reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
JA to właściwie powinnam się podpisać pod tym co napisała Anetasa bo w realu podobnie jak w necie zgadzamy się prawie zawsze :tak:
Dzieciaki cudowne dodam jeszcze że Natalka jest taka kochaniutka od razu mówiła do mnie "ciocia" i było mi tak miło:zawstydzona/y::-D o taka dumna byłam:-):-):-):-) i tak się przytula super dla mnie to nowość bo Igorek nie lubi się tulić więc było mi podwójnie miło no i cały czas uśmiechnięta taka pogodna no ale po takich rodzicach to jakby inaczej :-) tatuś umiejętnie rozbawiał towarzystwo do samego końca
Cały czas tutaj była odpowiedź

Cały czas tutaj była odpowiedź

Już musiałaś wygadać:-p:-D a ja myślałam ze mój M to będzie nasza tajemnica;-) a swoją drogą to szkoda że żadna mojego małżonka nie doceniła i nie wpadła na to że to właśnie on:-p moje samopoczucie niby lepiej ale boje się nocy jak diabli M już zapowiedział ze jak znów dam koncert kaszlu to mnie przemelduje do piwnicy:-D:szok:

Już musiałaś wygadać:-p:-D a ja myślałam ze mój M to będzie nasza tajemnica;-) a swoją drogą to szkoda że żadna mojego małżonka nie doceniła i nie wpadła na to że to właśnie on:-p moje samopoczucie niby lepiej ale boje się nocy jak diabli M już zapowiedział ze jak znów dam koncert kaszlu to mnie przemelduje do piwnicy:-D:szok:
POGRATULOWAC MĘŻA:tak::tak::tak: kurcze kawałek zęba mi nie wyrwała, wisi na koniuszku... wyrawac go czy nie.... hihih o to jest pytanie i bół to to własnie on mnie boli a nie dziura:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Dziś moja mamusia zrobiła mi prezent. Przyniosła koszulke Adidasa i sprzedała za buziaka

Ale to na plus:tak:

No ja myślę;-)
Agulka jak da rady to rwij dziada po co ma boleć:tak:
A ja chyba sie odmelduje wzięłam prochy i kropelki po których ponoć mam spać bez żadnych atrakcji:baffled: a szczerze mówiąc już padam na nos sobotnia noc zarwana wczoraj przez kaszel może w sumie z 5 godziny więc trzymajcie kciuki oby się dziś udało bo w piwnicy może mi być trochę zimno:-D

witam!!!

juz mialam nadzieje, ze moje dziecko sie przestawilo na normalne wstawanie i chodzenie spac. a tu klapa. w domu znow zasypia pozno a teraz zamiast wstac, to jeszcze dosypia:baffled:
Jutro jade z P do pracy na sadzenie roslin, wiec nie weim jak aj obudzimy:baffled:

dzis planuje "gospodarczy" dzien, t zn nadrabnianie zaleglosci obowiazkach domowych.
prasowanie o malo z krzesla nie zeskoczy:szok:

A teraz muszę coś nie co porobić bo ważą sie moje dalsze losy- tzn. dzisiaj powinnam wiedzieć czy bedę miała przedłużoną umowę o pracę czy nie.
MIłego dnia.papa

no i jaaak? wiesz juz cos? powodzenia!

Witam i ja:-) już po wizycie u lekarza diagnoza zapalenie krtani i tchawicy`:-(

o zapaleniu krtani to slyszalam, ale o tchawicy to nie:no::szok:
zdrowka zycze!:-)

Ja byłam dzis u dentysty, jeden wyrwany i jeden zatruty................. BOLI.... Jak cholera

bidulka:-(

Cześć Babonki witam i ja po prawie tygodniu spędzonym u mojej mamy jestem w domu ;-)

tez bylas na "wakacjach":-D:-D

co do relacji ze spotkania tak jak pisałam było super:tak:

A to brakuje tylko mojej relacji :-)
Tak jak już pisałam co zresztą dziewczyny potwierdziły było SUPER.

niczego innego sie nie spodziewalysmy:-D:-D:-D

To że Igorek z Zuzią wpadną w dysputę to było pewne.

tez o tym myslalam, ze sie niezle nagadaja:tak::-)

Mam nadzieję ze jutro będzie ładny dzień bo do Koszalina i Mielna jedziemy:tak:

u nas dzis na razie ladnie, mam nadzieje ze i wam pogoda nie splata figla.
chlapniecie sie w morzu?;-)

Ale mój mały miał dzisiaj frajdę- tata przyjechał pokazać synkowi jakim autem jeździ w pracy i Damian w szoku-bo dość, ze ogromniasta beka, to dziwnie trąbi (inaczej niż nasza audi:-p), jeszcze zatrzymuje sie obok i na koniec wysiada z kabiny tata. Przecież tyle wrażeń na raz to jest nie do zakodowania:-D:-D Oczywiście siedział za' kółkiem" i oczywiscie był płacz jak trzeba było wyjsć z kabiny.:cool2: To moje dziecko ma niesamowite parcie na auta:sorry2:

GoogleSearchIconShadow.gif
SuperSearchIconShadow.gif

Julitka uwielbia duuuze samochody, ktore robia: tttśśśśś.
nie dziewie sie Damianowi. zreszta kiedys pisala Justyna, ze u nich bylo podbnie:-)

my wczoraj bylysmy na przegladzie auta i gdy pan wsiadl do naszego samochodu, zapalil i wjechal na najazdy to Jultiak zaczela jeczec: pan bumbum, niuuunia!:-D:-D:-D

Już musiałaś wygadać:-p:-D a ja myślałam ze mój M to będzie nasza tajemnica;-) a swoją drogą to szkoda że żadna mojego małżonka nie doceniła i nie wpadła na to że to właśnie on:-p

a nie myla mu sie osoby ze zdarzeniami i miejscem zamieszkania?
moj P jest troche zorientowany, ale mowiac o kims musze podac kilka informacji i wtedy skojarzy.

najbardziej sie usmiaalm jak bedac nad morzem jechalismy a spotkanie do Sopotu. P pyta z kim sie bede widziala, to ja mowie, ze z Hania i Monika.
on mysli, mysli, cos mu nie pasowalo i w koncu mowi: no ale kim one sa?
ja mowie: przeciez mowilam, ze to dziewczyny z forum.
P: no tak, ale Filwinka, czy ktos inny:-D:-D:-D
(Filwinka to nick dziewczyny z Radomia, ktory P zapamietal. a jemu zwyczajnie nie pasowalo z emowie po imieniu tylko chcial znac nicki:-D:-D)

kurcze kawałek zęba mi nie wyrwała, wisi na koniuszku... wyrawac go czy nie.... hihih o to jest pytanie i bół to to własnie on mnie boli a nie dziura:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

mnie czasami boli, ale inna:-p:szok::-D:cool2:

A ja chyba sie odmelduje wzięłam prochy i kropelki po których ponoć mam spać bez żadnych atrakcji:baffled: a szczerze mówiąc już padam na nos sobotnia noc zarwana wczoraj przez kaszel może w sumie z 5 godziny więc trzymajcie kciuki oby się dziś udało bo w piwnicy może mi być trochę zimno:-D

no i jak bylo?

Majandra, a wam jak sie podobalo na wczasach? zadowoleni?

Agulka, ladny mam avatar?;-):cool2:

Ostatnia edycja:
Witam i ja. Nie uwierzycie, ale my dziś pospaliśmy do 8 :szok: Maciusiowi się poprzestawiało na wakacjach i zasypia przed 21 :wściekła/y:
Majandra, a wam jak sie podobalo na wczasach? zadowoleni?
Tak, ale tylko dlatego, że byliśmy w mieszkaniu w Warcie, gdzie tam już nikt nie mieszka i byliśmy sami. Jakbyśmy mieli być z teściami, to nawet jednego dni byśmy nie wytrzymali. Ale o tym raczej na zamkniętym napiszę :-p:sorry2:

Dzien dobry
Donkat - mnei nie przeszkadzaloby dluzsze spanie - Stasio nawoluje mnie od 6 rano albo i przed:baffled::wściekła/y:
Agulka - jak twoj zab? Napier.....ala?
Anetasa - zyjesz??

Z rana wyskoczylam z mlodym po zakupy...mialam wam pisac ze Stas dolaczyl do wzgardzicieli chleba ale jak dostal na sniadanko ten swiezutki razowy to az wedlinke odrywal i zjadal go w pierwszej kolejnosci:szok::-) - spryciarz:-p

Wczoraj stwierdzilismy z moim terapeuta ze poki co robimy sobie wolne od terapii - widzi postepy i jesli mi nie jest to bardzo potrzebne to moge sobie zrobic dorazne wakacje

Kocur jest zdrowy a te drgawki to na tle nerwowym:sorry2:

No i dzis dowiedzialam sie ze na bank Stas jest w grupie 'starszaczkow' z wybranym zlobku:-):tak:

reklama
Do góry