reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
witam z rana:-)

slonko grzeje, zapowiqada sie goracy dzien.

pranie juz wywiesilam;-)

znow sie nie wyspalam, bo Julitce albo sie ciagle cos snilo albo nie mogla spac, bo sie wiercila i gadala:baffled:

P mnie wczoraj zdenerwowal, bo zadzwonil do niego kolega i gadali baaaardzo dlugo. jak sie pozniej okazalo wiekszosc na koszt P, bo zerwalo im polaczenie i P oddzwonil.:angry:a ta sierota nie ma poczucia czasu, zeby skonczyc:wściekła/y: juz sie boje rachunku:angry::angry::angry::angry:

witajcie podroznicy: majandra i spotkaniowa banda:-D

moze dzis skocze do PUP, az mi sie nie chce, bo kolejki jak stad do Kielc:szok:

Czesc BaBony zlote:-):tak:
Donkat - to muisz do PUP najlepiej o 7.30 sie wybrac a i tak ustawisz sie w kolejce ale okolo 9 powinno byc juz po sprawie :-)- przynajmniej tak bylo u nas...bo okolo 10 to istny meksyk:szok::wściekła/y:

A ja dzis jade z kotami do weterynarza - z dwoma bo oni nierozlaczni ale tak naprawde to Mafik potrzebyje pomocy bo ma chyba padaczke i lewa strona jaka sparalizowana - bardzo zle wyglada.:-(

Czesc BaBony zlote:-):tak:
Donkat - to muisz do PUP najlepiej o 7.30 sie wybrac a i tak ustawisz sie w kolejce ale okolo 9 powinno byc juz po sprawie :-)- przynajmniej tak bylo u nas...bo okolo 10 to istny meksyk:szok::wściekła/y:

A ja dzis jade z kotami do weterynarza - z dwoma bo oni nierozlaczni ale tak naprawde to Mafik potrzebyje pomocy bo ma chyba padaczke i lewa strona jaka sparalizowana - bardzo zle wyglada.:-(

jak jechalam do mamy, to poszlam do PUP sie zarejestrowac. bylo po 11. zeszlo mi prawie 2godz:szok:i to bylam z Julitka. wizyte u posrednika pracy sobie juz odpuscilam i mam sie zamiar wlasnie wybrac. mysle, ze tam nie zejdzie juz tak dlugo

a koty juz sa starawe?

jak jechalam do mamy, to poszlam do PUP sie zarejestrowac. bylo po 11. zeszlo mi prawie 2godz:szok:i to bylam z Julitka. wizyte u posrednika pracy sobie juz odpuscilam i mam sie zamiar wlasnie wybrac. mysle, ze tam nie zejdzie juz tak dlugo

a koty juz sa starawe?
8 lat wiec nie wiem czy to juz starosc - ale Mafik ogolnie bardziej ulomny jest - fizycznie i psychicznie bo Tolek to bystrzaka

Witam się;-)
Jestem nieprzytomna:dry: i mam lenia- chyba ta zmienna pogoda tak na mnie wpływa.
Wczoraj moje maleństwo odpuściło sobie drzemkę w ciągu dnia i zasnął jak wracaliśmy ze spaceru o godzinie 18:30. Rodzice wykorzystali to bezczelnie i pojechali na koncert KOMBI a dziecko spało jak aniołek i to aż do 5:44:tak::tak:Jestem w totalnym szoku.:szok::szok::szok: Bo gdybym wiedziała, ze tak grzecznie i spokojnie będzie spał nie pędziłabym do domu na zbity pysk tylko cieszyła się swobodą. :shocked2:Ale trudno.
Dzisiaj juz M jedzie w trasę i niech jedzie bo mi trochę nerwów wczoraj zjadł i jestem na niego wściekła a nie chcemu prawić wykładów, bo jednym uchem wpuści a drugim wypusci. Jak mi troszke przejdzie to mu na spokojnie wszytko powiem.
A teraz muszę coś nie co porobić bo ważą sie moje dalsze losy- tzn. dzisiaj powinnam wiedzieć czy bedę miała przedłużoną umowę o pracę czy nie.
MIłego dnia.papa

reklama
Witam i ja:-) już po wizycie u lekarza diagnoza zapalenie krtani i tchawicy`:-( no to pięknie się zaprawiłam ale mam nadzieję że złego diabli nie biorą i jeszcze Wam tu trochę poprzynudzam:-p a tak na poważnie to noc do bani ciągle budził mnie kaszel:wściekła/y: i najdłużej od jednej pobudki do drugiej spałam 1,5 godziny:confused: także ledwo chodzę jak tylko położę mała idę sama spać:tak:Mam tylko nadzieję że młoda nic ode mnie nie złapie:tak:
Gagulec trzymam kciuki za przedłużenie umowy:tak:

Do góry