reklama
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
jakby co niech biegają między kroplamiA ja dzieci między chmurami wygoniłam na dwór , bo juz .........kurw......... mozna było dostać
już niedługa zaczną bo zaraz będzie znów padał deszczjakby co niech biegają między kroplami
a ja nadal nie mam kaloszy dla dzieci chyba czas się tym zająć, bo teraz to do zimy taka pogoda będzieMy tam wyszliśmy w deszcz :-) Fajnie było!
No to radze isc w pazury - skoro cie to kreci - to dochodowy biznes w przeciwienstwie do makijazy. Klientka jak zacznie musi znowu przyjsc na pomalowanie, dorobienie itp a jak nie ma akryli to zawsze jest manicure itd. Poza tym do wykonywania tego i zawodu zbyt wiele nie potrzebujesz - ani fotela kosmetycznego, ani aparatur ( za wyatkiem frezarki ale bez niej spokonie dasz rade). wiec mozna dojezdzac do klientek lub przymowac w domu. Poza ty non stop salony kosmetyczne poszukuja specjalistek od pazurow.Zawsze mi sie to marzyło zwłaszcza lubię dłubać przy pazurach:-) ale nie wyobrażam sobie żeby komuś robić tak bez żadnego przeszkolenia konkretnego i ciągle to odkładałam na później a teraz pojawiła się ta szkoła no i nie powiem ciągle mi to po głowie chodzi:-) bo wcześniej to odkładałam bo najbliższa szkoła we Wrocławiu no nic zobaczymy ale muszę to jeszcze wszystko przemyśleć i poukładać sobie na spokojnie w głowie
Na szczesce w kompleksie gdzie bede wynajmowac lokal jest juz laska co wykonuje te wszystkie sprawy zwiazane z pazurami - uffff
Ja tez nie mam I dzis moje dziecko skakalo przez kaluzy - tzn centralnie w kaluze w snadalacha ja nadal nie mam kaloszy dla dzieci chyba czas się tym zająć, bo teraz to do zimy taka pogoda będzie
I znow dobre wiesci:-):-):-) Bylam na spotakniu z biurem ksiagowym! Ksiegowa super, polowe formalnosci zwiazanych z zalozeniem dzialalnosci zrobi za mnie. I to za polowe stawki co myslalam ze zaspiewa!:-):-):-)
monia_l
Wrześniowe mamy'07
witam i od razu melduję że żyję ale jakos czasu i natchnienia na pisanie brak ale czytam regularnie:-)
no więc u nas wszystko w porządku. Prawie codziennie sie gdzieś smykamy albo mamy gości. Wczoraj byłam z Olą w domu kultury na malowaniu a później u koleżanki resztę dnia oczywiście na dworze a dziś byłam u mojej mamy i kupiłam tam dziś dzieciom do pokoju firankę a że chciałabym ją jak najszybciej powiesi to jeszcze dzis jechałam z nią do siostry D aby wszyła mi tam taśme i obszyła no i na jutro będzie gotowa:-)u nas pogoda w kratkę raz słońce raz deszcz no i mam nadzieję że jutro juz będzie lepsza pogoda
no więc u nas wszystko w porządku. Prawie codziennie sie gdzieś smykamy albo mamy gości. Wczoraj byłam z Olą w domu kultury na malowaniu a później u koleżanki resztę dnia oczywiście na dworze a dziś byłam u mojej mamy i kupiłam tam dziś dzieciom do pokoju firankę a że chciałabym ją jak najszybciej powiesi to jeszcze dzis jechałam z nią do siostry D aby wszyła mi tam taśme i obszyła no i na jutro będzie gotowa:-)u nas pogoda w kratkę raz słońce raz deszcz no i mam nadzieję że jutro juz będzie lepsza pogoda
reklama
Podziel się: