monia_l
Wrześniowe mamy'07
ile 35to Wy chyba mieszkacie w jakimś zamkuMonia bardzo dziękuję za ofertę pomocy ale jeszcze lepiej się zastanów bo dzisiaj przeliczyłam te okna i wyszło mi że jest ich 35
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ile 35to Wy chyba mieszkacie w jakimś zamkuMonia bardzo dziękuję za ofertę pomocy ale jeszcze lepiej się zastanów bo dzisiaj przeliczyłam te okna i wyszło mi że jest ich 35
Bratowa poszła.......... jak zwykle nie było tematu.
ja od niedzieli walcze z buntem mojej córy który przejawia się zasypianiem na ziemi i wychodzeniem z łóżka po 50 razy ale dzisiaj już sukces W twierdzi że to dlatego że mała się mnie boi ale ja myslę że to kwestia silnej woli ;-)czego i tobie życzę :-)
a unas moj asilna wola nie skutkuje. nie ustepuje Julitce w histeriach. gdy cos powiem, to tego sie trzymam i jej placz mnie nie zmiekcza a na nia i tak to nie dziala:-(
nie wiem juz co mam robic, bo ona sie moze drzec w nieskonczonosci i baaardzo glosno, az do dlawienia sie:-(
byłam dzisiaj w szpitalu na ktg i spotkać się z polożną z którą chcę rodzić i dobre wieści bo podobno teraz już nie nacinają bez potrzeby :-)i jeżeli dziecko nie będzie wielkie to na 90% unikne tej wątpliwej przyjemności czy któraś z was rodziła bez nacięcia ?
a nie boisz sie popekania? to jest gorsze niz naciecie
a i dzisiaj W wydrukował mi w pracy moją pracę magisterską i we wtorek jadę do Wa-wy spotkać się z moją panią promotor i ustalić termin obrony strasznie się denerwuje
uwazaj w czasie pozdrozy, bo od was jedzie sie kilka godzin, a to niewskazane
Tak w ogole to prawie nie widze, mam oczy spuchniete. Musze isc do alergologa..
Poza tym to ide jutro do ksiedza, bo moj synus nadal nie jest ochrzczony, a po traumie jaka mi zafundowal jeden ksiadz wcale nie chcialam, zeby to nastapilo...ale zobaczymy.
Jak wiecie ja jestem dosc mloda, nie mam nawet 25 lat, ostatnio zauwazylam, ze wkurza mnie towarzystwo dawnych kolezanek. One jakos nie sa w stanie mnie JESZCZE zrozumiec, a ja JUZ nie jestem w stanie poczuc sie jak one...
Pani pielgeniarka sie pyta Czy synek laczy slowa?
nie jest to napewno nic z wiekiem związane,bo ja mam 29 i też tak to odczuwam. Lepeij dogaduję się z mamami,czy mężatkami niż z moimi niegdyś super psiapsiółami. W zasadzie widujemy się sporadycznie,bo...nie mamy za bardzo o czym gadaćJak wiecie ja jestem dosc mloda, nie mam nawet 25 lat, ostatnio zauwazylam, ze wkurza mnie towarzystwo dawnych kolezanek. One jakos nie sa w stanie mnie JESZCZE zrozumiec, a ja JUZ nie jestem w stanie poczuc sie jak one...