reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

lekarz jej powiedzial ze do 21 tyg ma czas na podjecie decyzji co do przerwania ciazy (założe sie ze odbyloby sie to nielegalnie)
ale narazie jeszcze nie ma diagnozy
w gre wchodzi kilka chorób...
ona ma 33 lata i to jej pierwsze dziecko

reklama
I dlatego ja nie wiem,czy kiedykolwiek zrobiłabym takie badanie. Jaki to musi być dylemat. Urodzic chore,czy pozbyc sie go,bo jest chore. Może niesprawiedliwie piszę,ale wiecie o co mi chodzi. Niektóre kobiety marzą o dziecku,a inne ciach!

lekarz jej powiedzial ze do 21 tyg ma czas na podjecie decyzji co do przerwania ciazy (założe sie ze odbyloby sie to nielegalnie)
ale narazie jeszcze nie ma diagnozy
w gre wchodzi kilka chorób...
ona ma 33 lata i to jej pierwsze dziecko

no w sumie, to nie widaomo czy nielegalnie, bo skoro moga wyjsc rozne choroby:sorry:. acha, przypomnialo mi sie, ze chyna nasza ustawa antyaborcyjna zezwala na aborcje do konca 3 m-ca, tak? czyli nielegalnie. oby jendak nie:no:.
pamietam, jak mnie moj gin robil rozne badania i tez ktoregos razu mowil, z eon woli robic czesto USG i wczesniej wykryc cokolwiek, bo moze trzeba bedzie przrwac ciaze:-(

I dlatego ja nie wiem,czy kiedykolwiek zrobiłabym takie badanie. Jaki to musi być dylemat. Urodzic chore,czy pozbyc sie go,bo jest chore. Może niesprawiedliwie piszę,ale wiecie o co mi chodzi. Niektóre kobiety marzą o dziecku,a inne ciach!

badanie musialabys zrobic, tak mi sie wydaje
a co do dylematu, to tez sie and tym zastanawialam w ciazy, co bym zrobila, gdyby i nie potrafilam sobie odpowiedziec:sorry:

Monia, a jak u was?jak Ola? Mati sie chociaz nie rozlozyl?
Z Olą już lepiej niewiem czy pisałam ala jest nadzieja że w sobote wyjdzie:-) a Mateuszka rozłożyło:-( w nocy miał gorączkę cały czas smarka i kaszle widac że jest słabiutki a i mnie juz powoli rozkłada:wściekła/y:
Asiek trzymam kcuki Zeby badania kuzynki wyszły dobrze

Z Olą już lepiej niewiem czy pisałam ala jest nadzieja że w sobote wyjdzie:-) a Mateuszka rozłożyło:-( w nocy miał gorączkę cały czas smarka i kaszle widac że jest słabiutki a i mnie juz powoli rozkłada:wściekła/y:
Asiek trzymam kcuki Zeby badania kuzynki wyszły dobrze
tylko lato mineło i zaczęły sie choróbska, zdrówka Moniu dla Was wszystkich
Ja mam cichą nadzieję, że moje dzici się od J nie pozarażają, choc Maja już coś kaszle i kicha............. wczoraj w przedszkolu wyszli na dwór dzieci tylko w cieniutkich bluzeczkach:wściekła/y:..........a za ciepło nie było:no:

Dzień doberek.
Ja mam dzis od rana fajny humorek, chyba ten fryz czyt. zmiana tak na mnie wpływa:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry