reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

oooooooooooo, co tu taka posucha:szok:

gdzie nalogowcy zjawiajacy sie o tej porze?:szok:

niunka spi:-)obudzilam ja rano o 8, wiec juz byla spiaca i to mi sie podoba:tak:

bigosik z cukini na obiad zrobiony, placek sie piecze:szok:, pranie, odkurzanie i prasowanie an tanim pradzie, wiec za godzinke;-)

jeszcze musze dokonczyc pielegnacje pomidorkow w tunelu. juz dojrzewaja malutkie cherry i Julitka rwie prosto z krzaczka i sie zajada:-)jak sie skoncza czerwone, to zielonymi tez nie gardzi:szok:

od dzis moje dziecko ma nowa przekaske zamiast paluszkow: sucha karme dla psa:cool2:
dwa razy przychodzila mi sie chwalic ze je i na pytanie, czy smakuje, odpowiadala, z eTAAAK!:-D:-D:-D
wczoraj natomiast pila brudna wode z basenu jak pies:sorry2:

Witam i ja. Nie uwierzycie, ale my dziś pospaliśmy do 8 :szok: Maciusiowi się poprzestawiało na wakacjach i zasypia przed 21 :wściekła/y:

to zle? dla mnie wlasnie okolice 21 to idealna pora na spanie dla Julitki: nie za wczesnie, nie za p[ozno

Dzien dobry
Donkat - mnei nie przeszkadzaloby dluzsze spanie - Stasio nawoluje mnie od 6 rano albo i przed:baffled::wściekła/y:

:cool2:o tej porze to i ja bym nie chciala wstawac. 8rano to idealna pora;-)

Z rana wyskoczylam z mlodym po zakupy...mialam wam pisac ze Stas dolaczyl do wzgardzicieli chleba ale jak dostal na sniadanko ten swiezutki razowy to az wedlinke odrywal i zjadal go w pierwszej kolejnosci:szok::-) - spryciarz:-p

Julitka tez spryciarz, ale w odwortna strone:-D:-D chociaz wczoraj z tatuniem jadla sam chleb:szok:

Wczoraj stwierdzilismy z moim terapeuta ze poki co robimy sobie wolne od terapii - widzi postepy i jesli mi nie jest to bardzo potrzebne to moge sobie zrobic dorazne wakacje

ciekawe, czy te postepy sa dizeki terapii, czy nowego biznesu?

Kocur jest zdrowy a te drgawki to na tle nerwowym:sorry2:

kto go wykancza nerwowo, przyznac sie!:-D

No i dzis dowiedzialam sie ze na bank Stas jest w grupie 'starszaczkow' z wybranym zlobku:-):tak:

bedzie radzil:-Dstrach sie bac!:szok:

reklama
Hruda, a ile miałaś wizyt u terapeuty? J wie o tym?
Wie a bylam 4 razy. Plnowana byla terapia malzenska ale J nie chce. Sukces to raczej kwestia mojego biznesu:-) bo i ja dostalam skrzydel a i u J jakby zachwyt na nowo...:sorry2:

Donkat - mnie tez rczulio to okreslenie - starszaczki:-D A co do dawania rad to on sie nadaje - wymahuje na kocury reka zupelnie jak duce, jak Mussolini...i moze stad te nerwowe napiecia u Mafika:eek::szok:

Melduje się i ja:-) młoda śpi, obiad dochodzi na kuchence i chałupka w miarę ogarnięta:-) czuję się lepiej tylko ten kaszel:wściekła/y: noc w miarę tylko 4 pobudki ale już przynajmniej nie miałam wrażenie że mi oczy wylecą albo zaraz się uduszę także myślę że powoli do przodu;-)
Donkat M kojarzy nas wyłącznie po nikach o imionach zapomnij;-)
Hrudzia miałam Ci już wczoraj pisać że Twój kot ma na imię jak mój pies tzn nasz jest Mafi ale często wołamy go Mafik:szok::-D
Majandra Wam to trudno dogodzić:szok:;-):-) chciałabyś żeby młody zasypiał po 19 i wstawał o 9 rano:-p cudów nie ma kochana:no: no chyba żeby zlikwidować mu spanie w dzień może wtedy by się udało;-)

A co do dawania rad to on sie nadaje - wymahuje na kocury reka zupelnie jak duce, jak Mussolini...i moze stad te nerwowe napiecia u Mafika:eek::szok:

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Majandra Wam to trudno dogodzić:szok:;-):-) chciałabyś żeby młody zasypiał po 19 i wstawał o 9 rano:-p cudów nie ma kochana:no: no chyba żeby zlikwidować mu spanie w dzień może wtedy by się udało;-)

my z Aneta zasmakowalysmy juz tego, ze dzieci chodza spac po 23, wiec 21 to super sprawa;-):-)

fajnie, ze zdrowko sie polepsza. a Natalka na razie zdrowa? nic ja nie lapie? oby tak dalej

Nuska, a jak Igorek? przeszlo mu?

Cześć Babonki czy u was też jest tak gorąco ? obrałam jedno wiaderko wiśni i wymiekłam jak W wróci z pracy to muszę go do tego zagonić bo dzisiaj chcę robić sok
rano bylam na badaniach w tym na krzywej cukrowej nienawidzę pić tego paskudztwa :no:
zdjęcia wkleję może wieczorem jak się trochę odrobię bo jeszcze dzisiaj mam wizytę u gina

Majandra Zuzka zasypia teraz o 21 a w zimie ok 20 i dla mnie to super godzina bo można gdzieś wyjść i nie ma stresu że zaraz będzie trzeba wracać
wstaje pomiędzy 8 a 9

Luandzia, tak, wiem, też się z tego cieszę, bo do tej pory, to musieliśmy w domu być najpóźniej o 18.
U nas też upał. Wyszłam z Maćkiem do sklepu dalszego, a mały w ogóle nie chciał chodzić, tylko w wózku jechał. :szok::baffled:

reklama
Witam.

My po spotkaniu z radcą finansowym i BIEŻEMY kredyt.
Do Mielna pojechalismy ale padało ,tylko nózki zamoczyliśmy i szybko uciekalismy.

Adaś też póxniej w wakacje chodzi spać , gdzię około 45 min. Po 20 z minutami spia a wstaja przed 7.

Hrudzia ząbek już nie boli. tzn boli jak językiem dotknę tego kikuta nie wyrwanego, próbowałam sama ale NAPIER........lało .....

Aneta super że lepiej ze zdrówkiem.

Hrudzia ja tez myśle, że terapia nie pomogła tylko interesik.............

Wpadłam dziś do Centrum w Koszlainie i nie mogłam sie opanowac zakupowo....... tyle wyprzedaży, oczywiście tylko dzieci obkupione bo na mnie juz czasu zabrakło.....

Mój J też tylko kojarzy która to jest która tylko po nickach.
Donakt sliczniutko pyszny avatercik

Jutro wybywamy do teściowej na dwie noce i w czwartek chirurg dziecięcy z Adasiem, zdjęcie robiłam i kość nie odrasta........... ciekawe czy to ropniak czy dzikie mięso?????

JUSTYNA gdzie jesteś???? Co się dzieje?????? Jak z pracą S??????

k

Ostatnia edycja:
Do góry