reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

No pewnie!!! Kiedy i gdzie?

Jesli chodzi o samo przeciwieństwo to pierwsze co pomyślałam to automatyczny :-D no bo przeciwieństwo chciałaś :-D

Ach! Urodził się Antoś! Zdrowy!!!
Super!!!!!!!!!!!!!!

Oj Asiu - ty to chyba masz inzynierskie nalecialosci - ze manulany kojarzy ci sie z automatyka, robotyka i maszynami:-p:-D..a tu o masazyk relaksacyjny chodzi hehehe:-D:-D

reklama
Asia no to super, że Antoś zdrowy...............

Aneta 80zł dla 14 osób , mmmmmmmmmmmmm nieźle musisz się nagimnastykować .................. kup dużo warzyw , bo teraz tanie, będzie widać że dużo żarcia na talerzu jest;-):-D:-D:-D:-D:-D

U nas tez popaduje, chłodniej się zrobiło. Spać mi się chce, więc kawkę siorbię,a młody bryka po łóżku. Kurna chyba ja dzisiaj obiadu nie robię,bo nie mam koncepcji:baffled: Ooo,a może placki ziemniaczane?

Super!!!!!!!!!!!!!!

Oj Asiu - ty to chyba masz inzynierskie nalecialosci - ze manulany kojarzy ci sie z automatyka, robotyka i maszynami:-p:-D..a tu o masazyk relaksacyjny chodzi hehehe:-D:-D

No chciałaś przeciwieństwo nie? To skoro nie ręczny to musi być automatyczny :-D W końcu rodzice i mąż inżynierowie :tak:

Agulka współczuję mamowego zachowania. Ale najgorsze że obiecuje dziecku i niedotrzymuje...

Super że wszystko ok:-)

Asia no to super, że Antoś zdrowy...............

Aneta 80zł dla 14 osób , mmmmmmmmmmmmm nieźle musisz się nagimnastykować .................. kup dużo warzyw , bo teraz tanie, będzie widać że dużo żarcia na talerzu jest;-):-D:-D:-D:-D:-D

Nie denerwuj mnie:sorry2: jestem na jej bezmyślność strasznie zła:wściekła/y: pewnie w efekcie dołożę ze swoich a ona mi potem odda:angry: ale co by było gdybym np zapomniała dziś portfela:baffled:

Hehe ktora z hakerek gmerala mi w kompie????:baffled::happy2: - naprawilo sie!!!!

No i za tydzien jade do Katowic, i do Krakowa!!!!! Juupi. Na szkolenie dwudniowe z ekoelogicznej firmy profesjonalnej DrBelter...juz sie nie moge doczekac. I wracam z zakupami:-):-):-) I chyba dostane te pozyczke - tzn moja mam dla mnie dostanie:baffled::sorry2:

Musze doczytac do konca Alchemika ( kilka lat temu zaczelam...) bo podbno moja sytuacja jak tam...zreszta moj terapeuta mi kazal:-p
...kiedy bardzo czegos chcesz to wszytskie gwiazdy na niebie sprzyjaja:tak::-)
Aneta -Agulka dobrze gada - kup kazdemu po kalafiorze;-):-p:-D:-D:-D:-D

witam!!!

po porannych histeriach zkupka - nadal problem trwa:baffled: niunka sie zmeczyla i poszla wczesniej drzemac:-)

a ja dzis nie mam co robic:szok:
obiadek tylko i juz
chyba pozniej cos wymysle, bo zeswiruje:-D

Donka 400??:szok::szok: Na mój gust zdecydowanie za dużo jak dla koleżanki

Donkat - wlanij im prezent materialny np posciel. Polecam sklep www.calvado.pl Zamkniesz sie w 200zl a prezent uwazam piekny!

Donkat, ja tez myślę, ze 400 stówki to trochę dużo.

400zł :szok: ja nawet jak idę do kogoś z rodziny to daję 300zł:baffled: a jak do koleżanki to poprostu kupuję prezent tak jak pisała Hrudzi jakąś elegancką pościel albo zestaw ręczników;-) tak aby wydac max 200zł;-)

dzieki kobietki, natchnelyscie mnie!
u nas teraz stawka obiegowa to 400zl i to nie ejst wcale wygorowana :szok::szok:.
bylismy an 2 weselach w tym roku (kolezanka i siostra cioteczna) i na obu imprezach dalismy po 400zl. dlatego teraz kolejne 400zl to juz za duzo jak na ansze mozliwosci.
na szczesie to calkiem inni goscie, wiec jescze oblece w tej kiecce, co mam. ale kosztuje fryzjer, kupony totak zamiast kwiatow...

jakos zawsze dawlaismy kase, nie abwiac sie w prezenty. jednak teraz moze to i dobry pomysl:tak:
musze obgadac z P:-)

. Juz nie moeg sie doczekać jak wam zapodam adres strony i fotki mojego salonu - ale to pewnie za miesiac:-):cool2:.
Poza tym zle ze mna ;-)- wyniki krwi i moczu ma jak mlody Bog a czuje sie oslabiona, zmaczona, mam mroczki i miekkie nogi. Nawet dzis test ciazowy zrobilam - nagatywney! - wiedzialam ze taki bedzie bo jakos ostanio nie kusilismy zbyt bardzo losu...wiec skad te samopoczucie:szok::-( Dodatkow mlody daje mi poplaic ze hej:wściekła/y::baffled:

hruda, sama robisz strone www? bez fachowej pomocy? ty to jestes samosia:-D:-D. czekamy z cierpliwoscia na efekty:tak:

a to samopoczucie to moze efekt zmiennej poigdy i twojego zabiegania/zmeczenia?

...Dzien dobry:-)
Za oknem chlodniej to i samopoczucie lepsze...choc mlody obudzil mnie znowu przed 6 rano...tym razem po raz pierwszy zawolal na mnie - mama:szok::-)...tak tak tak - on zwykle swoje daddy:baffled::wściekła/y:

I znowu prosze o pomoc - tym razem informatyczna - jak sprawic zeby dolny pasek narzedzi byl zawsze na wierzchu. W ustawieniach mam zaznaczona - trzymaj na wierzchu a on i tak przy wlaczaniu jakiejs stronki zanika...nawet nie wiem jak to zrobilam ze zaczal sie chowac. Juz kiedys udalo mi sie przywrococ ustawienia ale teraz kompletna amba:szok::wściekła/y::dry:

u nas tez dzis chlodno i pochmurno. am podbniez padac:baffled:

MAMA? suuuper! ucaluj Stasia od e-ciotki!

ja sie za bardzo nie znam na paskach. a masz gorny? u mnie chyba jak znikaja to oba na raz. a nie mozna ustawic w gornym pasku w narzedziach?

moze po ponownym wlaczeniu kompa samo sie pojawi? :-D - nie am to jak fachowa porada:-D:-D:-D

dodatkowo jestem zła na kierowniczkę bo zostawiła mi 100zł na zakupy na a mialam jeszcze 90 tylko że ja na chleb wydałam już dziś 30zł a wczoraj ponad 20 na w l"eclercu więc zostało mi niecałe 130 i mało że mam zrobić zakupy na śniadanie dla 14 osób to jeszcze mam zapłacić niecałe 50zł za catering bo jedni zamówili sobie obiadokolacje:wściekła/y: co oznacza że zostanie mi 80zł ciekawe co ja dla tylu ludzi za tą kwotę kupię:wściekła/y: czasami sie zastanawiam o czym ona myśli:angry:

uswiadom ja co ile kosztuje to na drugi raz zostawi 100zl + jedno zero:-D

:-):-):-):-)

Kurna chyba ja dzisiaj obiadu nie robię,bo nie mam koncepcji:baffled: Ooo,a może placki ziemniaczane?

placki tez chodza za mna, ale dzis u nas bedzie sos z zeberek:-)

Agulka współczuję mamowego zachowania. Ale najgorsze że obiecuje dziecku i niedotrzymuje...

nie kumam. agulka, znow cos wykasowalas?:cool2:

No i za tydzien jade do Katowic, i do Krakowa!!!!! Juupi. Na szkolenie dwudniowe z ekoelogicznej firmy profesjonalnej DrBelter...juz sie nie moge doczekac. I wracam z zakupami:-):-):-) I chyba dostane te pozyczke - tzn moja mam dla mnie dostanie:baffled::sorry2:

Musze doczytac do konca Alchemika ( kilka lat temu zaczelam...) bo podbno moja sytuacja jak tam...zreszta moj terapeuta mi kazal:-p
...kiedy bardzo czegos chcesz to wszytskie gwiazdy na niebie sprzyjaja:tak::-)

moj P tez wtakim razie powinien przeczytac, bo u niego wszystko jest na NIE:-(

te szkolenia sie zrujnuja finansowo. na drugi koniec PL to ile podroz kosztuje:szok:. tyle tylko, z e w Krakowie masz rodzine/znajomych

reklama
Dzień dobry
No pewnie!!! Kiedy i gdzie?

Jesli chodzi o samo przeciwieństwo to pierwsze co pomyślałam to automatyczny :-D no bo przeciwieństwo chciałaś :-D

Asiu ja tak samo jak nie manualny to automat tak jak skrzynia biegów:zawstydzona/y::-p:-D:-D

Super że wszystko ok:-)

Nie denerwuj mnie:sorry2: jestem na jej bezmyślność strasznie zła:wściekła/y: pewnie w efekcie dołożę ze swoich a ona mi potem odda:angry: ale co by było gdybym np zapomniała dziś portfela:baffled:
Ona poprostu wie że coś wymyslisz i sie nie martwi, wierzy w Ciebie że zawsze dasz radę :tak:

Agulka pogromco myszy:-p ale żeby myszy gazem potraktowac ;-):-D:-D oj nie chciałabym ci podpaść ;-);-)

Donkat i inne dziewczyny co do prezentu na wesele to chyba kwota zalezy od regionu bo ja tez bym, pomyslała o takiej kwocie jak Donkat:tak:
a jak rodzina to juz jest większy wydatek:sorry2:

Ostatnia edycja:
Do góry