reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Cześć, cześć, cześć!!! :-D
i tyle ją widziałyśmy:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

Witam wieczorową porą:tak::tak::tak:

Adaś właśnie się drze i chce mamusi:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2: ciekawe kiedy padnie:baffled:
Mamin synek się zrobił straszny............... Mamus prosię choć. i tak w kółko:wściekła/y: woła:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Dzień minął jako tako, mama była aż do obiadu bo od dziś ma urlop... więc czasu nie miałam by zajrzeć:sorry2:

Mai wypadał pierwszy ząbek, tzn ja mu dopomogłam wyjśc, teraz mała spi z zębem pod poduszka bo liczy na Zębową Wróżkę , ale dzis niestety nie przyjdzie bo mamusia nie miałakiedy skoczyć do sklepu cos kupić:confused::confused::confused:

Zapomniałam dodać, że żaden bank nie udzieli nam kredytu przy obecnych naszych dochodach:no::no::no::no:................................ załamka............:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

Ostatnia edycja:
DZień dobry

Justyna
to "Twoi faceci" są teraz sławni :-)

Agulka
zdjęcie Majki na NK jest rewelacyjne taka słodziutka mała dama biorę ją do siebie na wakacje :tak::tak:możesz przesłać poleconym za potw. odbioru;-);-)

Gagulec
powiem Ci że zaciekawiła mnie Twoja wypowiedź ;-)zapraszam na zamknięty

AsiaKC witamy .........ale się rozpisałaś:szok::cool2::sorry2:

Majandra i jak sprzedaż ??ja już nie mam żadnych ciuszków po Igorku dałam wszystkie kuzynce

Anetasa
jak w pracy??? Buty na obcasie ubrane ;-)?

Hrudzia
jak mebelki zakupione??? Wszystko tak jak chciałaś ???

Lecę bo prasowanie na mnie patrzy włączyłam żelazko i tylko tu na chwilunie .................tak jasne juz pół godziny zleciało....:nerd:

AsiaKC - wracaj szaaalooona;-):-D
Justyna - mi sie ne otwieraa ten link:-(
Agulka - przykro mi.:-(..ale moze jak kryzyzs minie albo i szybciej zmienia sie wymogi banku:sorry2:a wtedy:-)

A Ikea obczajona, zapisane co musze kupic a co nie warto choc na zakupy pojade z J bo sama z wozkiem i meblami o nie dam rady:baffled::no:
Ale za to znalalzlam piekne rolety rzymskie w necie:happy2:...wiekszosc rzezcy kupuje z neta:sorry2::happy2: a nie wiem jak to kiedys sie firme otwieralo bez tego cudenka zwanym internet!!

Ostatnia edycja:
A ja wpadłam się pożegnac bo powoli zbieram sie do domciu:-) tak jak sie spodziewałam ruch dziś popołudniu niesamowity:szok: ale za to dzień szybciutko mi zleciał:tak:
Nuśka oczywiście że obcasy;-) już powoli sie przyzwyczajam na nowo:tak: ale do śnaidań ubieram płaskie buciki bo nie podołałabym tak latać na tych szpilach:zawstydzona/y:

Majandra i jak sprzedaż ??ja już nie mam żadnych ciuszków po Igorku dałam wszystkie kuzynce
Nie najgorzej. Już mam kilka paczek na jutro naszykowanych do wysłania. :-) Ja oferowałam siostrze ciotecznej ubranka podkreślając, że nie mam ich gdzie trzymać, obiecała, że je weźmie mimo że wtedy nie była jeszcze w ciąży i tak czekałam i czekałam aż w końcu się wkurzyłam i zaczęłam sprzedawać, za to ona się obudziła i ostatnio i się o nie upomniała :sorry2::baffled::confused: Zostało kilka sztuk noworodkowych, niech bierze :-p

witam i zaraz spadam :sorry2:
majandra- a czemu nie zostawiasz sobie ubranek na znow ;-)
agulka- znajomi brali niedawno kredyt pod hipoteke i tez mieli ogromne problemy. w zadnym banku im nie chcieli dac bez poreczycieli mimo, ze zarobki mieli ok ale oboje pracowali na produkcji a u nas teraz strasznie zwalniaja z zakladow. pieniadze zalatwiali przez jakas agencje kredytowa i kredyt dostali ale ile prowizji zaplaca!!! w sumie dostali 150 000 a splaca po 30 latach 430 000. na dzien dzisiejszy ma sie rozumiec. do tego dochodza zmienne stopy procentowe, inflacja, wyzsza marza banku itp.

Cześć, cześć, cześć!!! :-D

witam i zaraz spadam :sorry2:
majandra- a czemu nie zostawiasz sobie ubranek na znow ;-)
agulka- znajomi brali niedawno kredyt pod hipoteke i tez mieli ogromne problemy. w zadnym banku im nie chcieli dac bez poreczycieli mimo, ze zarobki mieli ok ale oboje pracowali na produkcji a u nas teraz strasznie zwalniaja z zakladow. pieniadze zalatwiali przez jakas agencje kredytowa i kredyt dostali ale ile prowizji zaplaca!!! w sumie dostali 150 000 a splaca po 30 latach 430 000. na dzien dzisiejszy ma sie rozumiec. do tego dochodza zmienne stopy procentowe, inflacja, wyzsza marza banku itp.
my chcemy kredyt z ta dotacją rządową "Rodzina na swoim" i zamiast ułatwić to robią problemy, żadnych poręczycieli w tym programie nie biorą pod uwagę:-(
Chcemy zaledwie 100tyś na wykończenie, pod hipotekę oczywiście a wartośc naszej nieruchomości przekracza 160tyś ( czyt. wkład własny) więc nie powinno byc problemów a jednak są:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Do góry