justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
no nie wierzę!! Nasza zguba:-) Co tam u was się dzieje, opowiadajCześć, cześć, cześć!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no nie wierzę!! Nasza zguba:-) Co tam u was się dzieje, opowiadajCześć, cześć, cześć!!!
i tyle ją widziałyśmyCześć, cześć, cześć!!!
Nuśka, najdelikatniej mówiąc spadek formy poniżej ujemnej granicy absolutnejDZień dobry
Gagulec powiem Ci że zaciekawiła mnie Twoja wypowiedź ;-)zapraszam na zamknięty
Nie najgorzej. Już mam kilka paczek na jutro naszykowanych do wysłania. :-) Ja oferowałam siostrze ciotecznej ubranka podkreślając, że nie mam ich gdzie trzymać, obiecała, że je weźmie mimo że wtedy nie była jeszcze w ciąży i tak czekałam i czekałam aż w końcu się wkurzyłam i zaczęłam sprzedawać, za to ona się obudziła i ostatnio i się o nie upomniała Zostało kilka sztuk noworodkowych, niech bierzeMajandra i jak sprzedaż ??ja już nie mam żadnych ciuszków po Igorku dałam wszystkie kuzynce
Cześć, cześć, cześć!!!
my chcemy kredyt z ta dotacją rządową "Rodzina na swoim" i zamiast ułatwić to robią problemy, żadnych poręczycieli w tym programie nie biorą pod uwagę:-(witam i zaraz spadam
majandra- a czemu nie zostawiasz sobie ubranek na znow ;-)
agulka- znajomi brali niedawno kredyt pod hipoteke i tez mieli ogromne problemy. w zadnym banku im nie chcieli dac bez poreczycieli mimo, ze zarobki mieli ok ale oboje pracowali na produkcji a u nas teraz strasznie zwalniaja z zakladow. pieniadze zalatwiali przez jakas agencje kredytowa i kredyt dostali ale ile prowizji zaplaca!!! w sumie dostali 150 000 a splaca po 30 latach 430 000. na dzien dzisiejszy ma sie rozumiec. do tego dochodza zmienne stopy procentowe, inflacja, wyzsza marza banku itp.
Po pierwsze, dziewczynce nie będzie do twarzy w chłopięcych ubrankach ;-) Po drugie, nie mam gdzie trzymać :-(majandra- a czemu nie zostawiasz sobie ubranek na znow ;-)