reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Dzień dobry:-)
Ja już w domciu bo dzisiaj mam dzień na lekarzy-brrrr o 10-lekarz medycyny pracy, o 14-okulista a na 16 jestem z Małym omówiona do pediatry. a jeszcze muszę w poniedziałek lecieć do laboratorium oddać krew i siuśki do badania- jak ja tego nie cierpię.

Miedzy czasie jeszcze zakupki zrobić bo M dzisiaj przyjeżdża i juz telefoniczne dyspozycje co do kolacji dostałam :-);-) a że dawno nie robiął m spaghetti wiec z miął chęcia dyspozycje wykonam:rofl2:
Uciekam cos zjeść bo mam żoładek na kregosłupie a jak wjdęz domu to nie wiem kiedy wrócę.
Pozdrowionka dla BBonków

reklama
no, myslalam, ze teraz sobie na spokojnie posiedze, bo niunka szla (tak, szla, ale nie doszla:-D:-D:-D) spac, a tu siedzi i sie bawi:szok:wstala dzis o 9, wiec nic dziwnego:baffled:

grzybki do nalesnikow jzu ugotowane, jeszcze tylko zmielic ze szpinakiem i cebulka;-)
Julitka dzis pierwszy raz bedzie jadla gorchowke. jesli zechce wziac do pyszczka:sorry:a jak nie, to odmroze jej kalafiorowa;-)

Agulka, Adas jeszcze nie spi, z eCie nie am? czy znow cos przeoczylam?:zawstydzona/y:

Dzień dobry:-)
na 16 jestem z Małym omówiona do pediatry.

ale dzis ejstes zabiegana:szok:
a po co z malym do pediatry?
cos sie dzieje? czyba jescze nie na bilans i szczepionke?

mamy mam do was pytanie czy uzywa ktoras z was pieluszek z biedronki jesli tak to jakich dada czy toujour i czy sa one takie ceratowe czy zwykle (nie sliskie)
dada i to jest cos podobnego do papmerów czy huggisów ale polecamy te z Rosmanna BabyDream sa lepsze i tańsze od Biedronkowych

Ostatnia edycja:
Agulka, Adas jeszcze nie spi, z eCie nie am? czy znow cos przeoczylam?:zawstydzona/y:
Śpi od 20 min:tak::tak::tak: wrócilismy od lekarza i akurat kuzynka danwo nie widziana wpadła tylko na podwórko na 10 min.

Jestem załamana :-:)-:)-(Adaś ma silna anemię i bardzo słabe wyniki:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Dostalismy inne niby bardziej wchłanialne żelazo HEMOFER + Cebion i za 5 tyg znów zrobimy badania a jak nadal słabe to Pani doktor skieruje nas do Kliniki Hematologicznej ( chyba tak się nazywa:sorry:) na kompleksowe badania :-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-( Nie rozumiem co robie nia tak, karmię jak Maję , wszystko je......... ręcę mi opadają:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

oj, szkoda mi was. jak aptrze na te piekna usmiehnieta buzke Adasia w podpisie, to mi sie wiezryc nie chce, ze ma anemie:-:)-:)-(
Agulka, to chyba nie tylko kwestia odzywiania,a indywidulane wchlanianie i przyswajanie zelaza. sa organizmy, ktore maja z tym problem:tak:

oj, szkoda mi was. jak aptrze na te piekna usmiehnieta buzke Adasia w podpisie, to mi sie wiezryc nie chce, ze ma anemie:-:)-:)-(
Agulka, to chyba nie tylko kwestia odzywiania,a indywidulane wchlanianie i przyswajanie zelaza. sa organizmy, ktore maja z tym problem:tak:
czytam Twój post i ryczę jak głupia:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

reklama
Do góry