Witam się i ja:-) cudnej pogody ciąg dalszy i aż mi szkoda że muszę siedzieć w pracy wczoraj odwiedził nas chrzesny Natalki i tak sie ze sobą świetnie bawili że aż miło było patrzeć:-) mała na koniec go rozczuliła jak poleciała mu dać buziaka;-) w efekcie stwierdził że on też by już chciał mieć dziecko tylko pytani z kim bo sam raczej nie da rady
Monia strasznie mi przykro:-( mam nadzieje że u mamy szybko w szpitalu sobie poradzą z tym ciśnieniem moja mam jest po 2 udarach i jednym wylewie wszystko spowodowane nadciśnieniem dopiero jak natrafiła na świetną panią neurolog ta jej ustawiła tak leki że już ponad 7 lat ma na szczęście spokój także leki to podstawa. Trzymam kciukasy za mamę
Monia strasznie mi przykro:-( mam nadzieje że u mamy szybko w szpitalu sobie poradzą z tym ciśnieniem moja mam jest po 2 udarach i jednym wylewie wszystko spowodowane nadciśnieniem dopiero jak natrafiła na świetną panią neurolog ta jej ustawiła tak leki że już ponad 7 lat ma na szczęście spokój także leki to podstawa. Trzymam kciukasy za mamę