reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Rodzinka debeściarska.:szok::szok: taki brak konsekwencji mnie rozkłada na łopatki:szok:
Ale mi narobiłaś. ochoty na leczo i szczerze mówiąc nawet nie myślałam o robieniu go w słoiku bo u nas zawsze na bieżąco znikało:cool:
u nas przeważnie też znikało, ale teraz rodziców nie ma, a kabaczki obrodziły, więc trzebabyło cos zrobić z tym:tak:

Donkat, ale jaki atrakcyjny rupieć:laugh2::laugh2: a tak poważnie:współczuję i może jakieś zabiegi masażysty by pomogły?

??????

U na w ostatnich czasach dość często zdarzają się 4-ro godzinne drzemki:szok: na szczęście nie ma jakiegoś mega wielkiego problemu z wieczornym zaśnieciem i w okolicach 20:30-21 z minutami Mały lula grzecznie.

No to mama na zakupy po staniczek dla córci:-D:-D
a Ty myslisz jakie następne pytanie było:rofl2::rofl2::rofl2:. Mamuś a Ty kiedy kupiłas sobie pierwszy stanik:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

Justyna u nas tez pada.

Ostatnia edycja:
jestem podczytuje ale jakoś na pisanie nie strarcza chęci:baffled:
Mamie podejrzewają chyba stan przedzawałowy tak mi się wydaje bo niestwty mama chyba wszystkiego nam nie chce mówic żeby nas nie martwic. Dzis już czuje sie lepiej i przenieśli ją z sali Intensywnej Opieki na normalną.
a z babcia to już brak nadzieji:-(a najgorsze jest że babcia o wszystkim wie i napewno się załamała no bo kto by się nie załamał mając świadomośc że pozostało mu najwyżej rok życie albi nawet mniej:-( tego co się dowiedziałam to żółć rozlewa sie po całym organiźmie i próbują to powstrzymać kroplówkami .w poniedziałek mają ją wypuścić do domu. Wogóle teraz taka dziwna atmosfera panuje, Teściu widać że załamany , D też się tym przejmuje no a ja muślami jestem ciągle przy mamie i babci:sad::sad::sad::sad:
lece smażyć placki i będę jechać do mamci do szpitala
Przepraszam że nikomu nie odpisuje ale myślami jestem teraz gdzie indziej:zawstydzona/y::-(

witam!!!

bylusmy z niunka w kiescie, mailysmy szybiutko wrocic, ale jak sie okazalo an placu zabaw obok nich mial byc o 14 festyn dla dzieci, wiec zostalysmy i niedawno wrocilysmy:sorry2:
niunka padla w samochodzie i nie chce wstac:szok:znow czeka mnie balowanie wieczorem:crazy:

jutro idziemy na slub kolezanki, ktora nas prosila na wesele ostatnio:-)
zazyczyli sobie zamaist kwiatow kupony totka

Maja rano wstała i przybiegła do nie podniecona, że trochę cycki jej urosły:sorry::rofl2: i na dodatek bardzo się z tego cieszyła:tak::szok::szok::szok:

staniczek na najblizsza okazje sie malej kobiecie nalezy:-)

Przepraszam że nikomu nie odpisuje ale myślami jestem teraz gdzie indziej:zawstydzona/y::-(

monia, trzymaj sie!

Zaczyna mnie cos brać:confused:, głowa boli, swędzi podniebienie, uszy i już jedna dziurka zatkana...... szykuje sie katarzysko:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, Muszę coś zaaplikować by się to nie rozwinęło a najgorzej jak na dzieci przejdzie,:crazy: tfu, tfuuuuuu, lecę mleko gotować i pod kołderkę z lekami:tak::tak:

A jednak wróciła :zawstydzona/y::baffled: ale już tak dużo nie napiszę bo nie pamięta, co komu pisałam:crazy:
Zaczyna mnie cos brać:confused:, głowa boli, swędzi podniebienie, uszy i już jedna dziurka zatkana...... szykuje sie katarzysko:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, Muszę coś zaaplikować by się to nie rozwinęło a najgorzej jak na dzieci przejdzie,:crazy: tfu, tfuuuuuu, lecę mleko gotować i pod kołderkę z lekami:tak::tak:

Ty lepiej męża pod kołderkę zaproś on na pewno zaradzi na zatkaną dziurkę i coś zaaplikuje;-);-):-p:-D:-D:-D

witam!!!

jutro idziemy na slub kolezanki, ktora nas prosila na wesele ostatnio:-)
zazyczyli sobie zamaist kwiatow kupony totka

Ale fajnie:-) może coś wygrają tyle kuponów :happy2:
moja szwagierka idzie jutro na wesele i młodzi chcą maskotki zamiast kwiatów i oddadzą je do domu dziecka:-) a właśnie szwagierka idzie na wesele a ja będę miała jutro 3-kę dzieci (1 i 7 lat) no i Igor oczywiście:-)

Monia Justyna dobrze Ci radzi idź do lekarza i zapytaj o stan mamay to Ci wszystko wyjaśni co do babci :-( to przykre ja już nie mam babci

Agulka stanik dla młodej damy kupiony?? Co do kredytu i pożyczania :szok:co za pomysł niech sobie wezmą sami kredyt z banku po co od Ciebie przecież
Ty go wzięłaś na wykończenie domu a nie na pozyczki dla rodzinki.

MAcie numer do Luandzi??? JAk ona się czuję wiecie coś???

Dobrej nocki pa pa

reklama
Do góry