reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Dzień dobry co tu takie pustki??????

Nuska, a jak Igorek? przeszlo mu?

Lepiej mu chociaż jeszcze troszeczkę kaszle
Jak zbiory???

Anetasa
i jak Natalka???A jak Ty???
Igor wczoraj wieczorem widział biegające dzieciaczki w telewizji i mówi "patrz:tak: dzieci byłem:tak: " "tak" "widziałem :tak:wiem" z taka powagą "fajnie było" "tak jedziemy jesce laz"

reklama
Wpadłam sie pożegnac i uciekam do domku:-) dzień minął jak szalony ciągle się coś działo jak tak dalej pójdzie to będę miec w pracy znacznie mniej czasu na BB niż do tej pory:zawstydzona/y:

Anetasa i jak Natalka???A jak Ty???
Igor wczoraj wieczorem widział biegające dzieciaczki w telewizji i mówi "patrz:tak: dzieci byłem:tak: " "tak" "widziałem :tak:wiem" z taka powagą "fajnie było" "tak jedziemy jesce laz"

No to mama nie masz wyjścia;-) kiedy sie znó spotykamy? Tuśce temperatura spadła tzn miała popołudniu 37 stopni na noc kazałam M dac jej jeszcze paracetamol zobaczymy co będzie jutro:baffled: nadal nie kaszle ani nie smarka więc wszystko wskazuje na te zębole:sorry2: M zaglądał jej do pyszczka ale twierdzi że nic tam jeszcze nie widać:dry:

Hallo:-)
Dzis My Niedzwiedzie Polnocy troche odsapniemy bo jakby chlodniej - ale wczoraj wieczorem byla duchota niemilosierna...wspolczuje Hanysom na poludniu bo tam jeszcze gorzej:szok::baffled::tak:

Stas gardzi jedzeniem ale moze tez ten zar mu doskwiera - choc jakos ja nie narzekam na apetyt:baffled::zawstydzona/y:

Anetasa - jak Tuska? Jednak piatki?

My dzis w koncu dzien na luzaku cyzli zakupy, banki itp.
U J chryja bo pare chlopakow z grupy odeslano do domu za slabe wyniki w nauce holenderskiego w tym najlepszego kumpla J z ktorym od lat parcowal albo w Irlandii albo w Dubaju, Anglii i to on zarajal te prace w Holndii dla J...oj szkoda:-(

Ale spac mi się chce..
Podobno holenderski to ciężki język,bo taki śmiesznie dziwny.
Chyba muszę zebrać się do miasta,a nie mam natchnienia. Przez szybę też widać jakby chłodniej,no przynajmniej bardziej pochmurnie.

Hello
Za to u nas dla odmiany słońce rozgrzewa niemiłosiernie. Wczoraj wyszłam z małym na spacer i wytrzymałam pół godziny- a była 16. Dopiero wyruszyliśmy na podbój okolicznych lasków o 18 ale za to nas komarzyska żarły:szok::baffled:
Babeczki dzięki za trzymanie kciuków w związku z moją umowę o prace- dzisiaj dostałam cynk że jest już umowa u Radcy Prawnego wiec od 1 sierpnia nadal pracuję.:happy2: Jedwabiście:-D:-D:-D

Gagulec - super!!!!!

..ale i ja sie pochwale - dostalam dotacje!!!!!:-):-):-):-) Jutro jade do PUP podpisac dokumenty!!!! Juuupi!!!!!!! Choc z wrazenia slabo mi sie robi...:baffled:
Gabinet Kosmetyczny Essence:-):-):-):-)

No melduję się wreszcie:-) u nas zar z nieba się leje na termometrze w cieniu 32:szok: a my kisimy się w chałupie:-( Robię za to porządki już pościel kończy się prać i zaraz fru na balkon;-)

Stas gardzi jedzeniem ale moze tez ten zar mu doskwiera - choc jakos ja nie narzekam na apetyt:baffled::zawstydzona/y:

Anetasa - jak Tuska? Jednak piatki?

My dzis w koncu dzien na luzaku cyzli zakupy, banki itp.
U J chryja bo pare chlopakow z grupy odeslano do domu za slabe wyniki w nauce holenderskiego w tym najlepszego kumpla J z ktorym od lat parcowal albo w Irlandii albo w Dubaju, Anglii i to on zarajal te prace w Holndii dla J...oj szkoda:-(

Ja też nie mam ochoty nic jeść tylko pić pić i jeszcze raz pić:-D za to Tuśko ciągle woła mniam mniam tylko za każdym razem śladowe ilości jedzenia:baffled: szkoda że najlepszy kumpel poleciał razem zawsze raźniej:-( a co Tuśki to ja już durnieję:baffled: na wieczór wczoraj nie miała temperatury dziś rano znó stan podgorączkowy:baffled: zero kaszlu czy katru dzowniłam do lekarza i powiedziała że jak jutro będzie nadal ten stan podgorączkowy to mamy przyjść bo zaraz wekend więc dla świętego spokoju małą trzeba zbadać:tak: ona twierdzi że albo małej coś zaszkodziło i tak organizm reaguje, albo to te piątki które z jej doświadczenia potrafią bardzo dzieciom dokuczać:-( albo może też być tak że temperatura po 3 dniach sama zniknie tak jak się pojawiła znikąd:baffled: zobaczymy co będzie dalej zabroniła nam spacerków jedynie na balkonie młoda może posiedzieć ale w cieniu:sorry2:

Hello
Za to u nas dla odmiany słońce rozgrzewa niemiłosiernie. Wczoraj wyszłam z małym na spacer i wytrzymałam pół godziny- a była 16. Dopiero wyruszyliśmy na podbój okolicznych lasków o 18 ale za to nas komarzyska żarły:szok::baffled:
Babeczki dzięki za trzymanie kciuków w związku z moją umowę o prace- dzisiaj dostałam cynk że jest już umowa u Radcy Prawnego wiec od 1 sierpnia nadal pracuję.:happy2: Jedwabiście:-D:-D:-D

Gagulec gratulacje trzymałam kciukasy aby wszystko było dobrze:-)

Gagulec - super!!!!!

..ale i ja sie pochwale - dostalam dotacje!!!!!:-):-):-):-) Jutro jade do PUP podpisac dokumenty!!!! Juuupi!!!!!!! Choc z wrazenia slabo mi sie robi...:baffled:

O nazwa bardzo mi się spodobała:-) a dotacji gratuluję wreszcie Ci się wszystko układa i bardzo się z tego cieszę:tak: teraz to już terapi z pewnością nie będziesz potrzebowała bo nowa praca i poczucie własnej wartości z pewnością doda Ci wiatru w żaglach:-)

Agulka, Donakt hop hop gdzie Wy się podziewacie?

witam!!!!

dzis znow bylam z P na sadzeniu. podoba mi sie, choc krzyz boli. a uda mnie bola jakbym dzien i noc sie seksowala:-D:-D

jutro w koncu w domku. trzeba zrobic zakupki i takei tam...

moje dziecko oprocz jedzenia psiej karmy to nie chce zakladac na podworku butow i biega boso:szok::szok:

niezla burza byla w nocy. na szczescie poszlo lagodnie. na Slasku znow polalo:-(jak tam nasz slazaczki zyja?

:-):-)

M zaglądał jej do pyszczka ale twierdzi że nic tam jeszcze nie widać:dry:

moze zaraz sie pojawi

Julitka tez ledwo co je, a pije jak smok:szok:

ooo, to bedzie smutno J samemu. zawsze razem razniej w obcym kraju

suuuper!!
oj, ja coraz bardziej bym chciala isc do pracy, a nie mam dokad:-(

cieszymy sie razem z toba!:tak::-)

zobaczymy co będzie dalej zabroniła nam spacerków jedynie na balkonie młoda może posiedzieć ale w cieniu:sorry2:

oj, szkoda bo taka pogoda:-)

no wlasnie, gdzie Agulka, Klavell, Kasia, Carioca, Doti i reszta?

wlasnie dostalam wiqadomosc od kolezanki z Brazylii. byla teraz z dziecmi 2m-ce w Pl u rodzicow. widzialysmy sie ejszcze 3dni przed ich odlotem. w sobote Ania dzwonila, ze Iza ma goraczke i biegunke, a w niedziele mialy wylatywac. cos tam jej dali w aptece i zastopowalo. podroz przeszla dobrze. zrobila jej badania w Brazylii i sie okazalo, ze zalapala pelzaka czerwonki, grizny pasozyt ukladu pokarmowego. boje sie, czy niunka i ja tego nie zlapalysmy od niej. musze zrobic badania kalu.

reklama
Ale tu dzisiaj ruch:szok: normalnie jak w Rzymie:-D dziewczyny co się z Wami dzieje znowu mamy sezon na wymarciu:-p przejrzałam młodej dokładnie paszczkę i wydaje mi się że prawa górna piątka idzie:dry: ale tak czy siak jutro dla pewności podejdziemy do lekarza zobaczyć czy aby napewno wszystko ok:tak: choć od rana już teperatura nie powróciła:no::-)

Do góry