reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

zobaczymy co jutro lekarz powie, chociać pewnie jest Ci przykro, że mimo Waszych starań nie ma poprawy (a może jest w wynikach jednak poprawa?). Adaś jest dzielny facet i szybko sobie poradzi z anemią :tak:
Edit - ano właśnie często go też choróbska ostatnio męczyły - radzi sobie to małe ciałko jak potrafi, oby już nie chrował. A wogóle jak sie czuje - przeszły Twoim dzieciaczkom te kaszle już?

reklama
podawałam 2 m-ce a potem miałam zrobic wyniki a że mały był prawi cały czas na antybiotykach a potem jeszcze trzeba było czekac 2 tyg od antybiotyku by zrobic badania to sie tak ciągnie,,,,,, żelazo prawia do połowy czerwca

Mi też kazali zrobić wyniki małemu po 3 m-cach podawania żelaza i tez były nie ciekawe i dalej podawaliśmy żelazo i dopiero półroczna kuracja zdała egzamin i było ok . A ty już nie podajesz mu tego ferrum???

zobaczymy co jutro lekarz powie, chociać pewnie jest Ci przykro, że mimo Waszych starań nie ma poprawy (a może jest w wynikach jednak poprawa?). Adaś jest dzielny facet i szybko sobie poradzi z anemią :tak:
porównałam wyniki z wypisu ze szpitala co trafiliśmy do ŚŁupska w weekend majowy i tam żelazo było 10 a teraz jest 14 więc cos sie polepsza ale za pewne musi to dłużej trać jak Nuska pisała z pół roku:tak::tak::tak: Obadamy jutro:tak:

Mi też kazali zrobić wyniki małemu po 3 m-cach podawania żelaza i tez były nie ciekawe i dalej podawaliśmy żelazo i dopiero półroczna kuracja zdała egzamin i było ok . A ty już nie podajesz mu tego ferrum???
:no::no::no: bo lekarz kazał najpoerw wyniki zrobić:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ale na szczęście jest juz pediatra więc może ona podleczy małego, bo tamten lekarz to ttylko skazanych może leczyc witC

To trzymamy jutro kciuki żeby lekarz cos sensownego wymyślił dla Adasia ale rozumiem Twoje zdenerwowanie ja jak odebrałam ten wynik po tych 3 m-cach leczenia to się rozryczałam że to nic nie pomaga i wtedy pani doktor mówiła że to potrwa około pół roku a czasami dłużej ale efekty będą i były więc i u Was będą i co jeszcze jak juz to żelazo sie wyrówna to z chorubskami będzie lepiej tzn nie będą się młodego tak czepiały:tak::tak:

To trzymamy jutro kciuki żeby lekarz cos sensownego wymyślił dla Adasia ale rozumiem Twoje zdenerwowanie ja jak odebrałam ten wynik po tych 3 m-cach leczenia to się rozryczałam że to nic nie pomaga i wtedy pani doktor mówiła że to potrwa około pół roku a czasami dłużej ale efekty będą i były więc i u Was będą i co jeszcze jak juz to żelazo sie wyrówna to z chorubskami będzie lepiej tzn nie będą się młodego tak czepiały:tak::tak:
oby:-:)-:)-:)-(

Majandra nie świeci bo prądu nie mają.:no:hihihiihih rachunku zapomnieli zapłacić.:szok::-D:-D:-D A tak na powaznie to burza od Justyny przyszła do nich............:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Jest tu ktoś. ??????????????????

Ja coś w kompie namieszałam i wyskakuje mi jak chcę strony niektóre otworzyć: Twoja przeglądarka nie akceptuje plików cookie.:crazy::crazy::crazy::crazy:

reklama
Do góry