reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
witam!!!

strasznie szybkio mi dzis mija czas.:szok:
P jest w domu i chyba dlatego.
po poludniu moze jeszce skoczymy z nim do miasta, bo ejdzie na szczepionke. trzeba zakupy zrobic, bo pustki w lodowce:zawstydzona/y:

sliczna pogoda dzis u nas:-):-)cieplutko, ach! uwielbiam taka ciepla jesien:-):-)

Majandra Donat coś tłumaczy po rosyjsku

najpierw musze stworzyc, a potem przetlumaczyc:szok::cool: i to w dodatku temta marketingowy, wiec calkiem nie w moim fachu:sorry:

Hrudzia jak ineresik?no i jak Stasio i żłobek?
Justyna miałam pytac już kiedys ale jakoś wyleciało z glowy jak tam S w tej jego ,,nowej"pracy? i czy między wami coas się zmieniło,jest lepiej?
Gagulec ciężkiej głowy nie zazdroszczę:no:a jak tam ostatni dzień jarmarkowego świętowania?
Aneta, Agulka może pomogę wam żeby te nasze forum nie umarło???
Nuśka co tam u Ciebie słychac?
Majandra i jak tam w pracy?
Donkat napisałaś to co miałaś napisac?a jak mamuśka się czuje?zdrowa już?
Doti jak mama wyzdrowiała juz? możesz ją odwiedzac czy dalej siedzicie z Oskarkiem w domku?
Luandzia jak tam samopoczucie? mam nadzieję że nogi jeszcze mocno zciśnięte a Helenka w brzuszku
Gabids, Iza, Tygrysku, Kasia, Asia
coś Was dawno u nas tu nie było dajcie jakieś znaki że żyjecie?

monia, milo jak ktos o wszystkich pamieta i zrobi raz na jakis czas "wypominki":-)
ja ostatnio nie mam jakos glowy:zawstydzona/y:pisze na predce i spadam

jedna czesc napisalam, jeszczw druga-gorsza:cool:
a moja mama oczywiscie uwaza, ze nic zlego nie robi chodzac z choroba do lasu czy w pole, bo przeciez taka piekna poogda, wiec lepiej niz siedziec w domu:eek:czy ona kiedys zmadrzeje? :no:

Byliśmy dzisiaj u kuzynki S oddać krzesełko do karmienia,bo już dawno nie używamy.

nie uzywacie? to jak Mateuszek siedzi?
u nas jest jeszce baaaaaaaaardzo pomocne. moze dlatego, z eja wkuchni mam taborety i trudno malej an nich siedziec

No a między nami jakby lepiej. Coraz mocniej myślę o 2 dziecku więc chyba jest w miarę. Oczywiście S nadal nie pomaga,ale spokojnie jest między nami,a dla mnie to dużo.

:-):-):-)

Hrudzia obiecała że po niedzieli wpadnie

Majandra Maciuś był bardzo marudny po południu??????? Noc przespał ładnie calutką????? Bo mój mały jak jest za bardzo wymęczoeny to potem sa problemy w nocy.

ale hruda nie mowila, po ktorej neidzieli:-D:-D:-D:rofl2:

teraz jak Julitka nie sypia w dzien, to spi w nocy 11godz. niby to wygodne jest, bo od 20.30 mam spokoj do 8 rano, ale wlasnie nie spi spokojnie. czesto sie wierci, budzi, cos gada, placze. albo z przemeczenia, albo z emocji.

M mnie wczoraj wkurzył jak diabli i niech się najlepiej pocałuje w tyłek a mi da święty spokój a jeszcze lepiej zrobi jak sobie pojedzie w trasę- ale to dopiero jutro rano:eek: .

oj, zle, baaardzo zle:-(

Moja druga struktura, przepraszam jak kogoś zanudzam nimi:sorry::sorry::sorry:.
Miał byc kolor ciemny bordo a wyszło :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: jak wyszło, nie podoba mi sie :no::no::no::no::no::no::no::no:

a po co kilka kolorow? probujesz ktory bedzie ladny, czy w kilku pokojach chcesz?

kolor taki troche nijaki, jak wyblakniety i ja to bym chyba tego zoltego spod spodu mniej dala:sorry:

witam!!!

strasznie szybkio mi dzis mija czas.:szok:
P jest w domu i chyba dlatego.
po poludniu moze jeszce skoczymy z nim do miasta, bo ejdzie na szczepionke. trzeba zakupy zrobic, bo pustki w lodowce:zawstydzona/y:

sliczna pogoda dzis u nas:-):-)cieplutko, ach! uwielbiam taka ciepla jesien:-):-)

najpierw musze stworzyc, a potem przetlumaczyc:szok::cool: i to w dodatku temta marketingowy, wiec calkiem nie w moim fachu:sorry:

monia, milo jak ktos o wszystkich pamieta i zrobi raz na jakis czas "wypominki":-)
ja ostatnio nie mam jakos glowy:zawstydzona/y:pisze na predce i spadam

jedna czesc napisalam, jeszczw druga-gorsza:cool:
a moja mama oczywiscie uwaza, ze nic zlego nie robi chodzac z choroba do lasu czy w pole, bo przeciez taka piekna poogda, wiec lepiej niz siedziec w domu:eek:czy ona kiedys zmadrzeje? :no:

nie uzywacie? to jak Mateuszek siedzi?
u nas jest jeszce baaaaaaaaardzo pomocne. moze dlatego, z eja wkuchni mam taborety i trudno malej an nich siedziec

Adaś też niedługo się pozbędzie krzesełka, bo przy stole jak inny domownicy chce siedziec

:-):-):-)

ale hruda nie mowila, po ktorej neidzieli:-D:-D:-D:rofl2:
hihihihihih
teraz jak Julitka nie sypia w dzien, to spi w nocy 11godz. niby to wygodne jest, bo od 20.30 mam spokoj do 8 rano, ale wlasnie nie spi spokojnie. czesto sie wierci, budzi, cos gada, placze. albo z przemeczenia, albo z emocji.

oj, zle, baaardzo zle:-(

a po co kilka kolorow? probujesz ktory bedzie ladny, czy w kilku pokojach chcesz?
bawię sie poprostu, próbuję stworzyć cos nie powtarzalnego, mam czas to "treninguję";-) a strukturę chcem w salonie i korytarzu/ schodach na piętro:tak:
kolor taki troche nijaki, jak wyblakniety i ja to bym chyba tego zoltego spod spodu mniej dala:sorry:
nijaki kolor to dlatego , że miał być inny a takie bleeeee wyszło, a werniks złoty jest na samym wierzchu:-) głownie chodzi mi o to by stworzyć ekstra fakturę z tynku

Agulka, tort oczywiscie mama robila? ale super!!!

no to struktura chyba w porzadku? dosc gesta i roznorodna jak na moj gust, nie ma pustych plackow. choc ja nic na ten temat fachowego nie czytalam, wiec nie wiem:sorry:

Agulka, tort oczywiscie mama robila? ale super!!!

no to struktura chyba w porzadku? dosc gesta i roznorodna jak na moj gust, nie ma pustych plackow. choc ja nic na ten temat fachowego nie czytalam, wiec nie wiem:sorry:
a jasne że mama:tak::tak::tak:

Bardzo mi sie podoba taka sciana, tu jest pokazana w świetle dziennym i przy sztucznym( lampce)

Witam i ja:-) no drogie koleżanki wreszcie mam co czyatać :tak: tak trzymać i zaglądać wcześniej a wymarcie jeszcze długo nam nie zagrozi;-):-D u nas też piękny słoneczny dzień więc tradycyjnie do południa zakupki a popołudniu chyba wybiorę się na działkę sprawdzić jak tam M postępy bo ostatnio byłam chyba z półtora miesiąca temu:zawstydzona/y:

No to żeby te nasze forum nie umarło to witam sie i ja;-):-)

Aneta, Agulka może pomogę wam żeby te nasze forum nie umarło???

Monia każda pomoc mile widziana oczywiście;-):tak:

W środę dzieci sprzedaję, Maję do bratowej a Adasia do rodziców , bo musimy juz porządne drzwi kupic do domu bo nas zaraz okradną, a teaz sa prowizoryczne, więzienne, hihihihih
No kochana jak już zaczynasz szaleć z zakupami to w pierwszej kolejności powinny być porządne drzwi wejściowe bo to wizytówka:-) a co struktur to ta ostatnia mnie się nie podoba:no: natomiast ta bordowa wolałabym żeby była ciemniejsza:tak:

Ja śladami Moni żeby nasze forum nie umarło witam sie i ja;-):-) (choć ono chyba już dawno wymarło niestety:-()

Hrudzia kobieto biznesu może byś się napiła z nami winka??? I poopowiadała jak tam Twoja działalność rozpoczęta ??? Gdzie stronka internetowa chcemy zobaczyć!!!!
Justyna widzę że sytuacja się polepszyła nawet powiększenie rodziny w planie a nie chciałabyś się chociaż na troszkę gdzieś zahaczyć do pracy no wiesz tak sama dl siebie żeby coś mieć no i w razie ciąży też lepiej bo i macierzyński i latka jakieś pracy lecą . Oczywiście to tylko moje zdanie i nie chciałabym byś pomyślała że się wtrącam. Bo to w końcu "Twój tron"
Gagulec jak sprawy z mieszkaniem??? no i czy coś się zmieniło odnośnie chwasta??? No i jak tam na polu małżeńskim lepiej????
Aneta witam kochana i jak w pracy co ze świętami i nowym rokiem??? Jakie rozwiązanie? Dlaczego Ty tak daleko mieszkasz bo ja chętnie bym powtórzyła spotkanie;-) mozesz zabrać swojego tatę :-D:-D:-D:-D
Agulka
jak mebelki zadowolona??? No i widzę że się za "wykończeniówkę " wzięłaś ;-)
Monia pytałaś co u Nas wiec mama wrażenie jakby ktoś mi czas podkradał na nic nie mam czasu a właściwie nic szczególnego nie robię tylko praca, dom, synek, mąż a taka tam monotonia gdyby chociaż kochanek był to było by jeszcze o czym pisać ;-);-):-D:-D:-Dżart :rofl2: a tak na poważnie to chyba nie umiem sobie zorganizować czasu bo ciągle mi go brak a dodam jeszcze że mąż mi dużo pomaga :rofl2:
Majandra kobieto pracy jak Ty sobie radzisz ze wszystkim ??
Donkat jak studia chęci nadal są?? Czy już mniejsze? Jak Wasz interesik rozkręca się ???
Doti jak zdróweczko??? Jak ciąża inaczej niż pierwsza???
Luandzia jak tam samopoczucie?Helanka dobrze się miewa??? No i jakie prezenty na dwa latka dostała Zuzia???
Gabids, Iza, Tygrysku, Kasia, Asia
ja podobnie jak Monia ponawiam pytanie dajcie jakieś znaki że żyjecie

Buziaki pa pa

reklama
Do góry