reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam wreszcie i ja:-) wczorajszy dzień rewelacja słońce tak nie paliło jak tydzień temu wiec spokojnie da rady było wytrzymać. Młoda się wyszalała że nie wspomnę o dziadku i M którzy kupili sobie ponton i szaleli jak małe dzieci:-D z pozytywnych informacji to wszystko wskazuje na to że jednak M zostanie z nami nad morzem i strasznie się z tego cieszę:-) no i wczoraj przyjechała moja kuzynka więc już naprawdę lepiej być nie może;-)

Witam :-D nawet nie pytam czy kroś mnie jeszcze pamięta bo aż mi wstyd, że nie zaglądam. Ale kiedy wracam do domu po pracy lub jestem przed pracą to nie mam po prostu czasu :zawstydzona/y:

Wpadam przekazać, że u Nas wszystko w porządku :tak: Kubasiński rośnie, z mową coraz lepiej w końcu zaczyna powtarzać słowa po Nas i sam już dość sporo mówi. Absorbujący jest niesamowicie, ale co tu mówić same dobrze wiecie. Agulka super zdjęcia dzieciaków w podpisie :tak: przepraszam z góry za niewiedzę co u dziewczyn, ale mam takie zaległości, że nie widzę szans na nadrobienie.

Jutro wybieramy się nad wodę Kube podrzucamy mojej mamie, a sami wypadamy na cały dzień poopalać się i pobyć troszku sami :cool2: Nasze małżeństwo zaczyna rodzić się do życia jak ziemia po zimie :tak: w zeszła niedzielę również byliśmy sami nad wodą i powróciły dawne dobre chwile.

Ja czuję się rewelacyjnie w dużej mierze z powodu wagi, która stale spada i można powiedzieć, że wyglądam bardzo korzystnie :zawstydzona/y::-D co prawda z ćwiczeniami coś ostatnio poupadłam bo nie mam czasem sił i chęci, ale dieta trzyma się i na razie ona sama pracuje.

Ach jak miło się to czyta:-) wpadaj z takimi rewelacjami trochę częściej:tak: brakuje mi już tylko do pełnej sielanki informacji że na froncie teściowa synowa jest trochę lepiej:sorry2:

Witam.
Robie pazurki i idę lulu. Jutro ciężki dzień- poniedziałek:-D i jak sie okazało jutro moja mama przyjeżdża:szok::szok::szok: muszę sie nastawić psychicznie na spotkanie z nią, którego sobie nie wyobrażam:shocked2:

I jak wizyta:sorry2: może nie będzie tak źle jak się spodziewasz:baffled: w każdym razie ja trzymam za to kciuki;-)

reklama
Witam popołudniowo.
Prosze potrzymajcie kciuki za moją znajomą i jej synka. Jest w 38tc w szpitalu. Młodemu tętno dziś skakało i znikało. Mają cc robić ale nie wiadomo czy dziś czy jutro.

Witam popołudniowo.
Prosze potrzymajcie kciuki za moją znajomą i jej synka. Jest w 38tc w szpitalu. Młodemu tętno dziś skakało i znikało. Mają cc robić ale nie wiadomo czy dziś czy jutro.
I co ? Wiadomo coś?

Ja już po spotkaniu z mamą- nie było najgorzej:shocked2: ale to dopiero pierwszy dzień wiec " najlepsze " przed nami. Ale oczywiście było juz czepianie się, że jak można zostawić taki kurz na meblach ( nie było mnie u niej w mieszkaniu bite 2 miesiące:shocked2::cool2:), także mama zaczyna się rozgrzewać:sorry2:

witam wieczorowo:-)

goscie dopeiro co pojechali. niunka yla spiaca, ale po myciu jej przeszlo i spiewa w lozeczku:-)

no i stalo sie: zaprosili nas na wesele:baffled:. ja te kolezanke prosilam tylko an slub. podejrzewam, ze dlatego nas zaprosili, z eim sporo ludzi odmwoilo i maja miejsca.
nie chce byc jako rezerwowa. moze bym inaczej do tego podeszla, gdybym miala pieniadze, a tak to znow 400zl pojdzie sie ....

mam czarne opuszki palcow i paznokcie od slonecznika:szok:
niunce posamkowal i musialam luskac:baffled:

Witam popołudniowo.

niech tna czym predzej!

Ja już po spotkaniu z mamą- nie było najgorzej:shocked2: ale to dopiero pierwszy dzień wiec " najlepsze " przed nami. Ale oczywiście było juz czepianie się, że jak można zostawić taki kurz na meblach ( nie było mnie u niej w mieszkaniu bite 2 miesiące:shocked2::cool2:), także mama zaczyna się rozgrzewać:sorry2:

oby chlodna poogda ja ostudzila:blink:

Znajoma ma cc jutro. Malucha monitorują pod ktg. pobrali krew do badań, od kolacji ma nie jeść i nie pić.

No to prosze jak mama się szybko rozgrzewa! Współczuję...

Znajoma ma cc jutro. Malucha monitorują pod ktg. pobrali krew do badań, od kolacji ma nie jeść i nie pić.

No to prosze jak mama się szybko rozgrzewa! Współczuję...
Trzymamy kciuki za maluszka:tak:
A moja mama to niezły gagatek i najlepsze jest to ,że nie znam nikogo kto miałby tak wybiórczy słuch jak ona:cool2::sorry2::sorry2: słyszy tylko to co chce, ba nawet tego co się nie wypowie:szok::szok::szok: a później jest WIEEEEEEEEEElkie haloooo.
A tak na marginesie to nie jest z nia dobrze pod względem psychicznym:-(- jest to przygnębiające ale niestety prawdziwe-dzisiaj z M stwierdziliśmy, że jedni potrafia sfiksować od nauki a inni od pogoni za pieniądzem ( moja mamę można podłączyć do drugiej grupy):-(

reklama
Do góry