reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Po pierwsze, dziewczynce nie będzie do twarzy w chłopięcych ubrankach ;-):-p Po drugie, nie mam gdzie trzymać :no::-(
to powinna byc motywacja do szybkiego postarania sie o ta DZIEWCZYNKE :-D i dopiero potem sruuu!
ja drugiego tez bede miala chlopczyka. dopiero trzecia bedzie dziewczynka.
agulka- zeby dostac cos od panstwa musisz byc bogata. taka jest niestety nasza rzeczywistosc. to samo jest z ulga na dzieci. jesli masz malo zaliczki do US odprowadzone to dostaniesz G.... a nie pieniadze.

Ostatnia edycja:
to powinna byc motywacja do szybkiego postarania sie o ta DZIEWCZYNKE :-D i dopiero potem sruuu!
ja drugiego tez bede miala chlopczyka. dopiero trzecia bedzie dziewczynka.
agulka- zeby dostac cos od panstwa musisz byc bogata. taka jest niestety nasza rzeczywistosc. to samo jest z ulga na dzieci. jesli masz malo zaliczki do US odprowadzone to dostaniesz G.... a nie pieniadze.
dostałam ulgę na dzieci więc i teraz sie łudziła:sorry2::tak::tak::tak:
Hrudzia,a tak Serwis regionalny Poznań
Agulka przykro mi,bo już tak się cieszyłaś. Kredyt można dostać szybko,ale w tych wszytskich Lukasach, Skokach i u innych oszukańców,a jak chcesz w porządnym banku to problemy robią:angry:
nio cieszyłam się i robiłam nawet zakupy w głowie:-D:-D:-D ale w najgorszym wypadku kredyt dostaniemy w marcu, wtedy J ma większą średnią, pensja 13 i 14, podwyżki itp, itd........ ale wiecie jak jakis palant narobił nadziei to człowiek już tym żył:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Jestem :-)

Nie mam za wiele czasu więc nie odpisuję i się nie rozpisuję.
W czw mąż wyjeżdża, to zacznę się pojawiać na dłużej. Na razie podczytuję żeby się wdrożyć :)

U nas dobrze się dzieje. Właśnie wróciliśmy z wakacji nr2 i odpoczywamy, pierzemy i sprzątamy.
Chłopaki łobuzują (wszyscy 3 ;-) ) i dzień za dniem się toczy...

Buziaki dla Was wszyyyystkich!

Cześć dziewczyny
Asia witaj!!!
Ja przez ostatnie parę dni odpadam dopiero dzisiaj jest troche chłodniej ...mam takie ciężkie nogi że ledwo co chodzę w dodatku dziecko uciska mi na jakiś nerw co nie ułatwia mi życia :dry:
mam straszną zagwozdkę z tym Zuzi przedszkolem a wlaściwie przedszkolami
nie możemy się z W zdecydować :baffled:
w pierwszym poszłaby do grupy dwulatków ok 12 dzieci mieliby osobną salę przedszkole bardzo ladne i blisko pracy W ale pani dyrektor jakoś nie zrobiła na mnie dobrego wrażenia:sorry2:
w drugim przedszkolu jest tylko łącznie piętnaścioro dzieci jest do przedszkole montressori i bardzo mi sie tam podobało tyle że jest dalej no i dzieci są w różnym wieku
pomóżcie bo odpowieć miałam dać wczoraj a nie mam pojęcia co zrobić :baffled:

reklama
witam!!!!!!!!!

wczoraj caly dzien poza domem, a wieczorem brak czasu.
choc i tak nikt za mna nie tesknil:baffled::-(

niunia cos dzisiaj wczensiej sie spiaca zrobila, chyba nadchodzacy deszcz tak an nia dziala;-)

nad wodę było super:tak: dziadki naprawdę zajmowały się małą a ja miałam relaks:cool2:

no to fajnie, ze sie jednak zdecydowalas

Witam i ja.

Moja gwiazda brała udzieł w konkursach..... itd, itp... fajnie było.......

to odwazna dziewczynka:tak:

w rozowych wlosach tez wyglada slicznie:-D

My tez bylisy w sobote nad jeziorem i Stasiek jak Tusia caly chetny do pelnego zanurzenia - a ile w tym radosci i smiechu bylo. :-D Tyle razy nurkowal, nawet dlawil sie - a on dalej w smiech:szok::-D

oj, to Julitka jak zachlapie oczy, buzie, czy nos to od razu panika:szok:

Witam i ja :-) dzisiaj trochę spokojniej w pracy;-) po śniadaniach już ogarnęłam ostatnie naczynia w zmywarce się myją jeszcze tylko zakupki na jutro i mogę odpoczywać:tak: choć znając moje szczęście to pewnie popołudniu zacznie się młyn:baffled: ale cóż przynajmniej czas szybciej zleci:tak:

zakupki w prtacy?
jak u moje siostry: w trakcie pracy biegaja po bazarach:-D

Dzień dobry.
Oj mam dzisiaj aktywny początek tygodnia, ale jeszcze godzinka i do domu. Ciekawa jestem jak Mały się dzisiaj spisywał bo pierwszy raz jest tak długo bez mamy- musi się przyzwyczaić.

czyli juz od 01.08 pracujesz na caly etat?

Cześć, cześć, cześć!!! :-D

czesc, czesc, czesc!!!:-D

Zapomniałam dodać, że żaden bank nie udzieli nam kredytu przy obecnych naszych dochodach:no::no::no::no:................................ załamka............:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

czegos nie rozumiem:sorry2:, a skad byla ta radfosc i pewnosc, z ebedzie kredyt? to nie bylo jescze pewne?myslalam, ze taaak!

mam straszną zagwozdkę z tym Zuzi przedszkolem a wlaściwie przedszkolami
nie możemy się z W zdecydować :baffled:
w pierwszym poszłaby do grupy dwulatków ok 12 dzieci mieliby osobną salę przedszkole bardzo ladne i blisko pracy W ale pani dyrektor jakoś nie zrobiła na mnie dobrego wrażenia:sorry2:
w drugim przedszkolu jest tylko łącznie piętnaścioro dzieci jest do przedszkole montressori i bardzo mi sie tam podobało tyle że jest dalej no i dzieci są w różnym wieku
pomóżcie bo odpowieć miałam dać wczoraj a nie mam pojęcia co zrobić :baffled:

a jak duzo jest osob do opieki w tym drugim przedszkolu? jesli kilka, to mimo dzieciw roznym wieku, bym wybrala to drugie, bo i tak dzieci nie ebda zostawione same sobie. co prawda, nie wiem, co to przedszkole montessorii:sorry2:. jesli dowoz tez nie ebdzie sprawial klopotu to czemu nie

Do góry