reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Nie do zimy tylko do soboty podobno ;-)

No ja kaloszki mam na szczęście od dawna. A na większe moczenie to nawet spodnie sztormiakowe mają :tak: tak więc niestraszne nam ulewy...

Majandra to ja czekam na znak...

Zawsze mi sie to marzyło zwłaszcza lubię dłubać przy pazurach:baffled::-) ale nie wyobrażam sobie żeby komuś robić tak bez żadnego przeszkolenia konkretnego i ciągle to odkładałam na później a teraz pojawiła się ta szkoła no i nie powiem ciągle mi to po głowie chodzi:-) bo wcześniej to odkładałam bo najbliższa szkoła we Wrocławiu:sorry2: no nic zobaczymy ale muszę to jeszcze wszystko przemyśleć i poukładać sobie na spokojnie w głowie:tak:
No to radze isc w pazury - skoro cie to kreci - to dochodowy biznes w przeciwienstwie do makijazy. Klientka jak zacznie musi znowu przyjsc na pomalowanie, dorobienie itp a jak nie ma akryli to zawsze jest manicure itd. Poza tym do wykonywania tego i zawodu zbyt wiele nie potrzebujesz - ani fotela kosmetycznego, ani aparatur ( za wyatkiem frezarki ale bez niej spokonie dasz rade). wiec mozna dojezdzac do klientek lub przymowac w domu. Poza ty non stop salony kosmetyczne poszukuja specjalistek od pazurow.

Na szczesce w kompleksie gdzie bede wynajmowac lokal jest juz laska co wykonuje te wszystkie sprawy zwiazane z pazurami - uffff

a ja nadal nie mam kaloszy dla dzieci:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: chyba czas się tym zająć, bo teraz to do zimy taka pogoda będzie:tak:
Ja tez nie mam:zawstydzona/y::baffled: I dzis moje dziecko skakalo przez kaluzy - tzn centralnie w kaluze:baffled::sorry2: w snadalach:szok::wściekła/y::sorry2:

I znow dobre wiesci:-):-):-) Bylam na spotakniu z biurem ksiagowym! Ksiegowa super, polowe formalnosci zwiazanych z zalozeniem dzialalnosci zrobi za mnie. I to za polowe stawki co myslalam ze zaspiewa!:-):-):-)

witam i od razu melduję że żyję ale jakos czasu i natchnienia na pisanie brak ale czytam regularnie:sorry2::-)
no więc u nas wszystko w porządku. Prawie codziennie sie gdzieś smykamy albo mamy gości. Wczoraj byłam z Olą w domu kultury na malowaniu a później u koleżanki resztę dnia oczywiście na dworze a dziś byłam u mojej mamy i kupiłam tam dziś dzieciom do pokoju firankę a że chciałabym ją jak najszybciej powiesi to jeszcze dzis jechałam z nią do siostry D aby wszyła mi tam taśme i obszyła no i na jutro będzie gotowa:tak::-)u nas pogoda w kratkę raz słońce raz deszcz no i mam nadzieję że jutro juz będzie lepsza pogoda:sorry2:

reklama
Hruda - widze ze niczego nie zaniedbujesz i pełną parą przesz do przodu! :tak: tak trzymaj!!!

Monia zazdroszczę że masz gdzie iść z dziećmi w wakacje - w sensie jakichś zajęć a nie tyko sali zabaw...

Do góry