reklama
Ja również się witam
Jestesmy dzis uwięzieni, zosatwiłam klucz w aucie a drzwi zamknięte............. i na dodatek mysz ( która juz nie żyje) przegryzła wąż od gazu, więc i obiadu nie będzie.
Zrobiłabym frytki w frytkownicy ale ziemniaki poza domem
Jestesmy dzis uwięzieni, zosatwiłam klucz w aucie a drzwi zamknięte............. i na dodatek mysz ( która juz nie żyje) przegryzła wąż od gazu, więc i obiadu nie będzie.
Ostatnia edycja:
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
ja też miałam odrzut na mięso, wędliny, ogólnie lodówkowy zapach,a jak weszłam raz do rzeźnika to zrobiłam się zielona i mysiałam wyjśćtaki nadwęch to mam już po raz trzeci więc to chyba objaw ciążowy u mnie :-) )
u nas też narzekają ci co mają na działceZajadam się pomidorami z cebulka i śmietaną Oj nie pojemy sobie duzo swojskich pomidorków, bo zaraza wlazła
to normalnie czeski film masz;-)Ja również się witam
Ale masz "fajnie" ;-)
nam takie pod folia się zrobiły a o dworze to nie wspomnięja też miałam odrzut na mięso, wędliny, ogólnie lodówkowy zapach,a jak weszłam raz do rzeźnika to zrobiłam się zielona i mysiałam wyjść
u nas też narzekają ci co mają na działce
to normalnie czeski film masz;-)
Czeski, czeski i dlatego tylko ja tu siedzę:----(
donkat
Fanka BB :)
witam!!!
chalupka ogarnieta
rosolek przywiezony od mamy, tylko makaron dogotowac
dzis wpadnie do nas kolezanka ze studio, ktora juz dawno spialam na straty
nigdy nie bylysmy super zaprzyjzanione, ale ona jest z Radomia, wiec odkad tu mieskzam odwiedizlam ja kilak razy, a ona sie do mnie wybrac nie mogla, wiec stosunki sie rozluznily totalnie.
dzis dzwoni, ze przyjada
na zjezdzie bylo bardzo fajnie. byl kuzyn z zonka i 2dzieci, ktorych nie widzialam od ich wesela (4lata) oczywsice na tapecie byly same dzieciowe tematy
tylko Julitka jakas nieimprezowa jest, bo ledwo zajechalismy, to chciala do domui po 3godz sie zwinelismy
wczoraj poklocilam sie moim bratem. t zn my z siostra obie z nimjuz dawno to powinno nastapic, bo zkazdym dniem bardziej glupijeje pod wplywem swojej "wspanialej" zonki i ma w dupie mame i nasnajwazniejsze ejst tylko to, co naplotkuje mu ta wariatka, ktora szuka dziury w calym i probuje nas sklocac
ale chyba nie ebdzie u wa spac?
dziekuje;-)
dupska wymoczone?:-)
moze to wirus, bo wlasnie synek kuzyna tez ni z tego ni z owoego 3 dzien z rzedu mial beigunke
gagulec, a ty masz tam jakas sowja inna rodzine procz mamy? np rodzenstwo, czy ciotki, kuzynow? chociaz do nich moglabyc troche pojsc, bo przeciez nie ebdziesz siedziec na dworze
zyc nie umierac!
a od srodka nie macie zamka lucznika?
a przez okno nie mozesz wyskoczyc? tylko nie popelaniaj smaobosjtwa
chalupka ogarnieta
nigdy nie bylysmy super zaprzyjzanione, ale ona jest z Radomia, wiec odkad tu mieskzam odwiedizlam ja kilak razy, a ona sie do mnie wybrac nie mogla, wiec stosunki sie rozluznily totalnie.
dzis dzwoni, ze przyjada
na zjezdzie bylo bardzo fajnie. byl kuzyn z zonka i 2dzieci, ktorych nie widzialam od ich wesela (4lata) oczywsice na tapecie byly same dzieciowe tematy
tylko Julitka jakas nieimprezowa jest, bo ledwo zajechalismy, to chciala do domui po 3godz sie zwinelismy
wczoraj poklocilam sie moim bratem. t zn my z siostra obie z nimjuz dawno to powinno nastapic, bo zkazdym dniem bardziej glupijeje pod wplywem swojej "wspanialej" zonki i ma w dupie mame i nasnajwazniejsze ejst tylko to, co naplotkuje mu ta wariatka, ktora szuka dziury w calym i probuje nas sklocac
jak sie okazało jutro moja mama przyjeżdża muszę sie nastawić psychicznie na spotkanie z nią, którego sobie nie wyobrażam
wittam. Melduję, że wrócilismy zmęczeni, ale zadowoleni................ ludzi full na plaży, stalismy przed Koszalinem ponad godzinę w korku a potem na skróty dłuższą drogą, więc ponad 2 godziny w plecy.................. Uwielbiam jeździć do Darłówka, bo Mielno jest zatłoczone na maxa.........
Donakat morze pozdrowiłam;-)
dziekuje;-)
piotrus zrobil dzisiaj piec wodnistych kup. nie mam pojecia po czym. nic nowego nie jadl. przynajmniej nic o tym nie wiem w fekcie pierwszy raz w zyciu ma strasznie odparzana pupe, nawet w wannie nie chcial usiasc bo go szczypie.
moze to wirus, bo wlasnie synek kuzyna tez ni z tego ni z owoego 3 dzien z rzedu mial beigunke
Mam nadzieje, ze na weekend zjedzie bo do teściowej przyjeżdzaja goście- starsza córka z najmłodszym dzieckiem ( Karol -lat 11)- wiec ja jakoschyba bedę musiała sie ewakuować z domu bo nas uwędzą- wszyscy palą faje jak lokomotywy i nikt nhie wpadnie na genialny pomysł, że mozna wyjść na balkon bo jest dziecko
gagulec, a ty masz tam jakas sowja inna rodzine procz mamy? np rodzenstwo, czy ciotki, kuzynow? chociaz do nich moglabyc troche pojsc, bo przeciez nie ebdziesz siedziec na dworze
J
zyc nie umierac!
Donkat, moja mama ma mieszkanie wiec ma gdzie nocki spędzać.witam!!!
zyc nie umierac!
A propos mojej rodziny:jedyny brat- w Krakowie, kuzynka- przeważnie we Włoszech obecnie do 17 sierpnia w Jaśle, druga kuzynka w Anglii, ciotka przeżywa drugą miłość wiec jest zajęta cały czas, a z innymi mam słaby kontakt, Skazana jestem na porażkę:-( Jednak po cichu mam nadzieje, ze z mamą nie będzie jednak tak źle i może do niej był pojechała chociaż na parę godzin.
Agulka, żyjesz?
witam!!!
chalupka ogarnieta
u nas dzis sajgon
Takiej to dobrze
dzis dzwoni, ze przyjada
toć Ci niespodzianka
ale siostry wzięły sie za brata, a przynajmniej dotarło do niego
dziekuje;-)
Adaś tak wyrwał do wody że od razu zanurkował i przeżył szok, bo woda miała 15 stopni Ale on twardziel za 5 min znów plum, plum
zyc nie umierac!
nie mamy
jakby było zagrożenie życia to na pewno bym dała radę
Kuźwa znów mysz przebiegła przez kuchnię
My wczoraj w tym uczestniczylismy Korek o długości 60 km! - Motoryzacja w INTERIA.PL - samochody, motocykle
reklama
Podziel się: