reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

kobietki, znow :szok::szok::szok::szok:

gdzie sie podzialy te wszystkie gaduly?

ja dzis znow mialam powera, choc pozniej mnie glowa rozbolala.

odmrozilam lodowke, bo niedlugo by szron na kuchnie wyszedl:zawstydzona/y:

zrobilam kilka porcji fasolki na zime...

jutro bede robic ogorki po raz pierwszy w zyciu:szok: ciekawe, co z tego wyjdzie:-p

niunka cos sie wymeczyla dniem i bez problemu zasnela:-)

choc dzisiejszy dzien nie byl latwy. oczywiscie dala popalic i histeria ze 2 razy byla. juz nie mam cierpliwosci:-(
drze sie i rzuca o takie bzdety, ze nie wiem juz co robic:-( w zasadzie kazdy moj sprzeciw jest tak odbierany:angry:

reklama
Witam wieczorowo a szczególnie dawno nie widzianej Aneczki.

Ja jestem, ale jakoś weny brak. Siedzę w necie w poszukiwaniu drzwi, kafli............. i innych rzeczy.......... również wziełam się wystawianie na allegro.

Dzis z mamą kończylismy robić w słoiki ogórki do piwa:-D:-D:-D jutro przegląd górnej części mojego ciała i dolnej:-);-) czyli dentysta i ginekolog:rofl2:

Miłego wieczoru:happy2:

Dzień dobry.
Coś mi humorek dopisuję i czuje ,ze mnie bierze delikatna głupawka:-):szok:
Nastrój psuje świadomość, że M w trasie i skończyły się wakacje od Małego:blink:.
Agulka, czy te ogórki do piwa to z chili? Ja raz takie robiłam-przesadziłam z ilością chili i wykrzywiało na wszystkie strony- ale oczywiście zniknęły:tak:

Majandra powodzenia w pracy:tak:a pogody to nie zazdroszczę:no:
Agulka jak przegląd ? załatwiony?:rofl2:
Gagulec dobrze że chociaż humur dopisuje:tak:
a moje dzieciaki się kłócą i biją o torebkę:szok::wściekła/y:

reklama
Pada... Coś ten wyrwany ząb cały czas mnie boli, tzn. miejsce po nim, no w zasadzie to lewa strona szczęki:baffled: Czy to normalne?? Schizuję się,czy jakiś ropień mi się tam nie robi,ale wtedy nie działałyby tabletki przeciwbólowe tak?
Ja w tym roku robiłam ogorki z chili 1 raz.

I jeszcze mam dylemat z Mateusza urodzinami...
1) zapraszać,czy kto będzie pamiętał ten przyjedzie??
2) czy sama kawa i tort wystarczy,czy musi być biba jak na 1??
Nie chce mi się szykować tyle żarła, później jeszcze ja mam imieniny,które muszę wyprawić. W zasadzie u Mateusza nikt nie będzie pił,bo teść nie pije, teściowa jak zawieje, mama nie może już, Janusz-kierowca, szwagierka-kierowca. Mojego brata nie będzie,bo jest w Sztudgardzie(czy jak to się pisze),a siostra nie wiem,czy będzie miała wolne. I taką mam zagwostkę

Do góry