reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Gagulec a po co to zaświadczenie? Do rodzinnego,czy czegoś takiego? To powiedz mi jakie wymogi trzeba spełniać? Bo ja w tym roku kuronia miałam do maja, a S na umowie ma 1000, więc na rodzinne byśmy załapali się w przyszłym roku i jeszcze są jakieś pieniądze z opieki,czy jakoś tak

reklama
Myślałam i wymyśliłam co na te urodzinki, zrobię sałatkę z brokuła tą z szynka i pieczarkami, Hrudzi szparagi, jajka faszerowane z łososiem, kiełbaska i bigosik na ciepło i pewnie jakieś wędliny na talerz i tort. Nie będzie nas dużo to styknie, a nie chce mi się stać przy garach i piec mięsiwa

jestem wykonczona psychicznie zachowaniem Julitki:-:)-(

poza tym troche mnie zemdlilo od farby:-(

P nie ma, wiec kolejny wieczor samotny przy necie:-(

moj darciuch tak sie wypompowal, ze padl zaraz po 20:szok:

Jutro jade na caly dzien do tesciow.
po pierwsze Julitka jeste steskniona za babcia:-). wczoraj tesciowa byla na troche, ale nie miala zbytnio czasu sie bawic z mala, to w koncu Jultika ja zawolala, przytulila sie, zarzucila rece tesciowej na swoja szyje i tak stala:-)
Po drugie, musimy sie ugadac, co ktora kupuje, bo w koncu w niedizele idziemy ogladac Air show od ciotki z podworka, zrobimy grilla, wiec trzeba i zakupki porobic, a bedzie ans sporo.
oczywiscie poogda ma sie zepsuc:dry:

Bo ja w tym roku kuronia miałam do maja, a S na umowie ma 1000, więc na rodzinne byśmy załapali się w przyszłym roku i jeszcze są jakieś pieniądze z opieki,czy jakoś tak

z tego co wiem, to mozna o rodzinne skladac w kazdej chwili, nie w jakims ustalonym terminie jak to bylo wczesniej

Myślałam i wymyśliłam co na te urodzinki, zrobię sałatkę z brokuła tą z szynka i pieczarkami, Hrudzi szparagi, jajka faszerowane z łososiem, kiełbaska i bigosik na ciepło i pewnie jakieś wędliny na talerz i tort. Nie będzie nas dużo to styknie, a nie chce mi się stać przy garach i piec mięsiwa

sporo jak an urodzinki dziecka i dosc wymyslne, wiec na pewno bedzie OK:-)

Witam.

Ja juz po przeglądzie ale tym dolnym, bo na górny zabrakło czasu.:no::no::no::no:
Dziewczyny , która z Was robiła wypalankę na kasę chorych? Ja się przeraziłam jak mój lekarz powiedział, że u niego 9 prywatnie) kosztowac to będzie 700zł.:szok::szok::szok::szok::szok: Jestem w szoku, że tyle kasy mam dać. Coś płaci się jak się robi na NFZ???????????:-:)-:)-:)-:)-(

Justyna składa się bodajże w tym roku do końca września. Ja mam już świstek z US tylko jakoś zawsze nie idę w kierunku Urzędu Gminy:sorry2::sorry2::sorry2:

Gagule wentylator,:-D:tak::tak::tak: My tez nie myślelismy jeszcze o urodzinkach. Ze strony J nikt nie przyjedzie, bo 2 tyg później mamy u nich wesele ( chrzestnej Adasia) , chrzstny też nie przyjedzie , bo kuzyka ma termin porodu na dziń urodzin mojego skarba............... wychodzi na to, że tylko rodzice i mójbrat z rodziną.

Witam.

Dziewczyny , która z Was robiła wypalankę na kasę chorych? Ja się przeraziłam jak mój lekarz powiedział, że u niego 9 prywatnie) kosztowac to będzie 700zł.:szok::szok::szok::szok::szok: Jestem w szoku, że tyle kasy mam dać. Coś płaci się jak się robi na NFZ???????????:-:)-:)-:)-:)-(

ja mialam, nic nie placilam

Donka mówisz,że to dużo? W sumie 5 dań,a ilości dużych nie robię,bo później i tak mi zostaje.

dla mnie tak, bo u nas nie robilo sie imprez na kolejne urodzinki dzieci. kto chcial, to zlozyl zyczenia, dal ewnetualnie prezent, bylo cos na slodko i tyle.
moja "wspaniala" bratowa w tym roku to nawet nie spytala, czy sie herbaty napije, gdy zlozylam Wiktorkowi zyczenia. ale po niej sie kultury nie spodziewam:cool2:

:tak::tak::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: w ogólnym znieczuleniu:szok::szok::szok: normalnie mnie powaliła ta cena:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

ja mialam bez znieczulenia

a ta w ogole, to moze o urodzinkach piszmy na tym watku z okazji pierwszego roczku, jako kontynuacja?

reklama
Do góry