reklama
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
NuŚka, ja już ten film dawno oglądałam, ale nie chciałam Was tu straszyć. Na początku nie wierzyłam, ale rozmawiałam z siostrą męża (właśnie skończyła medycynę) i ona uważa, że to możliwe.
NuŚka, ja już ten film dawno oglądałam, ale nie chciałam Was tu straszyć. Na początku nie wierzyłam, ale rozmawiałam z siostrą męża (właśnie skończyła medycynę) i ona uważa, że to możliwe.
Ja też uważam że możliwe ale tak właściwie co daje ten cały detox skoro i tak się zarażamy każdego dnia trzeba tylko się obserwować by nie było tych najgorszych ale i tak bleeeeeeeeeeee
Wiecie co martwi mnie ostatnio moja pociecha kładę go do spania daje mu jego ukochanego pieska ma w łóżeczku przy nóżkach jeszcze dwa misie, włączam kołysanki i wychodzę po chwili ciszy słyszę "moje ....wystko jest moje moje" skąd taki pomysł ja tak nie mówię po czym wchodzę do pokoju a on już śpi i trzyma wszystkie misie a na nosie ma jeszcze pluszowego piska widok słodki te małe rączki obejmujące cały ten "futrzany świat" no i było by miło gdyby nie to ...."wystko jest moje"
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Ogólnie to stronka reklamuje dany specyfik,ale pewnie z tymi robalami to prawda, bleee
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
jak ten stworek z Władcy Pierścieni Mój buduje stosy w łózeczku i co chwila robi przemeblowanie włóżeczku, na szczęście jeszcze nie wpadł na to,że po tej piramidzie z poduszek i kołderki można wyjśćWiecie co martwi mnie ostatnio moja pociecha kładę go do spania daje mu jego ukochanego pieska ma w łóżeczku przy nóżkach jeszcze dwa misie, włączam kołysanki i wychodzę po chwili ciszy słyszę "moje ....wystko jest moje moje" skąd taki pomysł ja tak nie mówię po czym wchodzę do pokoju a on już śpi i trzyma wszystkie misie a na nosie ma jeszcze pluszowego piska widok słodki te małe rączki obejmujące cały ten "futrzany świat" no i było by miło gdyby nie to ...."wystko jest moje"
ja nawet nie mam zamiaru tego ogladać, bo wiem że takie coś istnieje........... wole nie obrzydzać sobie życia.................
właśnie też tak pomyślałam z tym że ostatnio takie modne jest to całe oczyszczanie organizmu u Nas jest coś takiego - kuracja trwa około miesiąca i ponoć widać te robale jak czyszczą to później pokazują co było w Nas, znajoma była teraz zapisała się moja szwagierka z tym że to droga "impreza" jest i się zastanawiam jaki to ma sens skoro i tak w pożywieniu , powietrzu jest tego pełno i zarażamy się spowrotem.......Ogólnie to stronka reklamuje dany specyfik,ale pewnie z tymi robalami to prawda, bleee
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
no dokładnie,a może warto poprostu zapytać lekarza o ten temat? Zwierzęta domowe odrobacza się co jakiś czas, to może i dla ludzi jest coś rozsądnego?właśnie też tak pomyślałam z tym że ostatnio takie modne jest to całe oczyszczanie organizmu u Nas jest coś takiego - kuracja trwa około miesiąca i ponoć widać te robale jak czyszczą to później pokazują co było w Nas, znajoma była teraz zapisała się moja szwagierka z tym że to droga "impreza" jest i się zastanawiam jaki to ma sens skoro i tak w pożywieniu , powietrzu jest tego pełno i zarażamy się spowrotem.......
reklama
jak ten stworek z Władcy Pierścieni Mój buduje stosy w łózeczku i co chwila robi przemeblowanie włóżeczku, na szczęście jeszcze nie wpadł na to,że po tej piramidzie z poduszek i kołderki można wyjść
Ty się śmiej a jak mi taki samolub rośnie to co
Podziel się: