reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

Cześć babeczki

Mam sporo prania , chciałam umyć okna i zmienić/wyprać firanki, ale nie dziś:no:. Nie zaczynam ciężkiej pracy z początkiem tygodnia,:-D bo cały będzie przerąbany, :tak::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:hihihihihihi

ja też dzisiaj się zabrałam za sprzątanie umyłam podłogi na dole i ...dostałam skurczów więc W był dzisiaj w pracy tylko dwie godziny bo musiał się zajmować Zuzią :sorry2:a najgorsze jest to że wszystko zaczeło mnie denerwować każda plamka :sorry2:już nie mogę się doczekać kiedy W pomaluje mi kuchnie , pokój dziecka i sypialnie :-pw dodatku nawet gdybym chciała to nie ma nikogo kto chociaż umyłby mi okna normalnie ludzie mają chyba za dużo pieniędzy bo nikomu się nie chce a ja mam ok 25 okien więc sama nie dam rady tym bardziej że coraz częściej mam te skurcze :wściekła/y:

osz kurna ,a ja dzisiaj naprawdę ostani raz maliny i gruszki w occie. W zasadzie wszystko dla mamy przewiduję
ja zrobiłam ogórki kompociki z truskawei i śliwek , powidła ze śliwek, sałatkę z ogórków , sok z wiśni-agrestu, malin , aronii ale to jeszcze nie koniec :sorry2:bo czeka mnie jeszcze papryka buraczki i leczo no i może gruszki ,sok z winogron i coś z jabłek bo w tym roku będzie masa

a i moja nowa lodówka stoi już w kuchni :-)troche mnie przeraża bo jest strasznie wielka :szok:ale W mówi że będzie lepiej jak przysunie się ją do ściany no i muszę się przyzwyczaić ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Mateusz ogląda Czarliego i Lolę i jest o ogrze...Muszę uważać co młody ogląda,bo zaczyna przeżywać bajki, dużo z nich rozumie,bo w pewnym momencie zerwał sie spod koca taki wystraszony
A mojego przestały interesowac bajki:szok::baffled:nawet słynna maga paka go już nie interesuje:no:woli chodzic kombinowac i broic:wściekła/y:wczoraj w ciągu godziny 2 razy pomoczył się wodą z basenu, wylał magii i cytrynkę i połamał antenę z radia a ostatnio porwał tapetę w niedawno tapetowanym przedpokoju:wściekła/y:
ja też dzisiaj się zabrałam za sprzątanie umyłam podłogi na dole i ...dostałam skurczów więc W był dzisiaj w pracy tylko dwie godziny bo musiał się zajmować Zuzią :sorry2:a najgorsze jest to że wszystko zaczeło mnie denerwować każda plamka :sorry2:już nie mogę się doczekać kiedy W pomaluje mi kuchnie , pokój dziecka i sypialnie :-pw dodatku nawet gdybym chciała to nie ma nikogo kto chociaż umyłby mi okna normalnie ludzie mają chyba za dużo pieniędzy bo nikomu się nie chce a ja mam ok 25 okien więc sama nie dam rady tym bardziej że coraz częściej mam te skurcze :wściekła/y:

Ja chętnie przyjadę i umyje ci te okienka;-)
ja zrobiłam ogórki kompociki z truskawei i śliwek , powidła ze śliwek, sałatkę z ogórków , sok z wiśni-agrestu, malin , aronii ale to jeszcze nie koniec :sorry2:bo czeka mnie jeszcze papryka buraczki i leczo no i może gruszki ,sok z winogron i coś z jabłek bo w tym roku będzie masa

a ja na tą zime mam tylko kompoty z truskawek, ogórki,sałatkę z ogórków i sok z truskawek z czego ogórki i sok robiła teściowa:zawstydzona/y::-p

a i moja nowa lodówka stoi już w kuchni :-)troche mnie przeraża bo jest strasznie wielka :szok:ale W mówi że będzie lepiej jak przysunie się ją do ściany no i muszę się przyzwyczaić ;-)
a lody robi dobre?;-):-D

a my wczoraj znów byliśmy na konikach zaniosłam właścicelowi płytkę ze zdjęciami tych koni i poprosił mnie żebym w sobote na otwarciu porobiła trochę zdjęc:szok::-)

Witam i ja.

Melduję, że żyjemy ............... Maję nastraszyłam poprawczakiem ............. bo juz nie mam siły i pomysłu jak do niej dotrzeć..... na razie skutkuje........

Zaraz wpadnie bratówka na kawkę:szok::szok::szok::szok: z Lilą, chociaż kuzynki drugi raz w te wakacje się zobaczą:crazy::crazy::crazy::crazy:

Luandzia oszczędzaj się kochana:tak::tak::tak:

Dziś nie ma wody do 15, więc znów laba z robotą:-D:-D:tak::tak::tak:

witam!!!

wpadlam zobaczyc jakies przepisy an przecier pomidorowy, bo moj mi sie znudzil. chciaalm cos gesciejszego, a mnie wychodzi sok

co do "obfitej" ilosci moich przetworow, to nie ma sie co dziwic, poniewaz dla nas wszystko robia mamy:happy:
ja robie tylko, jak cos mi sie umysli

Cześć babeczki

jja mam ok 25 okien więc sama nie dam rady tym bardziej że coraz częściej mam te skurcze :wściekła/y:

Luandzia, oszalalabym jakbym miala myc tyle okien! nienawidze tej czynnosci!:crazy:
ja wybierajac proejkt nowego domu zawsze zwracalam uwage, zeby byl w maire sloneczny, ale nie za duzo okien:baffled:

ta lodowka, to widze z epowazna sprawa, skroro namwet byla o nia klotnia:sorry2:
wazne, z ejuz stoi:tak:

a my wczoraj znów byliśmy na konikach zaniosłam właścicelowi płytkę ze zdjęciami tych koni i poprosił mnie żebym w sobote na otwarciu porobiła trochę zdjęc:szok::-)

Monia, super! bedziesz nadwornym fotografem:-)

Witam i ja.

Melduję, że żyjemy ............... Maję nastraszyłam poprawczakiem ............. bo juz nie mam siły i pomysłu jak do niej dotrzeć..... na razie skutkuje........

a Maja wie juz co to poprawczak?b :szok::szok::szok:
jesli nie wiedziala, to juz wie:-D:-D:-D

a Maja wie juz co to poprawczak?b :szok::szok::szok:
jesli nie wiedziala, to juz wie:-D:-D:-D
powiedziałam jej , że poprawczak to więzienie dla dzieci:confused::rofl2::szok::tak::tak::tak:

Bratowa poszła.......... jak zwykle nie było tematu. Jak się pochwaliłam ( a co;-)) że za rok się wprowadzamy do nowego domku to była w WIELKIM szoku:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:.
Oni nigdy nie byli u nas na budowie, ani rozmowy nigdy na ten temat nie było:no::no::no::no::no:

Ostatnia edycja:
cześć dziewczyny
coś dzisiaj kiepsko z pisaniem chyba że czekacie na mnie :-p
Agulka to rzeczywiście masz małą złośnicę ;-)ja od niedzieli walcze z buntem mojej córy który przejawia się zasypianiem na ziemi i wychodzeniem z łóżka po 50 razy :sorry2:ale dzisiaj już sukces W twierdzi że to dlatego że mała się mnie boi :szok:ale ja myslę że to kwestia silnej woli ;-)czego i tobie życzę :-)
Monia bardzo dziękuję za ofertę pomocy ale jeszcze lepiej się zastanów bo dzisiaj przeliczyłam te okna i wyszło mi że jest ich 35 :szok::szok::szok:
byłam dzisiaj w szpitalu na ktg i spotkać się z polożną z którą chcę rodzić i dobre wieści bo podobno teraz już nie nacinają bez potrzeby :-)i jeżeli dziecko nie będzie wielkie to na 90% unikne tej wątpliwej przyjemności czy któraś z was rodziła bez nacięcia ?
byłam też u gina i dostałam leki na te skurcze (minimalną dawkę)ale póki co nie będę ich brała
a i dzisiaj W wydrukował mi w pracy moją pracę magisterską i we wtorek jadę do Wa-wy spotkać się z moją panią promotor i ustalić termin obrony strasznie się denerwuje :sorry2:

Ostatnia edycja:
reklama
cześć dziewczyny
coś dzisiaj kiepsko z pisaniem chyba że czekacie na mnie :-p
Agulka to rzeczywiście masz małą złośnicę ;-)ja od niedzieli walcze z buntem mojej córy który przejawia się zasypianiem na ziemi i wychodzeniem z łóżka po 50 razy :sorry2:ale dzisiaj już sukces W twierdzi że to dlatego że mała się mnie boi :szok:ale ja myslę że to kwestia silnej woli ;-)czego i tobie życzę :-)
Monia bardzo dziękuję za ofertę pomocy ale jeszcze lepiej się zastanów bo dzisiaj przeliczyłam te okna i wyszło mi że jest ich 35 :szok::szok::szok:
byłam dzisiaj w szpitalu na ktg i spotkać się z polożną z którą chcę rodzić i dobre wieści bo podobno teraz już nie nacinają bez potrzeby :-)i jeżeli dziecko nie będzie wielkie to na 90% unikne tej wątpliwej przyjemności czy któraś z was rodziła bez nacięcia ?
byłam też u gina i dostałam leki na te skurcze (minimalną dawkę)ale póki co nie będę ich brała
a i dzisiaj W wydrukował mi w pracy moją pracę magisterską i we wtorek jadę do Wa-wy spotkać się z moją panią promotor i ustalić termin obrony strasznie się denerwuje :sorry2:
mnie też się dzieci boją:tak: ale widocznie Maja ma "trudny " okres:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: dzis było o wiele lepiej, nawet z małym sie nie bili:crazy:

Ja drugi poród miałam bez cięcia i bez pęknięć:tak::tak::tak::tak:

Luandzia gdzie macie ubezpieczony dom?

Do góry