reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam się i ja:-) cudnej pogody ciąg dalszy i aż mi szkoda że muszę siedzieć w pracy:crazy: wczoraj odwiedził nas chrzesny Natalki i tak sie ze sobą świetnie bawili że aż miło było patrzeć:-) mała na koniec go rozczuliła jak poleciała mu dać buziaka;-) w efekcie stwierdził że on też by już chciał mieć dziecko tylko pytani z kim bo sam raczej nie da rady:-D
Monia strasznie mi przykro:-( mam nadzieje że u mamy szybko w szpitalu sobie poradzą z tym ciśnieniem :tak: moja mam jest po 2 udarach i jednym wylewie wszystko spowodowane nadciśnieniem dopiero jak natrafiła na świetną panią neurolog ta jej ustawiła tak leki że już ponad 7 lat ma na szczęście spokój:tak: także leki to podstawa. Trzymam kciukasy za mamę:tak:

reklama
Jak tu ma Cię kur....ca nie wziąć , jeśli zaczynają się zlatywać muchy do miodu( od strony J czekają abyśmy dostali kredyt- (a nie wiedzą że już mamy) i juz chcą kasę pożyczać.:szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Ja mówię, że po moim trupie a J stoi między młotem a kowadłem:crazy:

Agulka normalka sępy zawsze sie zjawią:wściekła/y: ale co oni nie rozumieją że to na wykończenie domu? Zapytaj czy Ci z odsetkami oddadzą bo Ty przecież musisz tą kasę z odsetkami spłacić;-) może się odczepią:sorry:

Jak na razie nie. Nic w sumie nie wiadomo, co z nimi będzie. Wczoraj byłam pierwszy raz sama 9 godzin, kierowniczka jak przyszła na drugą zmianę, to była pod wrażeniem, że dużo jak na pierwszy raz zrobiłam. Poprzyjmowałam zamówienia, porozkładałam towar, porobiłam zwroty, posprzątałam co nieco i jednocześnie klientów obsługiwałam. Niestety przez to od 6:30 do 11:30 byłam non stop na nogach. Przez co spać poszłam razem z Macielkiem po 20 :szok: Ale się wyspałam nareszcie :-):tak: Dziś 18 mln do wygrania ;-) Poza tym miałam Wam pisać, jak będą jakieś fajne dodatki do gazet i tak w Poradniku Domowym jest jakiś poradnik o odchudzaniu, dość gruby, ale nie wiem co jest w środku, niestety, w Mam dziecko są bajki Franklin i Mumu. Poza tym bardzo ciekawa jest wrześniowa Vita i październikowe Samo Zdrowie (gazetki moge pożyczać do domu, więc codziennie coś sobie poczytuję :-)).

witam!!!

mam wreszcie chwilke an samotnego neta, bo przetrzymalam dzis niunke bez spania w poludnie i tym sposobem wlasnie zasnela. choc oczywiscue juz sie wybierala na bieganie po domu, wiec pogasilam swiatla wszedzie i niestety musiala zostac w lozeczku. nawet nie jeknela i juz spi:tak:
dobijala mnie ostatnio z tym poznym spaniem i mam nadzijee, ze na jakis czas sie unormuje

poza tym troche sie u nas wydarzylo przez ten czas

mam problem w bardzo pilnej sprawie: jak moge zainstalowac jezyk rosyjski do worda?

witam!!!

mam wreszcie chwilke an samotnego neta, bo przetrzymalam dzis niunke bez spania w poludnie i tym sposobem wlasnie zasnela. choc oczywiscue juz sie wybierala na bieganie po domu, wiec pogasilam swiatla wszedzie i niestety musiala zostac w lozeczku. nawet nie jeknela i juz spi:tak:
dobijala mnie ostatnio z tym poznym spaniem i mam nadzijee, ze na jakis czas sie unormuje

poza tym troche sie u nas wydarzylo przez ten czas

mam problem w bardzo pilnej sprawie: jak moge zainstalowac jezyk rosyjski do worda?

Co tak tajemniczo?Ciekawość nas zeżre może napiszesz coś więcej;-) a z wordem jak sie domyslasz pewnie nie pomogę:zawstydzona/y:

reklama
Co tak tajemniczo?Ciekawość nas zeżre może napiszesz coś więcej;-) a z wordem jak sie domyslasz pewnie nie pomogę:zawstydzona/y:
bardzo tajemnicza;-):tak::tak::tak:

Za 3 tyd wesele a oni kasy nie mają:crazy::crazy::crazy::crazy: a kurna 2 m-ce temu szalała i spodenki, koszulkę torebkę buty z Nike kupiła, a kasy odłożonej nie mieli...... to kuźwa myśłam, że w Totka wygra...... och jaka jestem wnerwiona.................... J powiedział, że zawsze była anty jego rodzina:crazy::crazy::crazy::crazy:. teraz walczy i z 10 DUŻYCH kabaczków leczo robi, jutro do słoików................. przynajmniej jakis pożytek, w zime jak znalał

Do góry