reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
witam!!!

po porannych histeriach zkupka - nadal problem trwa:baffled: niunka sie zmeczyla i poszla wczesniej drzemac:-)

a ja dzis nie mam co robic:szok:
obiadek tylko i juz
chyba pozniej cos wymysle, bo zeswiruje:-D

Donkat - wlanij im prezent materialny np posciel. Polecam sklep www.calvado.pl Zamkniesz sie w 200zl a prezent uwazam piekny!

Donkat, ja tez myślę, ze 400 stówki to trochę dużo.

400zł :szok: ja nawet jak idę do kogoś z rodziny to daję 300zł:baffled: a jak do koleżanki to poprostu kupuję prezent tak jak pisała Hrudzi jakąś elegancką pościel albo zestaw ręczników;-) tak aby wydac max 200zł;-)

dzieki kobietki, natchnelyscie mnie!
u nas teraz stawka obiegowa to 400zl i to nie ejst wcale wygorowana :szok::szok:.
bylismy an 2 weselach w tym roku (kolezanka i siostra cioteczna) i na obu imprezach dalismy po 400zl. dlatego teraz kolejne 400zl to juz za duzo jak na ansze mozliwosci.
na szczesie to calkiem inni goscie, wiec jescze oblece w tej kiecce, co mam. ale kosztuje fryzjer, kupony totak zamiast kwiatow...

jakos zawsze dawlaismy kase, nie abwiac sie w prezenty. jednak teraz moze to i dobry pomysl:tak:
musze obgadac z P:-)

hruda, sama robisz strone www? bez fachowej pomocy? ty to jestes samosia:-D:-D. czekamy z cierpliwoscia na efekty:tak:

a to samopoczucie to moze efekt zmiennej poigdy i twojego zabiegania/zmeczenia?

u nas tez dzis chlodno i pochmurno. am podbniez padac:baffled:

MAMA? suuuper! ucaluj Stasia od e-ciotki!

ja sie za bardzo nie znam na paskach. a masz gorny? u mnie chyba jak znikaja to oba na raz. a nie mozna ustawic w gornym pasku w narzedziach?

moze po ponownym wlaczeniu kompa samo sie pojawi? :-D - nie am to jak fachowa porada:-D:-D:-D

uswiadom ja co ile kosztuje to na drugi raz zostawi 100zl + jedno zero:-D

:-):-):-):-)

placki tez chodza za mna, ale dzis u nas bedzie sos z zeberek:-)

nie kumam. agulka, znow cos wykasowalas?:cool2:
przenisłam , wieice gdzie:tak:
Dzień dobry

Asiu ja tak samo jak nie manualny to automat tak jak skrzynia biegów:zawstydzona/y::-p:-D:-D

Ona poprostu wie że coś wymyslisz i sie nie martwi, wierzy w Ciebie że zawsze dasz radę :tak:

Agulka pogromco myszy:-p ale żeby myszy gazem potraktowac ;-):-D:-D oj nie chciałabym ci podpaść ;-);-)
oj ja nie taka straszna na jaka wyglądam:-p
Donkat i inne dziewczyny co do prezentu na wesele to chyba kwota zalezy od regionu bo ja tez bym, pomyslała o takiej kwocie jak Donkat:tak:
a jak rodzina to juz jest większy wydatek:sorry2:

monia, gdzie sie znow podziewasz?
wyprzedziłaś mnie z tym pytanie:tak::-p:-p:-p

Maluchy usypiają tzn jeden bo Maja mu tylko towarzyszy do czasu kiedy nie usnie, o własnie przyszła.......... lecę kawkę zaparzyć i ciacho wszamać, bo nie wyrobię

Agulka - ja w zyciu nie widzial myszy "na lajfa":szok::sorry2:
hruda, sama robisz strone www? bez fachowej pomocy? ty to jestes samosia:-D:-D. czekamy z cierpliwoscia na efekty:tak:
ja sie za bardzo nie znam na paskach. a masz gorny? u mnie chyba jak znikaja to oba na raz. a nie mozna ustawic w gornym pasku w narzedziach?
moze po ponownym wlaczeniu kompa samo sie pojawi? :-D - nie am to jak fachowa porada:-D:-D:-D
:-D:-D:-D ale takie najlepsze...bo jak mi informatyk walnie slownictwem to wtedy ja mu na to ciach: sonoforeza:-p:-Dwiesz co to?:-D:-D:-D
A strony sama nie buduje - tzn tworze teksty i zajawki graficzne ale budowanie tego i wprowadzanie do sieci to nie - moglabym bo uwilebiam graficzne sprawy - ale nie mam programow:-(. Sciagnelam tylko do projektowania wizytowek i mam kilka gotowych.
moj P tez wtakim razie powinien przeczytac, bo u niego wszystko jest na NIE:-(
te szkolenia sie zrujnuja finansowo. na drugi koniec PL to ile podroz kosztuje:szok:. tyle tylko, ze w Krakowie masz rodzine/znajomych

Kochana, kto nie ryzykuje ten nie ma:-p tzn trzeba inwestowac. Moglabym kupic cos co maja tu w GD w hurtowniach, bez szkolenia i pewnie poradzilabym sobie ale...wole cos orginalnego i cos co mi pasuje jakoscia i podejsciem. Dlugo szukalam...mam kilka super produktow ale ceny sa tez super:baffled: ...to moze jak sie rozkrece:cool2:
A podroz w jedna strone 140:sorry2::baffled:

Ostatnia edycja:
Agulka, nie zapraszasz na kawke tylko tak sama pijesz? boisz sie o to ciacho?:-p

mysle nad studiami:szok:: gospdarka przestrzenna. boje sie tylko, ze nie wyrobie z matma:zawstydzona/y:

Agulka, nie zapraszasz na kawke tylko tak sama pijesz? boisz sie o to ciacho?:-p

mysle nad studiami:szok:: gospdarka przestrzenna. boje sie tylko, ze nie wyrobie z matma:zawstydzona/y:
:szok::szok::szok::szok::szok: ja chyba już nie zdecyduję sie na dalsza naukę, za bardzo nugus jestem:sorry2:

Donkat a ciacha ma jeszcze, to co Tobie tez zaparzyć??????? Której jeszcze. Małż kupił chyba z kg ciastek różnych , więc troszkę mogę się podzielić;-):-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p

No po śniadaniach posprzątane i trzeba lecieć na zakupy na kolejne;-) ciekawe co ja kupię naszczęście z dzisiaj duzo zostało to może jakoś dam radę;-)

:szok::szok::szok::szok::szok: ja chyba już nie zdecyduję sie na dalsza naukę, za bardzo nugus jestem:sorry2:

Donkat a ciacha ma jeszcze, to co Tobie tez zaparzyć??????? Której jeszcze. Małż kupił chyba z kg ciastek różnych , więc troszkę mogę się podzielić;-):-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p

ja tez jescze niedawno bym sie wzbraniala recami i nogami:-D:-D
ale jakos mnie natchnelo:szok:, tym bardziej, z ewyniuchalam, ze na jednej z radomskich uczelni jest to kierunek bezplatny. tylko nie sadze, zeby mnie przyjeli, bo an moim swiadectwie maturalnym nie ma przedmiotow scislych,a pewnie one ebda brane pod uwage.

poczytalam, ajkie sa przedmioty i mnie strach bierze, czy dam ewentualnie rade:szok:

a co do kawki, to poprosze puszczalska bez mleka;-):-)

reklama
widać że nas nie czytałaś:sorry2::-p:-p:-p:-p:-p

Czytałam czytałam ale kalafiora raczej nie zapodam:-p a samymi warzywami też ich nie obdzielę;-)

Donkat szkoła to dobry pomysł ja właśnie sie zastanawiam bo u nas otwierają nową szkołe i jest tam kierunek wizaż i stylizacja muszę się zorientować o co kaman bo już od jakiegoś czasu myślę o czyms takim dodatkowo jakiś kurs na pazurki i jak młoda w przyszłym roku pójdzie do przedszkola mogłabym sobie dorabiać ale to wszystko jeszcze w sferze pomysłu:baffled: na studia typowe a już napewno nie zwiazane z matmą napewno bym sie nie zdecydowała przynajmniej teraz:no:

Do góry