to jest mysl, bo kapusty od choliry i zileonych ogórków teżalbo dodac jescze troche kapustki poszatkowanej, pomidorow zielonych, co masz jeszcze. moja mama tak robila na czuja i dobre wychodzilo
reklama
donkat
Fanka BB :)
to jest mysl, bo kapusty od choliry i zileonych ogórków też
a czerwonych ogorkow nie ma?
hihihihi to chyba z dzisiejszego obżarstwa na łeb mi padłoa czerwonych ogorkow nie ma?
Ty niczego nie przeoczysz;-) faktycznie przyszłam sie żegnać i zbieram się do domku choć mam wrażenie że czegoś zapomniałam zrobić ale za cholerę nie wiem co to może być ziekawe czy moja pociecha będzie spała jak wrócę bo dziś miała nie bagatela drzemkę 4 godziny dobra ja uciekam życzę miłej nocy:-)o Aneta zaraz będzis sie żegnać, bo zaświeciła na GG --- czas do domciu
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Jestem, ale specjalnie Donkat nie pomogę. Odpisałam na pw. Idę spać.
Witam z rańca.
NOC do bani, z J małe spięcie i to nie tylko o kasę, nazbierało sie znów tego, a na dodatek o 1:00 Tita się porzygała a potem chodziła jak sparaliżowana..... słaniała się na nogach, wyść na dwór nie chciała- nie mogła........ nogi ciągnęła za sobą.
Myśłama, że już z nią koniec, ale rano już normalnie chodziła. Co to było, nie mam pojęcia, może zdrętwiała?????????????
Na szczęście dzieci spały bez pobudek całą noc do 6:15.
Maja rano wstała i przybiegła do nie podniecona, że trochę cycki jej urosły i na dodatek bardzo się z tego cieszyła
NOC do bani, z J małe spięcie i to nie tylko o kasę, nazbierało sie znów tego, a na dodatek o 1:00 Tita się porzygała a potem chodziła jak sparaliżowana..... słaniała się na nogach, wyść na dwór nie chciała- nie mogła........ nogi ciągnęła za sobą.
Myśłama, że już z nią koniec, ale rano już normalnie chodziła. Co to było, nie mam pojęcia, może zdrętwiała?????????????
Na szczęście dzieci spały bez pobudek całą noc do 6:15.
Maja rano wstała i przybiegła do nie podniecona, że trochę cycki jej urosły i na dodatek bardzo się z tego cieszyła
Dzień dobry
Mam ambitny plan na dzisiaj i mam nadzieje, że uda mi się wkleić parę foteczek z odpowiednim wątku:-)
Poza tym u nas bez szczególnych rewelacji życie płynie sobie własnym torem
Poczytam troszkę co u Was i mam zamiar dzisiaj sie meldować
Miłego dnia.
Mam ambitny plan na dzisiaj i mam nadzieje, że uda mi się wkleić parę foteczek z odpowiednim wątku:-)
Poza tym u nas bez szczególnych rewelacji życie płynie sobie własnym torem
Poczytam troszkę co u Was i mam zamiar dzisiaj sie meldować
Miłego dnia.
reklama
Za 3 tyd wesele a oni kasy nie mają a kurna 2 m-ce temu szalała i spodenki, koszulkę torebkę buty z Nike kupiła, a kasy odłożonej nie mieli...... to kuźwa myśłam, że w Totka wygra...... och jaka jestem wnerwiona.................... J powiedział, że zawsze była anty jego rodzina. teraz walczy i z 10 DUŻYCH kabaczków leczo robi, jutro do słoików................. przynajmniej jakis pożytek, w zime jak znalał
Rodzinka debeściarska. taki brak konsekwencji mnie rozkłada na łopatki
Ale mi narobiłaś. ochoty na leczo i szczerze mówiąc nawet nie myślałam o robieniu go w słoiku bo u nas zawsze na bieżąco znikało
Donkat, ale jaki atrakcyjny rupieć a tak poważnie:współczuję i może jakieś zabiegi masażysty by pomogły?kobiety, wnioskuje o wymiane szkieletu
juz nie moge z moim wytrzymac: ciagle cos boli.
1.kregoslup, to od bardzo dawna. wkurza mnie, ale sie przyzwyczailam
2. ponad m-c temu upadlam an kolano i jescze je czuje. najbardziej w nocy lub gdy chce skrecic noge
3. od jakiegos czasu ni z tego, ni z owego cos mi strzeli w stawie bidrowym i boli przez 2 dni, nawet jak leze
mam 30 lat, a rupiec ze mnie jak z malo kogo:--(
??????Monia jak mam i babcia??????
U na w ostatnich czasach dość często zdarzają się 4-ro godzinne drzemki na szczęście nie ma jakiegoś mega wielkiego problemu z wieczornym zaśnieciem i w okolicach 20:30-21 z minutami Mały lula grzecznie.Ty niczego nie przeoczysz;-) faktycznie przyszłam sie żegnać i zbieram się do domku choć mam wrażenie że czegoś zapomniałam zrobić ale za cholerę nie wiem co to może być ziekawe czy moja pociecha będzie spała jak wrócę bo dziś miała nie bagatela drzemkę 4 godziny dobra ja uciekam życzę miłej nocy:-)
No to mama na zakupy po staniczek dla córciMaja rano wstała i przybiegła do nie podniecona, że trochę cycki jej urosły i na dodatek bardzo się z tego cieszyła
Podziel się: