Jeszcze został nie wymieniony maż Luandzi, wiec ja stawiam na niego, że on znawca BBon![]()
oj kiepskie jesteście w zgadywaniu

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeszcze został nie wymieniony maż Luandzi, wiec ja stawiam na niego, że on znawca BBon![]()
Cały czas tutaj była odpowiedźJA to właściwie powinnam się podpisać pod tym co napisała Anetasa bo w realu podobnie jak w necie zgadzamy się prawie zawsze
Dzieciaki cudowne dodam jeszcze że Natalka jest taka kochaniutka od razu mówiła do mnie "ciocia" i było mi tak miłoo taka dumna byłam:-):-):-):-) i tak się przytula super dla mnie to nowość bo Igorek nie lubi się tulić więc było mi podwójnie miło no i cały czas uśmiechnięta taka pogodna no ale po takich rodzicach to jakby inaczej :-) tatuś umiejętnie rozbawiał towarzystwo do samego końca
Cały czas tutaj była odpowiedź
POGRATULOWAC MĘŻAJuż musiałaś wygadaća ja myślałam ze mój M to będzie nasza tajemnica;-) a swoją drogą to szkoda że żadna mojego małżonka nie doceniła i nie wpadła na to że to właśnie on
moje samopoczucie niby lepiej ale boje się nocy jak diabli M już zapowiedział ze jak znów dam koncert kaszlu to mnie przemelduje do piwnicy
![]()
Ale to na plusJuż musiałaś wygadaća ja myślałam ze mój M to będzie nasza tajemnica;-) a swoją drogą to szkoda że żadna mojego małżonka nie doceniła i nie wpadła na to że to właśnie on
moje samopoczucie niby lepiej ale boje się nocy jak diabli M już zapowiedział ze jak znów dam koncert kaszlu to mnie przemelduje do piwnicy
![]()
Ale to na plus![]()
A teraz muszę coś nie co porobić bo ważą sie moje dalsze losy- tzn. dzisiaj powinnam wiedzieć czy bedę miała przedłużoną umowę o pracę czy nie.
MIłego dnia.papa
Witam i ja:-) już po wizycie u lekarza diagnoza zapalenie krtani i tchawicy`:-(
Ja byłam dzis u dentysty, jeden wyrwany i jeden zatruty................. BOLI.... Jak cholera
Cześć Babonki witam i ja po prawie tygodniu spędzonym u mojej mamy jestem w domu ;-)
co do relacji ze spotkania tak jak pisałam było super![]()
A to brakuje tylko mojej relacji :-)
Tak jak już pisałam co zresztą dziewczyny potwierdziły było SUPER.
To że Igorek z Zuzią wpadną w dysputę to było pewne.
Mam nadzieję ze jutro będzie ładny dzień bo do Koszalina i Mielna jedziemy![]()
Ale mój mały miał dzisiaj frajdę- tata przyjechał pokazać synkowi jakim autem jeździ w pracy i Damian w szoku-bo dość, ze ogromniasta beka, to dziwnie trąbi (inaczej niż nasza audi), jeszcze zatrzymuje sie obok i na koniec wysiada z kabiny tata. Przecież tyle wrażeń na raz to jest nie do zakodowania
Oczywiście siedział za' kółkiem" i oczywiscie był płacz jak trzeba było wyjsć z kabiny.
To moje dziecko ma niesamowite parcie na auta
![]()
![]()
Już musiałaś wygadaća ja myślałam ze mój M to będzie nasza tajemnica;-) a swoją drogą to szkoda że żadna mojego małżonka nie doceniła i nie wpadła na to że to właśnie on
![]()
kurcze kawałek zęba mi nie wyrwała, wisi na koniuszku... wyrawac go czy nie.... hihih o to jest pytanie i bół to to własnie on mnie boli a nie dziura![]()
A ja chyba sie odmelduje wzięłam prochy i kropelki po których ponoć mam spać bez żadnych atrakcjia szczerze mówiąc już padam na nos sobotnia noc zarwana wczoraj przez kaszel może w sumie z 5 godziny więc trzymajcie kciuki oby się dziś udało bo w piwnicy może mi być trochę zimno
![]()
Tak, ale tylko dlatego, że byliśmy w mieszkaniu w Warcie, gdzie tam już nikt nie mieszka i byliśmy sami. Jakbyśmy mieli być z teściami, to nawet jednego dni byśmy nie wytrzymali. Ale o tym raczej na zamkniętym napiszęMajandra, a wam jak sie podobalo na wczasach? zadowoleni?