reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
uuuuu, ale puuustki!

moje dzieciaki spia, a ja ajkos w domu ozylam :szok: i nie chce mi sie spac:baffled:.
u mamy to ciagle spiaca chodzialm i zmeczona (lenistwem chyba). w domu dorwalam sie do roboty to mi wszystko przeszlo:-D:-D:-D

niunka malo dzis spala, bo tylko pol godz w drodze, wiec padla o 21, P razem z nia

jutro jednak sie wybeiramy and wode, huuura! w koncu po raz pierwszy w tym roku nam sie sklada, z emamy czas i pogoda ladna:-)

Ij ja też mam dzisiaj w*****:
1) zła jestem o wypadek Małego

widze, ze sie strasznie martwisz. czy sa jakies niepokojace objawy?

milego weekendu kobietki!!!

Witam
Ja dla odmiany miałam świetny dzień byliśmy w Gdyni na plaży z młodym, tam jest taki świetny plac zabaw zjeżdżalnie , huśtawki..... młody się wybiegał i był cały szczęśliwy później kawka lody i było super a to wszystko za sprawą pięknej pogody poczułam się przez chwilę jak na urlopie.
Dzisiaj w Gdyni jest wielka impreza Beach Party widziałam jak przygotowywali scenę, będzie naprawdę "gruba" impreza gra świateł wszystko na wysokim poziomie ale jakby mogło być inaczej skoro bilety bagatela po 350 zł -vip a normalne po 100zł od osoby. :baffled:

Donkat jakie imię taki pies ale współczuje ja zawsze miałam "niemądre" zwierzaki :sorry2:

Ij ja też mam dzisiaj w*****:
1) zła jestem o wypadek Małego
2) wiecie że z rodzina najlepiej na zdjęciu?święta prawda :tak::tak::tak:jak co do czego to Gagus to, Gagus tamto , sramto i owanto ale co do czego przychodzi to sajonara:wściekła/y: A wiecie co jest najśmieszniejsze z całej sytuacji? że jestem bezczelnie wykorzystywana ba i zdaje sobie z tego sprawę.
To tak najogólniej bo mi sie nawet pisać nie chce :sorry2::-(

Nie no opisałaś tak wystarczająco że wszystko jasne :-p:-p:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Wpadłam się pożegnać;-) padam na ryj a jutro znów do pracy rano:wściekła/y:

Do jutra nasz pracusiu
Pozdrów męża:-p:-p:-pzazdrośnico;-);-);-)

uuuuu, ale puuustki!

moje dzieciaki spia, a ja ajkos w domu ozylam :szok: i nie chce mi sie spac:baffled:.
u mamy to ciagle spiaca chodzialm i zmeczona (lenistwem chyba). w domu dorwalam sie do roboty to mi wszystko przeszlo:-D:-D:-D

niunka malo dzis spala, bo tylko pol godz w drodze, wiec padla o 21, P razem z nia

jutro jednak sie wybeiramy and wode, huuura! w koncu po raz pierwszy w tym roku nam sie sklada, z emamy czas i pogoda ladna:-)

To obudź ładnie męża to pewnie coś wymyśli żeby się Tobie aż tak nie nudziło ;-);-);-) no i humorek od razu jutro będzie lepszy :tak::tak:

A co do jutro to trzymam kciuki za udany dzień :tak: bo ładna pogoda + rodzinka w komplecie = to udany wypoczynek:tak: tylko psotki nie zabieraj;-);-)

To obudź ładnie męża to pewnie coś wymyśli żeby się Tobie aż tak nie nudziło ;-);-);-) no i humorek od razu jutro będzie lepszy :tak::tak:

A co do jutro to trzymam kciuki za udany dzień :tak: bo ładna pogoda + rodzinka w komplecie = to udany wypoczynek:tak: tylko psotki nie zabieraj;-);-)

oj, nic z tego nie bedzie, bo mam @:baffled:. w przeciwnym razie pewnie P by tak szybko spac nie poszedl po tyogdniowej samotnosci;-)

a co do psotki, to Julitka by chetnie ja ze soba wziela. ona wszedzie i w kazdej sytuacji by chciala miec psa ze soba i nawet tak mowi, ze pies robi to samo co niunia:-D

fajnie, ze wam sie dzisiejszy dzionek udal:-)
oby wiecej takich bylo:-)

oj, nic z tego nie bedzie, bo mam @:baffled:. w przeciwnym razie pewnie P by tak szybko spac nie poszedl po tyogdniowej samotnosci;-)

a co do psotki, to Julitka by chetnie ja ze soba wziela. ona wszedzie i w kazdej sytuacji by chciala miec psa ze soba i nawet tak mowi, ze pies robi to samo co niunia:-D

fajnie, ze wam sie dzisiejszy dzionek udal:-)
oby wiecej takich bylo:-)
Oj to faktycznie go nie budź niech się chłopak chociaż wyśpi:tak::tak:

ja sie dzisiaj zapisywalam do fryzjera na... 11 i 12 wrzesnia :-D pierwsze to malowanie, drugie czesanie na czwarte juz w tym roku wesele :-D

Witam w słoneczne południe. Dzidzia śpi a ja mam ambitny plan na porządki :shocked2::cool2:Bo muszę jakoś odreagować i nie myśleć- Młody dzisiaj spadł z ławki na beton :angry::angry::angry: i jestem spanikowana na maksa- niby długo nie płakał i zaraz zaczął dalej się bawić jak gdyby nigdy nic ale i tak się boje czy coś nie wylezie z czasem bo odgłos był mało sympatyczny. No i lewy policzek odrapany i spuchnięty. jestem zła jak osa.
nie martw sie. moj piotrek kiedys nadepnal na kabel, ktory ciagnal ze soba i robnal o kant schoda buzia. krew sie tak lala, ze nie bylam w stanie policzyc zebow. ale wylizal sie. innym razem 5 letnia corka kolezanki wozila go w rowerku i na zakrecie nie wyrobila- mlody rabnal glowa o beton z calej sily i nic. wiecej bylo takich wypadkow i zyje :-p
ale przypomnialas mi o czyms... zona kolegi z pracy M wieszala pranie na balkonie i przy niej bawila sie coreczka o 2 miesiace mlodsza od piotrusia. niestety matka nie przewidziala, ze dziecko przeslizgnie sie miedzy barierka balkonu a jego podloga... mala runela z 1 pietra na beton. moj M byl akurat na pogotowiu z jakims pijakiem kiedy ona przyleciala z malutka na rekach. dziecko juz bylo bezwladne, oczka wywrocone w tyl. uslyszal tylko, ze peknieta podstawa czaszki... mala od razu wiezli do szpitala w katowicach na operacje glowy. kilka dni po operacji mala wciaz nie oddychala, mozg nie ozyl.rodzice musieli podjac decyzje o odlaczeniu dziecka od aparatury. oddali organy. ponoc nawet oczy byly potrzebne. kolegi M do dzisiaj nie ma w pracy (minal ok miesiac), matka jest pod opieka psychologa, grozi jej wyrok za nieupilnowanie dziecka.

nawet nie mow :no: do tego dwoch kolegow M ma wytoczone postepowanie bo nie pojechali od razu na ogledziny miejsca zdazenia. ale jak tu jechac do kolegi z pracy kiedy tam placz i strach o dziecko!

reklama
Witam z domku:-) M walczy z młodą bo ją ostatnio rozpuścił jak mamusia w pracy co róż to niech się męczy;-) inna rzecz że mama jest ble do usypiania i woli tatę ale nie ukrywam ze mi to na rękę bo mogę tu zajrzeć w tym czasie:-pi znów się przekonuję że BB to mój nałóg bo ledwo patrzę na oczy i zamiast iść spać to tu siedzę:-p moi rodzice ciągną nas jutro nad wodę a mi się nie chce:zawstydzona/y: marzy mi się walnąć kołami do góry i trochę odpocząć:zawstydzona/y: ale decyzję pozostawiam M jak będzie chciał to możemy jechać zwłaszcza że dziadek powiedział że bierze niuńke na siebie co bym ja mogła poleżać i odpocząc:-) ciekawe jak bedzie w parktyce:baffled:

Witam
Ja dla odmiany miałam świetny dzień byliśmy w Gdyni na plaży z młodym, tam jest taki świetny plac zabaw zjeżdżalnie , huśtawki..... młody się wybiegał i był cały szczęśliwy później kawka lody i było super a to wszystko za sprawą pięknej pogody poczułam się przez chwilę jak na urlopie.
Dzisiaj w Gdyni jest wielka impreza Beach Party widziałam jak przygotowywali scenę, będzie naprawdę "gruba" impreza gra świateł wszystko na wysokim poziomie ale jakby mogło być inaczej skoro bilety bagatela po 350 zł -vip a normalne po 100zł od osoby. :baffled:

Do jutra nasz pracusiu
Pozdrów męża:-p:-p:-pzazdrośnico;-);-);-)

Nie do jutra nie do jutra ja jeszcze dziś tu jestem za to Ty sobie poszłaś:-p miłego dzionka zazdraszczam ale już niebawem też posmażę tyłek na plaży i wtym kieracie tym się pocieszam:-) a męża pozdrowie jak wygra walkę z młodą aż tak zazdrosna nie jestem;-):-D

nie martw sie. moj piotrek kiedys nadepnal na kabel, ktory ciagnal ze soba i robnal o kant schoda buzia. krew sie tak lala, ze nie bylam w stanie policzyc zebow. ale wylizal sie. innym razem 5 letnia corka kolezanki wozila go w rowerku i na zakrecie nie wyrobila- mlody rabnal glowa o beton z calej sily i nic. wiecej bylo takich wypadkow i zyje :-p
ale przypomnialas mi o czyms... zona kolegi z pracy M wieszala pranie na balkonie i przy niej bawila sie coreczka o 2 miesiace mlodsza od piotrusia. niestety matka nie przewidziala, ze dziecko przeslizgnie sie miedzy barierka balkonu a jego podloga... mala runela z 1 pietra na beton. moj M byl akurat na pogotowiu z jakims pijakiem kiedy ona przyleciala z malutka na rekach. dziecko juz bylo bezwladne, oczka wywrocone w tyl. uslyszal tylko, ze peknieta podstawa czaszki... mala od razu wiezli do szpitala w katowicach na operacje glowy. kilka dni po operacji mala wciaz nie oddychala, mozg nie ozyl.rodzice musieli podjac decyzje o odlaczeniu dziecka od aparatury. oddali organy. ponoc nawet oczy byly potrzebne. kolegi M do dzisiaj nie ma w pracy (minal ok miesiac), matka jest pod opieka psychologa, grozi jej wyrok za nieupilnowanie dziecka.

Kurcze Iza aż mi ciarki przeszły:-( straszna historia ale i takie niestety w życiu bywają:-( najgorsze ze nie dość że matka będzieżyć z tym na sumieniu to jeszcze kara jej grozi.

Do góry