Witam i ja choć na chwileczkę:-) bo mój łobuz jeszcze szaleje byliśmy dzisiaj u mojej kuzynki bo przyleciała z Irlandii na badania kontrolne wiecie ta która wcześniej poroniła:-( narazie wszystko wzorcowo a nasz wspólny lekarz twierdzi że tym razem to był strzał w dziesiątkę i napewno wszystko będzie ok:-) termin ma na 20 stycznia i prawdopodobnie będzie synek:-) ależ jestem szczęsliwa że wszystko ok:-)
reklama
Agulka - no skojarzenie arbuzowe idealne :-) Słoneczka przede wszystkim Staśkowi nie brakuje, że aż nawet nie nadmieniłam
Anetasa - to super, ze teraz wszystko idzie dobrze z ciażą, pamiętam jak pisałaś że poroniła. To w którym teraz jest tygodniu?
Anetasa - to super, ze teraz wszystko idzie dobrze z ciażą, pamiętam jak pisałaś że poroniła. To w którym teraz jest tygodniu?
Wyniki odebrane, ale na moje oko słabe. Gdzie w necie mogę znaleźć by porównać i sprawdzic normy?????
Do lekarza się nie dosatlismy bo pipa nas nie zapisała......... a ludzi full więc dopiero jutro przed południem mamy znów przyjść.
Maja dzwoniła i zadowolona z wycieczki, jakieś zamki po drodze zwiedzili i dzis śpia w Jeleniej Górze...... właśnie teraz sa na rynku i popijają gorącą czekoladę ( Maja oczywiście)
Do lekarza się nie dosatlismy bo pipa nas nie zapisała......... a ludzi full więc dopiero jutro przed południem mamy znów przyjść.
Maja dzwoniła i zadowolona z wycieczki, jakieś zamki po drodze zwiedzili i dzis śpia w Jeleniej Górze...... właśnie teraz sa na rynku i popijają gorącą czekoladę ( Maja oczywiście)
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Ale u nas burza, leje i wieje(mam nadzieję,że czereśni mi nie polamie) błyska się raz za razem,ale na całe szczęście nie grzmi tak rozdzierająco
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Agulka, podaj mi te wyniki. Spytam mamę. Albo zerknij tu: Interpretacja wyników badań krwi i moczu
morfologia i mocz...........a co za wyniki - morfologia? Powinny byc normy laboratoryjne z boku podane.
mocz prawie wszystko jest neg
ASO 52.07 a norma 0.0-200.0:-(
Zelazo 14.20 norma 50.0-155.0:---(
Dzień dobey a raczej wieczór
O to się koleżance marzy szalejesz kochana szalejesz w tych snach
to mi powiedziała
A ja mam lenia ciąg dalszy
Zajadam arbuza :-):-)
Ale mialam dzis sen...ze zakochalam sie do szalensta w chlopaku ktory mial 22 lata a wygladal na 18 - normalnie szal bambino...ze wiecie ze to kompletne szalenstwo ale idziecie w to dalej bo Milosc tralalala...a on mnie adorowal jak don Juan...i kolezanki radzily zebym go sobie darowala ale....jak wspomne o tym snie to az mam motyle w brzuchu- swietny byl ten chlopak (ten blask w oczach) choc nie ma zandego odpowiednika w znamym mi realu...i ja raczej nie gustuje w malolatach
O to się koleżance marzy szalejesz kochana szalejesz w tych snach
forum się kończy przez takie leniuchy jak TY!! a tak na serio to nam wszystkim tak się chce jak i Tobie, teraz to wpadamy pewnie do domu tylko z musu
to mi powiedziała
A ja mam lenia ciąg dalszy
Zajadam arbuza :-):-)
Majandra dzięki , tak myślałam mamy nadal anemię, reszta wyników też słaba wyjaśniają że może to byc spowodowane niska zawartością Żelaza............. czyli jestesmy w domu............... i tak w kółko MAcieju
reklama
Agulka - z tego co kojaze to w moczu powinno byc wszystko negatywne, bo tam sie patrzy czy sa bakterie, krwiomocz, białkomocz - tego nie powinno być, wiec jest ok. A ten ASO to jest w normie przecież, co do żelaza to normy podajesz z wyników Adasia czy wynalazłaś w necie? Bo moze masz inne jednostki?
Podziel się: