dzieki że na mnie czekałaś;-)A wlaśnie podczytałam zamknięty i pomyślałam że jak na głownym nie będzie Ciebie to spadam spać bo już tu dziś nikt nie zajrzy;-) co do Majki Jerzowskiej to widzę jakiś fenomen polski na miarę Madonny bo i dla mnie za dzieciaka była idolką;-):-) więc skoro tak długo trwa jej kariera
reklama
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Jak macie poznańską regionalna to teraz moje chłopaki będą wTV
Szczecińską i Gdańską................... a co oni tam robią???Jak macie poznańską regionalna to teraz moje chłopaki będą wTV
Czesc dziewczynki
...przyszlam sie troche zrehabilitowac bo mimo ze zgladam glowny nie mam glowy do nieczego poza moja "Essence"
A poza tym weekend minal milo i sympatycznie nie liczac oczywiscie atakow buntow mojego synalka ale staram sie spokojnie go lekceazyc..Trening pieluszkowy w pelni ale bez afektow...poza tym kryzys finansowy bardzo nas dopadl, ja nie ma apetytu w ogole...i tyle na ten temat
Przed poludniem jade do Ikea obczaic czy meble ktore zamowie czekaja na mnie
...przyszlam sie troche zrehabilitowac bo mimo ze zgladam glowny nie mam glowy do nieczego poza moja "Essence"
OJ kochana - ty nic nie mow...ja tylko doraznie sprztam - odkurzam, myje podlogi itp...okna tylko z jednej strony umyte bo czasu mi zabraklo...a najgorsze jest ze nie wiem kiedy tak porzadnie mieszkanko wysprzatam bo jak J przybedzie na gdanski urlop to tez bedzie mi pomagalaw remoncie i zakupach...kurcze, czeka mnie super sprzatanko calego domu
troszke popatzrylam po katach, to mi sie pajeczyny zaczely w oczy rzucac. okna tez sie prosza o mycie
My tez bylisy w sobote nad jeziorem i Stasiek jak Tusia caly chetny do pelnego zanurzenia - a ile w tym radosci i smiechu bylo. Tyle razy nurkowal, nawet dlawil sie - a on dalej w smiechmłoda mnie zaskoczyła bo rozstawiliśmy jej basenik i trochę się po kąpała a potem chciała do jeziora. Namówiłam więc M żeby z nią poszedł bo tam gdzie byliśmy nie było łagodnego wejścia tylko odrazu dla niej po pas a ta moja łobuzica zero lęków weszła do poziomu po szyje i miała ochotę iść dalej szaleniec aż się boję jak to będzie nad morzem kto ją z wody wyciągnie
U was t co rusz piknki A Majka J to juz chyba sedziwa staruszka;-)Nie dziwie sie ze idolka dla Mai bo to przeciez jej imienniczkaWitam i ja.
Wekkend minął ciekawie, wczoraj mielismy gość i zostali na noc, szwagierka z rodziną ( kuzynem Robercikiem starszym o niecałe 3 m-ce od Adasia), dzieci się pobawiły, my pogadaliśmy i fajnie minął czas. Dzis pojechali do domku a my na Piknik Rodzinny do Sz-nka , była Majka Jeżowska a dla mojej córci to idolka......... Moja gwiazda brała udzieł w konkursach..... itd, itp... fajnie było.......
No ja mam tylko Gd i Wawe...a co? a co? a co???:-)Jak macie poznańską regionalna to teraz moje chłopaki będą wTV
A poza tym weekend minal milo i sympatycznie nie liczac oczywiscie atakow buntow mojego synalka ale staram sie spokojnie go lekceazyc..Trening pieluszkowy w pelni ale bez afektow...poza tym kryzys finansowy bardzo nas dopadl, ja nie ma apetytu w ogole...i tyle na ten temat
Przed poludniem jade do Ikea obczaic czy meble ktore zamowie czekaja na mnie
Ostatnia edycja:
witam i ja:-)
od pewnego czasu tak jak hrudzia czytam ale nic nie pisze- jakos nie mam weny mimo iz wszystko u mnie ok
dzis idziemy z P do kina na Harrego Pottera wiem ze to film niby dla dzieci ale ja go uwielbiam wszystkie książki są w domu
mam takiego lenia ze nawet obiadu mi sie nie chce robic, ide na latwizne i paluszki rybne z ziemniakami dzis podam
i musze jeszcze zrobic selekcje w ciuszkach i na allegro wystawic bo juz nie mam gdzie ich trzymac
od pewnego czasu tak jak hrudzia czytam ale nic nie pisze- jakos nie mam weny mimo iz wszystko u mnie ok
dzis idziemy z P do kina na Harrego Pottera wiem ze to film niby dla dzieci ale ja go uwielbiam wszystkie książki są w domu
mam takiego lenia ze nawet obiadu mi sie nie chce robic, ide na latwizne i paluszki rybne z ziemniakami dzis podam
i musze jeszcze zrobic selekcje w ciuszkach i na allegro wystawic bo juz nie mam gdzie ich trzymac
Witam i ja :-) dzisiaj trochę spokojniej w pracy;-) po śniadaniach już ogarnęłam ostatnie naczynia w zmywarce się myją jeszcze tylko zakupki na jutro i mogę odpoczywać choć znając moje szczęście to pewnie popołudniu zacznie się młyn ale cóż przynajmniej czas szybciej zleci
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Ja też się za to porządnie wzięłam i wyobraźcie sobie, że już mam chętnych na kombinezon zimowyi musze jeszcze zrobic selekcje w ciuszkach i na allegro wystawic bo juz nie mam gdzie ich trzymac
W nocy była taka burza, że myślałam, że to koniec świata nadchodzi
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
http://video2.v2.tvp.pl/2009/08/02/211387/film.asfSzczecińską i Gdańską................... a co oni tam robią???
A my wczoraj cały dzień nad jeziorkiem byliśmy u cioci na ogrodzie. Gorąco bylo jak diabli. Trochę popływaliśmy łódką, trochę yyy całą sobą, lowiliśmy ryby, młody dziczał w basenie, oczywiście nic nie opaliłam się,bo ja nie lubię leżeć plackiem jak moja siostra. Mateusz przeżywał jak to ciocia z wujem pojechali motorem, że ubierali rękawice i kaski i ziummm i już ich nie bylo.
U nas burza zaczęła się po 5 i teraz pada cały czas
Dzień dobry.
Oj mam dzisiaj aktywny początek tygodnia, ale jeszcze godzinka i do domu. Ciekawa jestem jak Mały się dzisiaj spisywał bo pierwszy raz jest tak długo bez mamy- musi się przyzwyczaić.
Poza tym czuje sie bardzo kiepsko bo dostałam @ i wyjątkowo mnie boli brzucho-wrr
U nas weekend pod znakiem moich wahań nastrojowych;miałam delikatny dołek ale na szczęście pogadałam sobie ze starym kumplem ze studiów i jakoś mnie gościu podniósł na duchu a tego mi trzeba było( fajnie tak posłuchać o sobie miłych rzeczy)
Oj mam dzisiaj aktywny początek tygodnia, ale jeszcze godzinka i do domu. Ciekawa jestem jak Mały się dzisiaj spisywał bo pierwszy raz jest tak długo bez mamy- musi się przyzwyczaić.
Poza tym czuje sie bardzo kiepsko bo dostałam @ i wyjątkowo mnie boli brzucho-wrr
U nas zapowiadali gradobicie, wichury a po błyskało się troszkę, popadało w nocy i tyle ( na szczęście). Teraz pochmurnie.W nocy była taka burza, że myślałam, że to koniec świata nadchodzi
U nas weekend pod znakiem moich wahań nastrojowych;miałam delikatny dołek ale na szczęście pogadałam sobie ze starym kumplem ze studiów i jakoś mnie gościu podniósł na duchu a tego mi trzeba było( fajnie tak posłuchać o sobie miłych rzeczy)
reklama
Podziel się: