reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Donkat miło że pytasz. Oskarek jest bardzo ruchliwy, jak gdzieś z nim idę to mi zwiewa. Nie ruszam się więc a nim sama, ale jak gdzieś idę to biorę jeszcze kogoś do pomocy. Dlatego niezbyt często wychodzę ;-)
W domu się ładnie bawi, często jesteśmy u mamy na ogródku, więc nie jest najgorzej.

przyziernosc karkowa wyszła kuzynce ponad 3 cm dodatkowo robila tes pappa i rowniez zle wyszedł tzn prawdopobobienstwo ze dziecko bedzie chore wynosi 1 do 23... tak bardzo bym chcial zeby bylo dobrze...

to chodzi o Zespol Downa, tak?
trzymamy kciuki:tak:

Doti, oby tak dalej!

Monia, a jak u was?jak Ola? Mati sie chociaz nie rozlozyl?

teraz czekanie 2 tyg... ale kosc nosowa jest wytworzona, organy wew rowniez wiec moze bedzie dobrze- oby... a zeby bylo jeszcze smieszniej to az to badanie musiala zaplacic 2500zl:wściekła/y:

teraz czekanie 2 tyg... ale kosc nosowa jest wytworzona, organy wew rowniez wiec moze bedzie dobrze- oby... a zeby bylo jeszcze smieszniej to az to badanie musiala zaplacic 2500zl:wściekła/y:
ile?? a jeśli się okaże,że dziecko będzie miała zespół Downa to co wtedy? Przecież nic nie zrobią, czy mylę się? Czy może jeszcze jakieś choroby wykrywa się tym sposobem? Ja to jakaś zielona jestem w tych sprawach (na szczęście), wiem tylko,że musi być zrośnięta cewaa nerwowa,czy jakoś tak:eek:

reklama
Do góry