witam!!!
po porannych histeriach zkupka - nadal problem trwa
niunka sie zmeczyla i poszla wczesniej drzemac:-)
a ja dzis nie mam co robic
obiadek tylko i juz
chyba pozniej cos wymysle, bo zeswiruje
Donka 400??
Na mój gust zdecydowanie za dużo jak dla koleżanki
Donkat - wlanij im prezent materialny np posciel. Polecam sklep www.calvado.pl Zamkniesz sie w 200zl a prezent uwazam piekny!
Donkat, ja tez myślę, ze 400 stówki to trochę dużo.
400zł ja nawet jak idę do kogoś z rodziny to daję 300zł a jak do koleżanki to poprostu kupuję prezent tak jak pisała Hrudzi jakąś elegancką pościel albo zestaw ręczników;-) tak aby wydac max 200zł;-)
dzieki kobietki, natchnelyscie mnie!
u nas teraz stawka obiegowa to 400zl i to nie ejst wcale wygorowana
.
bylismy an 2 weselach w tym roku (kolezanka i siostra cioteczna) i na obu imprezach dalismy po 400zl. dlatego teraz kolejne 400zl to juz za duzo jak na ansze mozliwosci.
na szczesie to calkiem inni goscie, wiec jescze oblece w tej kiecce, co mam. ale kosztuje fryzjer, kupony totak zamiast kwiatow...
jakos zawsze dawlaismy kase, nie abwiac sie w prezenty. jednak teraz moze to i dobry pomysl
musze obgadac z P:-)
. Juz nie moeg sie doczekać jak wam zapodam adres strony i fotki mojego salonu - ale to pewnie za miesiac:-)
.
Poza tym zle ze mna ;-)- wyniki krwi i moczu ma jak mlody Bog a czuje sie oslabiona, zmaczona, mam mroczki i miekkie nogi. Nawet dzis test ciazowy zrobilam - nagatywney! - wiedzialam ze taki bedzie bo jakos ostanio nie kusilismy zbyt bardzo losu...wiec skad te samopoczucie
:-( Dodatkow mlody daje mi poplaic ze hej
hruda, sama robisz strone www? bez fachowej pomocy? ty to jestes samosia
. czekamy z cierpliwoscia na efekty
a to samopoczucie to moze efekt zmiennej poigdy i twojego zabiegania/zmeczenia?
...Dzien dobry:-)
Za oknem chlodniej to i samopoczucie lepsze...choc mlody obudzil mnie znowu przed 6 rano...tym razem po raz pierwszy zawolal na mnie - mama
:-)...tak tak tak - on zwykle swoje
daddy
I znowu prosze o pomoc - tym razem informatyczna - jak sprawic zeby dolny pasek narzedzi byl zawsze na wierzchu. W ustawieniach mam zaznaczona -
trzymaj na wierzchu a on i tak przy wlaczaniu jakiejs stronki zanika...nawet nie wiem jak to zrobilam ze zaczal sie chowac. Juz kiedys udalo mi sie przywrococ ustawienia ale teraz kompletna amba
u nas tez dzis chlodno i pochmurno. am podbniez padac
MAMA? suuuper! ucaluj Stasia od e-ciotki!
ja sie za bardzo nie znam na paskach. a masz gorny? u mnie chyba jak znikaja to oba na raz. a nie mozna ustawic w gornym pasku w narzedziach?
moze po ponownym wlaczeniu kompa samo sie pojawi?
- nie am to jak fachowa porada
dodatkowo jestem zła na kierowniczkę bo zostawiła mi 100zł na zakupy na a mialam jeszcze 90 tylko że ja na chleb wydałam już dziś 30zł a wczoraj ponad 20 na w l"eclercu więc zostało mi niecałe 130 i mało że mam zrobić zakupy na śniadanie dla 14 osób to jeszcze mam zapłacić niecałe 50zł za catering bo jedni zamówili sobie obiadokolacje
co oznacza że zostanie mi 80zł ciekawe co ja dla tylu ludzi za tą kwotę kupię
czasami sie zastanawiam o czym ona myśli
uswiadom ja co ile kosztuje to na drugi raz zostawi 100zl + jedno zero
Ach! Urodził się Antoś! Zdrowy!!!
:-):-):-):-)
Kurna chyba ja dzisiaj obiadu nie robię,bo nie mam koncepcji
Ooo,a może placki ziemniaczane?
placki tez chodza za mna, ale dzis u nas bedzie sos z zeberek:-)
Agulka współczuję mamowego zachowania. Ale najgorsze że obiecuje dziecku i niedotrzymuje...
nie kumam. agulka, znow cos wykasowalas?