reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Monia zazdroszczę że masz gdzie iść z dziećmi w wakacje - w sensie jakichś zajęć a nie tyko sali zabaw...
na to malowanie to puszczam tylko Ole i jest to raz w tygodniu a była jak narazie tylko 2 razy ale widze że jej sie tam podoba więc będe ją raczej wozic co tydzien:tak:

reklama
Faaajnie, u nas pustki w wakacje...
Czekam z utęsknieniem na przedszkole i Paweł też. A dodatkowo rusza nam od września mini-przedszkole i Łukasza mam nadzieję zapisać na zajęcia :tak:

A ja nie umiem przebolec tego ze Ola nie będzie chodzic do przedszkola i pocieszam się tym malowaniem raz w tygodniu...

bo ja nie pracuję a pierwszeństo mają dzieci mam pracujących a co za tym idzie brak miejsc:wściekła/y:a na prywatne to mnie nie stac:no:

Współczuję, byłam w tej samej sytuacji ale trafił nam się cud i PAweł dostał miejsce :tak:

Postaraj się przejśc po przedszkolach i porozmawiać z dyrektorami/kami, powiedz żeby dały Ci znać jak tylko zwolni się jakies miejsce albo coś gdzieś... że chodzi Ci o aspekt społaczny przedszkola konieczny do rozwoju dziecka. I koniecznie postaraj się wypełnić kartę zgłoszenia, niech maja Olę w papierach już...

Czy ktoś mi może przypomniec jak się nazywam:baffled: znowu młyn ja nie wiem jak to jest że na zmianach koleżanek jest spokój i jak twierdzą nikt się nie kręci a ja mam ciągły młyn znów dziś brak wolnych miejsc bo wszystko sprzedałam :-) ale co za tym idzie padam na ryj a nogi mi juz wchodzą no same wiecie gdzie;-)

No to radze isc w pazury - skoro cie to kreci - to dochodowy biznes w przeciwienstwie do makijazy. Klientka jak zacznie musi znowu przyjsc na pomalowanie, dorobienie itp a jak nie ma akryli to zawsze jest manicure itd. Poza tym do wykonywania tego i zawodu zbyt wiele nie potrzebujesz - ani fotela kosmetycznego, ani aparatur ( za wyatkiem frezarki ale bez niej spokonie dasz rade). wiec mozna dojezdzac do klientek lub przymowac w domu. Poza ty non stop salony kosmetyczne poszukuja specjalistek od pazurow.

kręci kręci :-) aje jakoś nie mogłam się zorganizować żeby pójść chociaż na kurs bo tak jak pisałam najbliżej był do tej pory Wrocław :baffled: a jakoś bym nie potrafiła udawać wielkiej znawczyni i robić komuś pazury po obejrzeniu płyty zakupionej na allegro:no: bo znam takie które tak robią :sorry2: i żeby bylo smieszniej mają klientki:baffled:

Ja tez nie mam:zawstydzona/y::baffled: I dzis moje dziecko skakalo przez kaluzy - tzn centralnie w kaluze:baffled::sorry2: w snadalach:szok::wściekła/y::sorry2:

Moja ma i uwielbia spacery w deszczu:tak: ale muszę pomyśleć o nowych bo te już maławe:sorry2:

I znow dobre wiesci:-):-):-) Bylam na spotakniu z biurem ksiagowym! Ksiegowa super, polowe formalnosci zwiazanych z zalozeniem dzialalnosci zrobi za mnie. I to za polowe stawki co myslalam ze zaspiewa!:-):-):-)
Fajnie że tak wszystko idzie pełną para do przodu i po Twojej myśli:-);-)

Współczuję, byłam w tej samej sytuacji ale trafił nam się cud i PAweł dostał miejsce :tak:

Postaraj się przejśc po przedszkolach i porozmawiać z dyrektorami/kami, powiedz żeby dały Ci znać jak tylko zwolni się jakies miejsce albo coś gdzieś... że chodzi Ci o aspekt społaczny przedszkola konieczny do rozwoju dziecka. I koniecznie postaraj się wypełnić kartę zgłoszenia, niech maja Olę w papierach już...
Asia kartę zgłoszenia wypełniałam już w marcu jak ją zapisywałam a teraz już nie licze na żaden cud bo w zeszłym roku też kazali mi przyjśc i pytac bo moze sie zwolni jakies miejsce a jak chodzilam to mi powiedzieli ze juz nie ma żadnych szans bo listy juz maja pozamykane:sorry2::baffled:no i tu u nas to za duzego wyboru w przedszkolach nie mam bo w naszej miejscowości są tylko 2 przedszkola

reklama
Czy ktoś mi może przypomniec jak się nazywam:baffled: znowu młyn ja nie wiem jak to jest że na zmianach koleżanek jest spokój i jak twierdzą nikt się nie kręci a ja mam ciągły młyn znów dziś brak wolnych miejsc bo wszystko sprzedałam :-) ale co za tym idzie padam na ryj a nogi mi juz wchodzą no same wiecie gdzie;-)

To Ty jakieś premie wielkie powinnaś dostawać że klientów przyciągasz!!!!

Asia kartę zgłoszenia wypełniałam już w marcu jak ją zapisywałam a teraz już nie licze na żaden cud bo w zeszłym roku też kazali mi przyjśc i pytac bo moze sie zwolni jakies miejsce a jak chodzilam to mi powiedzieli ze juz nie ma żadnych szans bo listy juz maja pozamykane:sorry2::baffled:no i tu u nas to za duzego wyboru w przedszkolach nie mam bo w naszej miejscowości są tylko 2 przedszkola

No tak, jak są 2 przedszkola to niewielkie szanse na miejsce. Ciekawe jak z zerówkami zrobią?
Dobrze że macie to malowanie. Choć 2 godz w tyg to mało ale i tak to lepsze niż nic. A może w tym domu kultury też jakieś tańce mają?

Do góry