reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Nie do zimy tylko do soboty podobno ;-)

No ja kaloszki mam na szczęście od dawna. A na większe moczenie to nawet spodnie sztormiakowe mają :tak: tak więc niestraszne nam ulewy...

Majandra to ja czekam na znak...

Zawsze mi sie to marzyło zwłaszcza lubię dłubać przy pazurach:baffled::-) ale nie wyobrażam sobie żeby komuś robić tak bez żadnego przeszkolenia konkretnego i ciągle to odkładałam na później a teraz pojawiła się ta szkoła no i nie powiem ciągle mi to po głowie chodzi:-) bo wcześniej to odkładałam bo najbliższa szkoła we Wrocławiu:sorry2: no nic zobaczymy ale muszę to jeszcze wszystko przemyśleć i poukładać sobie na spokojnie w głowie:tak:
No to radze isc w pazury - skoro cie to kreci - to dochodowy biznes w przeciwienstwie do makijazy. Klientka jak zacznie musi znowu przyjsc na pomalowanie, dorobienie itp a jak nie ma akryli to zawsze jest manicure itd. Poza tym do wykonywania tego i zawodu zbyt wiele nie potrzebujesz - ani fotela kosmetycznego, ani aparatur ( za wyatkiem frezarki ale bez niej spokonie dasz rade). wiec mozna dojezdzac do klientek lub przymowac w domu. Poza ty non stop salony kosmetyczne poszukuja specjalistek od pazurow.

Na szczesce w kompleksie gdzie bede wynajmowac lokal jest juz laska co wykonuje te wszystkie sprawy zwiazane z pazurami - uffff

a ja nadal nie mam kaloszy dla dzieci:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: chyba czas się tym zająć, bo teraz to do zimy taka pogoda będzie:tak:
Ja tez nie mam:zawstydzona/y::baffled: I dzis moje dziecko skakalo przez kaluzy - tzn centralnie w kaluze:baffled::sorry2: w snadalach:szok::wściekła/y::sorry2:

I znow dobre wiesci:-):-):-) Bylam na spotakniu z biurem ksiagowym! Ksiegowa super, polowe formalnosci zwiazanych z zalozeniem dzialalnosci zrobi za mnie. I to za polowe stawki co myslalam ze zaspiewa!:-):-):-)

witam i od razu melduję że żyję ale jakos czasu i natchnienia na pisanie brak ale czytam regularnie:sorry2::-)
no więc u nas wszystko w porządku. Prawie codziennie sie gdzieś smykamy albo mamy gości. Wczoraj byłam z Olą w domu kultury na malowaniu a później u koleżanki resztę dnia oczywiście na dworze a dziś byłam u mojej mamy i kupiłam tam dziś dzieciom do pokoju firankę a że chciałabym ją jak najszybciej powiesi to jeszcze dzis jechałam z nią do siostry D aby wszyła mi tam taśme i obszyła no i na jutro będzie gotowa:tak::-)u nas pogoda w kratkę raz słońce raz deszcz no i mam nadzieję że jutro juz będzie lepsza pogoda:sorry2:

reklama
Hruda - widze ze niczego nie zaniedbujesz i pełną parą przesz do przodu! :tak: tak trzymaj!!!

Monia zazdroszczę że masz gdzie iść z dziećmi w wakacje - w sensie jakichś zajęć a nie tyko sali zabaw...

Do góry