej musiala go miec. natomiast wczoraj niby usnela z nim, ale jak zabralam, tak przez cala noc sie o niego nie upomniala, nawet nad ranem-wtedy potrzebuje najczesciej, a przebudzala sie w nocy. a teraz usnela bez i nawet nie jeknela. fakt, ze byla padnieta w koncu, ale nie raz byla, a sie upominala
No to miejmy nadzieję że już jej tak zostanie:-) ostatnio widziałam na mieście dziewczynkę 4 letnią ze smokiem w buzi:szok: i w duchu Bogu dziękowałam że Tuśka sama walnęła smoczkiem mając 8 misięcy i było po sprawie:tak:

Agulka no a jak wyszłaś?? A J był dziś u dentysty?
My mamy w planie kupno auta,ale nam marzy się skromnie Vectra albo (nie chce mi sie sprawdzac jak się pisze) Chraisler Voyager,ale kwestia samochodu na razie pozostaje zupełnie otwarta,bo może dostaniemy Polówkę z 2007 lub 2008 roku:-p,a wtedy sprzedamy Corsę i jeszcze 1 auto przydałoby się,bo jak S czasem weźmie do pracy to ja uziemiona jestem cały tydzień,a wiadomo na wsi bez samochodu ani rusz.
Moja szwagierka niedawno powiedziała,że jakby miała kupić sobie auto to kupi Toyotę,bo jeździłą różnymi autami i Toyotę prowadzi się najlepiej, jest najbardziej miękka, skrętna i takie tam
my tez zakupimy drugie utko , maleńkie dal mnie jak sie wyprowadzimy. Jestem od urodzenia zakochana w VW New Bitle:tak::tak::tak:Volkswagen New Beetle 2,0 2.0 Benzyna 2004r.
teraz odetnij jej końcówke i powiedz, że ugryzła w nocy:tak::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

No to miejmy nadzieję że już jej tak zostanie:-) ostatnio widziałam na mieście dziewczynkę 4 letnią ze smokiem w buzi:szok: i w duchu Bogu dziękowałam że Tuśka sama walnęła smoczkiem mając 8 misięcy i było po sprawie:tak:

oj, tego to juz nie toleruje! jak widze duze dzieci beigajace ze smokiem po ulicy, czy na placu zabaw, to mnie obrzydzenie bierze. u nas tylko do spania, a i to duzo za duzo:zawstydzona/y:

teraz odetnij jej końcówke i powiedz, że ugryzła w nocy:tak::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

ona sama tak poprzegryzala, ze sie trzyma na jednej niteczce i czekam, az sam zginie smiercia naturalna. szczerze powiem, ze sie boje przyspieszac, bo znam mozliwosci Julitki histerii:zawstydzona/y::-:) placz do wymiotow, spazmy i biala goraczka:szok:.
teraz mam nadzieje,ze powoli zapomni

No nie wiem,czy Voyager aż taki duży, wizualnie tak,ale w środku jest fajnie,bo swobodnie spakujesz się z 2 dzieci i różnymi pierdułami,a Polówkę no tak na prezent:-p
Ile Toyoty kosztują to nie mam pojęcia,tzn. czy ogólnie są drogie w porównaniu do innych,ale chyba dość kosztują

ona sama tak poprzegryzala, ze sie trzyma na jednej niteczce i czekam, az sam zginie smiercia naturalna. szczerze powiem, ze sie boje przyspieszac, bo znam mozliwosci Julitki histerii:zawstydzona/y::-:) placz do wymiotow, spazmy i biala goraczka:szok:.
teraz mam nadzieje,ze powoli zapomni
a nie boisz się, że jej odpadnie jak będzie miała w buzi i nie daj Boże sie zakrztusi.
Miej drugiego schowanego , jakby histria była OGROMNA:tak:

reklama
my tez zakupimy drugie utko , maleńkie dal mnie jak sie wyprowadzimy. Jestem od urodzenia zakochana w VW New Bitle:tak::tak::tak:Volkswagen New Beetle 2,0 2.0 Benzyna 2004r.

Też mi się zawsze podobał ale dla mnie jednak za mały:sorry: tyle że co się dziwić jak od zrobienia prawka jeżdżę kombi:-D a i już myślę o powrocie z pracy zamknęłi mi skrzyżowanie na wyjeździe z Kłodzka bo robią rondo i wprowadzili jakiś głupi objazd co wydłuża mi dojazd do i z pracy średnio o 10 do 15 minut zalezy jak na światłach:wściekła/y: ciekawe jak długo będa robić to rondo bo szczerze nie dobrze mi sie robi jak myslę o drodze do i z pracy teraz dobrze że Aga wraca już we wtorek to przynajmniej co trzeci dzień będę musiała cierpieć katorgę:wściekła/y:

Do góry