reklama
luandzia1
Entuzjast(k)a
Cześć Babonki witam i ja po prawie tygodniu spędzonym u mojej mamy jestem w domu ;-)
jest tyle sprzątania i prasowania że wymiękam dzisiaj wybrałyśmy się z Zuzką na zakupy i ponad dwieście złotych nie moję na szczęście W o dziwo zareagował bardzooo spokojnie spytał tylko czy wszystkie te ubrania dla Zuzki czy sobie też coś kupiłam i właściwie z wyjątkiem jednej bluzki ciążowej to nowa garderoba młodej ale ostatnio sporo urosła i wszystko jakieś takie przykrótkawe się zrobiło no i te przeceny ...
spotkanie bardzo fajne dzięki dziewczyny postaram się dzisiaj powklejać jakieś zdjęcia
Gugulec powodzenia z pracą
Anatesa szybkiego powrotu do zdrowia
jest tyle sprzątania i prasowania że wymiękam dzisiaj wybrałyśmy się z Zuzką na zakupy i ponad dwieście złotych nie moję na szczęście W o dziwo zareagował bardzooo spokojnie spytał tylko czy wszystkie te ubrania dla Zuzki czy sobie też coś kupiłam i właściwie z wyjątkiem jednej bluzki ciążowej to nowa garderoba młodej ale ostatnio sporo urosła i wszystko jakieś takie przykrótkawe się zrobiło no i te przeceny ...
spotkanie bardzo fajne dzięki dziewczyny postaram się dzisiaj powklejać jakieś zdjęcia
Gugulec powodzenia z pracą
Anatesa szybkiego powrotu do zdrowia
Witam się ponownie:-) czuje się jako tako ale nie mogę spać położyłam się jak młoda zasnęła i co chwilę zrywał mnie kaszel aż się boję nocy czy znów będzie powtórka jeśli tak to jutro już pewnie wyglądać będę jak zombi co do relacji ze spotkania tak jak pisałam było super dziewczyny świetne:-);-) Igorek i Zuzia tak ślicznie mówią że moja Tuśka wydała mi się przy nich niemową Mateuszek to żywe srebro wszędzie go pełno i tylko czaji się jak by tu gdzieś prysnąć Ola natomiast to mały aniołeczek i nigdy nie uwieżę już moni że coś łobuzeruje;-) a oczka ma tak piękne że mogłabym patrzyć w nie godzinami:-) ogólnie dzieciaki dość fajnie się bawiły tylko niestety trzeba było schować Tuśki wózek dla lalek bo się chłopcy o niego kłócili mężowie oczywiście nie omieszkali skomentować naszego nałogu BB za to jeden nie będę mówić który;-) wykazał się swietną znajomością nas tu na forum dzięki czemu został okrzyknięty gwiazdą wieczoru więc musimy teraz uważać na pojawiające się niby nowe mamusie;-) dzieciaki poszalały do prawie 21:30 i poszły spać a my przenieśliśmy imprezkę do środka Ogólnie posumowując było rewelacyjnie tylko szkoda że nas tak mało:-(
A to brakuje tylko mojej relacji :-)
Tak jak już pisałam co zresztą dziewczyny potwierdziły było SUPER.
JA to właściwie powinnam się podpisać pod tym co napisała Anetasa bo w realu podobnie jak w necie zgadzamy się prawie zawsze
Dzieciaki cudowne dodam jeszcze że Natalka jest taka kochaniutka od razu mówiła do mnie "ciocia" i było mi tak miło o taka dumna byłam:-):-):-):-) i tak się przytula super dla mnie to nowość bo Igorek nie lubi się tulić więc było mi podwójnie miło no i cały czas uśmiechnięta taka pogodna no ale po takich rodzicach to jakby inaczej :-) tatuś umiejętnie rozbawiał towarzystwo do samego końca Monia tak imprezowała że nawet się nie kładła spać skonczyła się imprezka więc Monia zapakowała rodzinkę i wyruszyli dalej się "urlopować" MAteuszek bardzo żywy chłopczyk wszędzie go pełno a jak sprawnie otwierał bramkę żeby sobie poszukać "ciekawszej imprezy";-) Ola jest słodka i taka grzeczna zaprzyjaźniła się z moim mężem ;-)
Zuzia śpiewała pięknie "Anarchia " z czego tatuś był bardzo dumny ;-);-) no i grała na hamonijce tatuś Zuzi sprawdził się jako nasz główny kucharz a mamusia łącznie ze swoją drugą c~órcią w brzuszku wytrawała jest i dotrzymywała nam towarzystwa do samego ko~ńca
Oj dużo by pisać jeszcze tak fajnie było.....................
Jeszcze raz dziękuję wszystkim obecnym za spotkanie no i podziękujcie swoim mężom bo bardzo miło było ich poznać:-)
Tak jak już pisałam co zresztą dziewczyny potwierdziły było SUPER.
JA to właściwie powinnam się podpisać pod tym co napisała Anetasa bo w realu podobnie jak w necie zgadzamy się prawie zawsze
Dzieciaki cudowne dodam jeszcze że Natalka jest taka kochaniutka od razu mówiła do mnie "ciocia" i było mi tak miło o taka dumna byłam:-):-):-):-) i tak się przytula super dla mnie to nowość bo Igorek nie lubi się tulić więc było mi podwójnie miło no i cały czas uśmiechnięta taka pogodna no ale po takich rodzicach to jakby inaczej :-) tatuś umiejętnie rozbawiał towarzystwo do samego końca Monia tak imprezowała że nawet się nie kładła spać skonczyła się imprezka więc Monia zapakowała rodzinkę i wyruszyli dalej się "urlopować" MAteuszek bardzo żywy chłopczyk wszędzie go pełno a jak sprawnie otwierał bramkę żeby sobie poszukać "ciekawszej imprezy";-) Ola jest słodka i taka grzeczna zaprzyjaźniła się z moim mężem ;-)
Zuzia śpiewała pięknie "Anarchia " z czego tatuś był bardzo dumny ;-);-) no i grała na hamonijce tatuś Zuzi sprawdził się jako nasz główny kucharz a mamusia łącznie ze swoją drugą c~órcią w brzuszku wytrawała jest i dotrzymywała nam towarzystwa do samego ko~ńca
Oj dużo by pisać jeszcze tak fajnie było.....................
Jeszcze raz dziękuję wszystkim obecnym za spotkanie no i podziękujcie swoim mężom bo bardzo miło było ich poznać:-)
...za to jeden nie będę mówić który;-) wykazał się swietną znajomością nas tu na forum dzięki czemu został okrzyknięty gwiazdą wieczoru
ciekawe który??!! Stawiam na męża Nuśki, zgadza się?
To że Igorek z Zuzią wpadną w dysputę to było pewne.
ciekawe który??!! Stawiam na męża Nuśki, zgadza się?
To że Igorek z Zuzią wpadną w dysputę to było pewne.
O miło mi ale nie zgadłaś :-)
Anetasa dużo zdrówka biedna że też aż tak Cię rozłożyło
Gagulec jak umowa????
Agulka jak ząbki ?boli dalej???
Ostatnia edycja:
O miło mi ale nie zgadłaś :-)
Anetasa dużo zdrówka biedna że też aż tak Cię rozłożyło
Gagulec jak umowa????
Agulka jak ząbki ?boli dalej???
Aneta, Nuska relacja super bo spotkanie takie tez było nie chcę obiecywac ale na następnym zjawię sie na pewno bo to u nas na parapetówce
Ząbek juz lepiej, dzieki że pytasz;-):-):-):-) za tydzień dalszy ciąg katorgi bo posatnowiła w końcu zrobic remament w uzębieniu;-):-)
ja stawiam na męża Moniza to jeden nie będę mówić który;-) wykazał się swietną znajomością nas tu na forum dzięki czemu został okrzyknięty gwiazdą wieczoru
Mam nadzieję ze jutro będzie ładny dzień bo do Koszalina i Mielna jedziemy
Mam misę grochu do skubania, ale mi sie NIE chce
ja stawiam na męża Moni
Mam nadzieję ze jutro będzie ładny dzień bo do Koszalina i Mielna jedziemy
Mam misę grochu do skubania, ale mi sie NIE chce
Zgaduj dalej mąż Moni bardzo spokojny nie było go słychać ale bardzo sympatyczny
reklama
Jeszcze został nie wymieniony maż Luandzi, wiec ja stawiam na niego, że on znawca BBon
Oj dziewczyny milusio sie czyta takie relacje i z taką nutką zazdrości niestety Ale może innym razem i nam się uda przyjechać.
Co do umowy o pracę-jeszcze jedna wielka niewiadoma Moze do końca obecnej umowy (tj do 31 lipca) się dowiem
Ale mój mały miał dzisiaj frajdę- tata przyjechał pokazać synkowi jakim autem jeździ w pracy i Damian w szoku-bo dość, ze ogromniasta beka, to dziwnie trąbi (inaczej niż nasza audi), jeszcze zatrzymuje sie obok i na koniec wysiada z kabiny tata. Przecież tyle wrażeń na raz to jest nie do zakodowania Oczywiście siedział za' kółkiem" i oczywiscie był płacz jak trzeba było wyjsć z kabiny. To moje dziecko ma niesamowite parcie na auta
Uciekam czytać wysmienity usypiacz-ustawa o gospodarce nieruchomosciami(gorzej ze mną od dzisiejszego słońca;-))
Oj dziewczyny milusio sie czyta takie relacje i z taką nutką zazdrości niestety Ale może innym razem i nam się uda przyjechać.
Co do umowy o pracę-jeszcze jedna wielka niewiadoma Moze do końca obecnej umowy (tj do 31 lipca) się dowiem
Ale mój mały miał dzisiaj frajdę- tata przyjechał pokazać synkowi jakim autem jeździ w pracy i Damian w szoku-bo dość, ze ogromniasta beka, to dziwnie trąbi (inaczej niż nasza audi), jeszcze zatrzymuje sie obok i na koniec wysiada z kabiny tata. Przecież tyle wrażeń na raz to jest nie do zakodowania Oczywiście siedział za' kółkiem" i oczywiscie był płacz jak trzeba było wyjsć z kabiny. To moje dziecko ma niesamowite parcie na auta
Uciekam czytać wysmienity usypiacz-ustawa o gospodarce nieruchomosciami(gorzej ze mną od dzisiejszego słońca;-))
Podziel się: