donkat
Fanka BB :)
oooooooooooo, co tu taka posucha
gdzie nalogowcy zjawiajacy sie o tej porze?
niunka spi:-)obudzilam ja rano o 8, wiec juz byla spiaca i to mi sie podoba
bigosik z cukini na obiad zrobiony, placek sie piecze, pranie, odkurzanie i prasowanie an tanim pradzie, wiec za godzinke;-)
jeszcze musze dokonczyc pielegnacje pomidorkow w tunelu. juz dojrzewaja malutkie cherry i Julitka rwie prosto z krzaczka i sie zajada:-)jak sie skoncza czerwone, to zielonymi tez nie gardzi
od dzis moje dziecko ma nowa przekaske zamiast paluszkow: sucha karme dla psa
dwa razy przychodzila mi sie chwalic ze je i na pytanie, czy smakuje, odpowiadala, z eTAAAK!
wczoraj natomiast pila brudna wode z basenu jak pies
to zle? dla mnie wlasnie okolice 21 to idealna pora na spanie dla Julitki: nie za wczesnie, nie za p[ozno
gdzie nalogowcy zjawiajacy sie o tej porze?
niunka spi:-)obudzilam ja rano o 8, wiec juz byla spiaca i to mi sie podoba
bigosik z cukini na obiad zrobiony, placek sie piecze, pranie, odkurzanie i prasowanie an tanim pradzie, wiec za godzinke;-)
jeszcze musze dokonczyc pielegnacje pomidorkow w tunelu. juz dojrzewaja malutkie cherry i Julitka rwie prosto z krzaczka i sie zajada:-)jak sie skoncza czerwone, to zielonymi tez nie gardzi
od dzis moje dziecko ma nowa przekaske zamiast paluszkow: sucha karme dla psa
dwa razy przychodzila mi sie chwalic ze je i na pytanie, czy smakuje, odpowiadala, z eTAAAK!
wczoraj natomiast pila brudna wode z basenu jak pies
Witam i ja. Nie uwierzycie, ale my dziś pospaliśmy do 8 Maciusiowi się poprzestawiało na wakacjach i zasypia przed 21
to zle? dla mnie wlasnie okolice 21 to idealna pora na spanie dla Julitki: nie za wczesnie, nie za p[ozno
Dzien dobry
Donkat - mnei nie przeszkadzaloby dluzsze spanie - Stasio nawoluje mnie od 6 rano albo i przed
o tej porze to i ja bym nie chciala wstawac. 8rano to idealna pora;-)
Z rana wyskoczylam z mlodym po zakupy...mialam wam pisac ze Stas dolaczyl do wzgardzicieli chleba ale jak dostal na sniadanko ten swiezutki razowy to az wedlinke odrywal i zjadal go w pierwszej kolejnosci:-) - spryciarz
Julitka tez spryciarz, ale w odwortna strone chociaz wczoraj z tatuniem jadla sam chleb
Wczoraj stwierdzilismy z moim terapeuta ze poki co robimy sobie wolne od terapii - widzi postepy i jesli mi nie jest to bardzo potrzebne to moge sobie zrobic dorazne wakacje
ciekawe, czy te postepy sa dizeki terapii, czy nowego biznesu?
Kocur jest zdrowy a te drgawki to na tle nerwowym
kto go wykancza nerwowo, przyznac sie!
No i dzis dowiedzialam sie ze na bank Stas jest w grupie 'starszaczkow' z wybranym zlobku:-)
bedzie radzilstrach sie bac!