reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Dotarłam... Chłopaki śpią,bo oczywiście "Mu-tati-aa-tam" (Mateuszek będzie spał razem z tatą na dużym łóżku) tylko w kuchni slyszałam jak spiskowali,że będę spała w łóżeczku. Dziady jedne:confused2: UWAGA! koniec zapraw u mnie nastąpił. Właśnie skończyłam 2 porcję brzoskwini w syropie.
Byliśmy dzisiaj u kuzynki S oddać krzesełko do karmienia,bo już dawno nie używamy. Bardzo się ucieszyła,bo ja odnowiłam je, tzn. moja mama całe na nowo obszyła taką mocną dermą,czy inną skajką-niepękajką,a była taka cieniutka popękana ceratka.Nawet pytałą,czy mama nie odnowiłaby jej wózka,no ale teraz to mama nie da rady. No i ta kuzynka w zeszłym roku byla w 2 ciąży i poroniła. Teraz jest w 9 tygodniu i właśnie wyszła ze szpitala,bo dość mocno zacząła krwawić. Dostałą jakieś pigły i wypoczywanie. Oczywiście już ma czarne myśli i strasznie się martwi. Szkoda mi jej:-(

reklama
Justyna miałam pytac już kiedys ale jakoś wyleciało z glowy jak tam S w tej jego ,,nowej"pracy? i czy między wami coas się zmieniło,jest lepiej?
No ogólnie nie narzeka,potrafi nawet 3 razy w tygodniu zahaczyć o dom,a to na obiad, a to na spanie. Tylko,że syn właściciela spuszcza ropę z baków i na początku szef sprawdzał kierowcow,czy nie spuszczają, jakie spalanie ma auto i takie tam. A teraz jakoś sobie to tlumaczy,że różnica temp. i paliwo paruje czy coś. Więc albo gościu jest głupi albo wstyd mu przyznać przed kierowcami,że to jego syn go okrada. No a między nami jakby lepiej. Coraz mocniej myślę o 2 dziecku więc chyba jest w miarę. Oczywiście S nadal nie pomaga,ale spokojnie jest między nami,a dla mnie to dużo.

No ogólnie nie narzeka,potrafi nawet 3 razy w tygodniu zahaczyć o dom,a to na obiad, a to na spanie. Tylko,że syn właściciela spuszcza ropę z baków i na początku szef sprawdzał kierowcow,czy nie spuszczają, jakie spalanie ma auto i takie tam. A teraz jakoś sobie to tlumaczy,że różnica temp. i paliwo paruje czy coś. Więc albo gościu jest głupi albo wstyd mu przyznać przed kierowcami,że to jego syn go okrada. No a między nami jakby lepiej. Coraz mocniej myślę o 2 dziecku więc chyba jest w miarę. Oczywiście S nadal nie pomaga,ale spokojnie jest między nami,a dla mnie to dużo.
no to fajnie że u was lepiej i spokojniej i ze z pracy jest zadowolony:tak:Tak powinno byc:-)

Pierwsza witam wszystkie.

Noc do bani, J ząb nawala od środy, wyciągnęła mu nerwa i powiedziała, że przestanie boleć a boli jak cholera................... do tej pory na prochach, a po południu do babki , bo biedak si.e męczy, a zaraz jedzie z kierowcą po te meble.................

W środę dzieci sprzedaję, Maję do bratowej a Adasia do rodziców , bo musimy juz porządne drzwi kupic do domu bo nas zaraz okradną, a teaz sa prowizoryczne, więzienne, hihihihih

Justyna
miło słychac ze między Wami jest w miarę.......... a z paliwem to tak zawsze jest, albo kierowcy, albo własciciel ( pseudo) spószcza.

Kasię dziś widziałam na Nk ale do nas nie zajrzała
Iza jeszcze wczasuje na Sycylii
Hrudzia obiecała że po niedzieli wpadnie
No własnie co z Asią???????
Majandra Maciuś był bardzo marudny po południu??????? Noc przespał ładnie calutką????? Bo mój mały jak jest za bardzo wymęczoeny to potem sa problemy w nocy.

Adaś za żadne skarby wczoraj nie chciał zdmuchnąć świeczek na torcie. Zawsze pierwszy leci by zdmuchnąć zapałkę a wczoraj blokada. A może dlatego, że urodziny ma dopiero jutro, hihihiihihihih
On w ogóle wczoraj był jakiś anty zdjęciowy a zawsze jest odwrotnie.

U Was maluchy dmuchały????????

Ostatnia edycja:
Dzień dobry.
Agulka, u nas nie było najmniejszego problemu z dmuchaniem- musieliśmy chyba z tysiąc razy zapalać świeczusie bo Damianowi się tak podobało:-D

No my już po świętowaniu i teraz trzeba wrócić do codzienności:eek: Reasumując Jarmark- nie było źle, mały poszalał na karuzelach, potańczył, pośpiewał i ogólnie bardzo ładnie się zachowywał. M mnie wczoraj wkurzył jak diabli i niech się najlepiej pocałuje w tyłek a mi da święty spokój a jeszcze lepiej zrobi jak sobie pojedzie w trasę- ale to dopiero jutro rano:eek: To tak najogólniej.
Poza tym nie wiem dlaczego ja nie wzięłam sobie dzisiaj dnia wolnego- mam totalną niechęć do pracy.

Dzień dobry.
Agulka, u nas nie było najmniejszego problemu z dmuchaniem- musieliśmy chyba z tysiąc razy zapalać świeczusie bo Damianowi się tak podobało:-D
to tak jest zawsze lecz tym razem mały sie zbuntował, Co zapaliłam to wiatr zdmuchnął , nawet pół minuty sie nie paliły świeczki więc Adaś nie miał szans nawet zaciągnąc sie powietrzem:sorry::sorry::sorry::sorry:

Moja druga struktura, przepraszam jak kogoś zanudzam nimi:sorry::sorry::sorry:.
Miał byc kolor ciemny bordo a wyszło :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: jak wyszło, nie podoba mi sie :no::no::no::no::no::no::no::no:

W środę dzieci sprzedaję, Maję do bratowej a Adasia do rodziców , bo musimy juz porządne drzwi kupic do domu bo nas zaraz okradną, a teaz sa prowizoryczne, więzienne, hihihihih
no to nikt nie powinien wejść do środka, z taką wizytówką nigdy nie wiadomo co w środku;-):-p

Iza jeszcze wczasuje na Sycylii
.
ale jej zazdroszczę

Adaś za żadne skarby wczoraj nie chciał zdmuchnąć świeczek na torcie. Zawsze pierwszy leci by zdmuchnąć zapałkę a wczoraj blokada. A może dlatego, że urodziny ma dopiero jutro, hihihiihihihih
On w ogóle wczoraj był jakiś anty zdjęciowy a zawsze jest odwrotnie.

U Was maluchy dmuchały????????
a może zestresował się? Mateusz dmuchał, 3 razy,bo domagał się bisów

A zapomniałam, jeszcze miałam o te struktury zapytać,bo ja mam kiepską wyobraźnię. Daj jakiegoś linka na te struktury, takie już na ścianie, z meblami,czy jakos tak

ale jej zazdroszczę

a może zestresował się? Mateusz dmuchał, 3 razy,bo domagał się bisów

A zapomniałam, jeszcze miałam o te struktury zapytać,bo ja mam kiepską wyobraźnię. Daj jakiegoś linka na te struktury, takie już na ścianie, z meblami,czy jakos tak
raczej nie bo się chichotał i mówił: telaź nie, póśniej:-D:-D:-D:-D:-D i zasłaniał oczka rączkami

Tynk dekoracyjny - farba dekoracyjna - stiuk wenecki - trawertyn - tynki dekoracyjne - Cameleo.pl

reklama
Do góry