reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Czesc i czolem
Wybaczcie ze nie odpisuje, choc czytam raczej wytrwale..Glowe mam nie od parady bo kazda wolna chwile spedzam przed kompen i buduje moja strone www a w tym ulotke. I tylko sobie nakapac do tylka mozna;-):-D bo ja nie moge skromnie i krociutko - walnelam 10 stron:szok::-). Ale przeciez musi byc profesjonalnie i rzetelnie i przejrzyscie. Juz nie moeg sie doczekać jak wam zapodam adres strony i fotki mojego salonu - ale to pewnie za miesiac:-):cool2:.
Poza tym zle ze mna ;-)- wyniki krwi i moczu ma jak mlody Bog a czuje sie oslabiona, zmaczona, mam mroczki i miekkie nogi. Nawet dzis test ciazowy zrobilam - nagatywney! - wiedzialam ze taki bedzie bo jakos ostanio nie kusilismy zbyt bardzo losu...wiec skad te samopoczucie:szok::-( Dodatkow mlody daje mi poplaic ze hej:wściekła/y::baffled:

AsiaKC - trzymam kciuki z mamusie i maluszka!
Donkat - wlanij im prezent materialny np posciel. Polecam sklep www.calvado.pl Zamkniesz sie w 200zl a prezent uwazam piekny!

I plizzz pomoc - szukam slowa: przeciwienstwo do MANUALNY.
Chodzi o techniki terapii NIE manualnych...czyli jakich??? przeciez nie walne duchowych:baffled:???

reklama
Moje wieloletnie doświadczenie w świecie ekologicznej kosmetyki, holistycznych terapii manulanych i ???????….. ..pozwolilo ..itd.To fragment mojej odezwy do narodu:-p:-D
a może coś z technikami relaksacyjnymi?? znalazłam jeszcze jedno fajne określenie "harmonizowanie ciała i umysłu"

Ostatnia edycja:
Witam w ten pochmurny i deszczowy dzień:shocked2:
wczoraj słońce i duchota a dzisiaj deszcz i tez duchota.

Gagulec,a co robi Twoja mama,że nie ma jej tak dlugo w domu??

Donka 400??:szok::szok: Na mój gust zdecydowanie za dużo jak dla koleżanki
Justyna Moja mama na co dzień przebywa we Włoszech a na wakacje przyjeżdża do Polski.
Hruda, czekamy z niecierpliwością na linka:)) A może jesteś przemęczona i taki się u Ciebie to objawia.

Donkat, ja tez myślę, ze 400 stówki to trochę dużo.

Ostatnia edycja:
...Dzien dobry:-)
Za oknem chlodniej to i samopoczucie lepsze...choc mlody obudzil mnie znowu przed 6 rano...tym razem po raz pierwszy zawolal na mnie - mama:szok::-)...tak tak tak - on zwykle swoje daddy:baffled::wściekła/y:

I znowu prosze o pomoc - tym razem informatyczna - jak sprawic zeby dolny pasek narzedzi byl zawsze na wierzchu. W ustawieniach mam zaznaczona - trzymaj na wierzchu a on i tak przy wlaczaniu jakiejs stronki zanika...nawet nie wiem jak to zrobilam ze zaczal sie chowac. Juz kiedys udalo mi sie przywrococ ustawienia ale teraz kompletna amba:szok::wściekła/y::dry:

Donkat, moja mama ma mieszkanie wiec ma gdzie nocki spędzać.
A propos mojej rodziny:jedyny brat- w Krakowie, kuzynka- przeważnie we Włoszech obecnie do 17 sierpnia w Jaśle, druga kuzynka w Anglii, ciotka przeżywa drugą miłość wiec jest zajęta cały czas, a z innymi mam słaby kontakt, Skazana jestem na porażkę:-( Jednak po cichu mam nadzieje, ze z mamą nie będzie jednak tak źle i może do niej był pojechała chociaż na parę godzin.
Agulka, żyjesz?:-D:-D:-D
ledwo żyję, bo jeszcze dwie myszy znalazłam pod szafkami gdy odsunęłam , kiedy tata wąż od gazu zmieniał. Po zmianie nadal było czuć gaz i to bardzo, okazało się że zawór w butli chyba przepuszczał, kupilismy nową butlę bo licho nie spi:no:
Mogę węże dotykać i inne paskuctwa ale myszy jak sóń się boję, bleeeeeee:eek::eek::eek::eek:
a nie mozecie zalozyc lapek w calym domu w takich miejscach, zeby maly nie dostal?
u mojej mamy tak sie robilo, gdy nadchodzila jesien. zaraz byly wylapane i spokoj. najwazniejsze, zeby sie nie zdazyly rozmnozyc
załozyliśmy i dzięki nim własnie leżały do góry nogami:tak::-D
witam wieczorowo:-)

goscie dopeiro co pojechali. niunka yla spiaca, ale po myciu jej przeszlo i spiewa w lozeczku:-)

no i stalo sie: zaprosili nas na wesele:baffled:. ja te kolezanke prosilam tylko an slub. podejrzewam, ze dlatego nas zaprosili, z eim sporo ludzi odmwoilo i maja miejsca.
nie chce byc jako rezerwowa. moze bym inaczej do tego podeszla, gdybym miala pieniadze, a tak to znow 400zl pojdzie sie ....

mam czarne opuszki palcow i paznokcie od slonecznika:szok:
niunce posamkowal i musialam luskac:baffled:

niech tna czym predzej!

oby chlodna poogda ja ostudzila:blink:
na prezent to stanowczo za dużo:szok:, ale jak jeszcze czeka Cię wymiana kiecki i dla niuni też w tej cenie co podałaś to spoko, a małż może w tym samym iść;-) co był poprzednio
Za oknem chlodniej to i samopoczucie lepsze...choc mlody obudzil mnie znowu przed 6 rano...tym razem po raz pierwszy zawolal na mnie - mama:szok::-)...tak tak tak - on zwykle swoje daddy:baffled::wściekła/y:

I znowu prosze o pomoc - tym razem informatyczna - jak sprawic zeby dolny pasek narzedzi byl zawsze na wierzchu. W ustawieniach mam zaznaczona - trzymaj na wierzchu a on i tak przy wlaczaniu jakiejs stronki zanika...nawet nie wiem jak to zrobilam ze zaczal sie chowac. Juz kiedys udalo mi sie przywrococ ustawienia ale teraz kompletna amba:szok::wściekła/y::dry:
u nas też pada, leje własciwie................ Adaśko też o 6 zrobił pobudkę i od razu: BAJA:szok:

Witam.......
Asia kciukasy zaciśnięte:tak:

Witam i ja:-) melduję że dzięki wprowadzeniu tego szwedzkiego stołu mam dużo spokojniejszy ranek choć niestety żeby sie wyrobić muszę wcześniej przyjechać do pracy:wściekła/y: ale cóż coś za coś;-) u nas dziś też popadało i pochmurno się zrobiło a mimo wszystko na dworze duchota:baffled: dodatkowo jestem zła na kierowniczkę bo zostawiła mi 100zł na zakupy na a mialam jeszcze 90 tylko że ja na chleb wydałam już dziś 30zł a wczoraj ponad 20 na w l"eclercu więc zostało mi niecałe 130 i mało że mam zrobić zakupy na śniadanie dla 14 osób to jeszcze mam zapłacić niecałe 50zł za catering bo jedni zamówili sobie obiadokolacje:wściekła/y: co oznacza że zostanie mi 80zł ciekawe co ja dla tylu ludzi za tą kwotę kupię:wściekła/y: czasami sie zastanawiam o czym ona myśli:angry:

no i stalo sie: zaprosili nas na wesele:baffled:. ja te kolezanke prosilam tylko an slub. podejrzewam, ze dlatego nas zaprosili, z eim sporo ludzi odmwoilo i maja miejsca.
nie chce byc jako rezerwowa. moze bym inaczej do tego podeszla, gdybym miala pieniadze, a tak to znow 400zl pojdzie sie ....

400zł :szok: ja nawet jak idę do kogoś z rodziny to daję 300zł:baffled: a jak do koleżanki to poprostu kupuję prezent tak jak pisała Hrudzi jakąś elegancką pościel albo zestaw ręczników;-) tak aby wydac max 200zł;-)

Znajoma ma cc jutro. Malucha monitorują pod ktg. pobrali krew do badań, od kolacji ma nie jeść i nie pić.

I co wiadomo już coś?Trzymam mocno kciuki:tak:

Gratulacje dla Stasia że wreszcie uradował mame upragnionym tak długo slowem:-) w takiej sytuacji to mógł Cię obudzić nawet o 5 rano:-D a informatycznie nie pomogę:-( wiesz że ja tępa w tych sprawach jestem:zawstydzona/y:

reklama
Ja oczywiście trzymam, ale to już wiesz :tak:

EDIT: Spotkałam się dziś z Gabids. :-) Asia, masz ochotę na spotkanką ze mną i Gabids?

No pewnie!!! Kiedy i gdzie?

I plizzz pomoc - szukam slowa: przeciwienstwo do MANUALNY.
Chodzi o techniki terapii NIE manualnych...czyli jakich??? przeciez nie walne duchowych:baffled:???

Jesli chodzi o samo przeciwieństwo to pierwsze co pomyślałam to automatyczny :-D no bo przeciwieństwo chciałaś :-D

Ach! Urodził się Antoś! Zdrowy!!!

Do góry