Trzymamy i prosimy o relację.za godzine mamy wizyte u lekarza- trzymajcie kciuki zeby mala dala sobie zbadac oczka i zeby to byl tylko zez...
reklama
monia_l
Wrześniowe mamy'07
ach musiałam kupic D jakieśspodenki i klapki na wczasy i jeszcze jakieś tam ubraniaMonia - milej niedzielki, a co na targu chcesz kupowac?
jak dziś brzuch boli???a do jakiego lekarza chodzisz do Rochalskiego wŚwierklanach?ale jestem wkur... na tego mojego lekarza, chodzilam do niego cala ciaze i potem prywatnie a jak poszlam na kase to nawet mnie nie poznal, i powiedzial ze nie wie czy jestem w ciazy i kazal mi kupic test ciazowy jak juz 100 zl nie dasz w lape to cie nie potraktuje jak czlowieka ale jestem wsciekla, jeszcze brzuch mnie boli.....
Justyna ja mam konto interntowe w ING i tam bez problemu idzie płacic rachunki masz tam taką zakładkę jak przelewy? albo nowy przelew?A z tą pracą i płacą S to nieciekawie
Asia za Julcie trzymam oczywiście kciukia co z tym naszym spotkaniem w Kołobrzegu? do kiedy wy tam będziecie?
a u mnie dziś wielkiego sprzątania ciąg dalszy muszę wysprzątac cały dom na tip-top zanim pojedziemy nad te morze bo znając moją mamę to ona by mi tu zrobiła porządkia Ola znów została wczoraj u babci na noc cos za często jej się to ostatnio zdarza
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
no my mamy te kody, w millenium jest tak,że wpisuje się odpowiednio cyfry z peselu + 2 stałe kody na wejścieJustyna, my mamy konto w pko i żeby opłacić rachunek potrzebna jest karta kodów. Znajomy ma w innym banku (sorki ale nie pamiętam w jakim) i dostaje coś smsem.
Witam sie i ja ;-)
Monia do Rochalskiego niestety, ale wlasnie stracil jedna pacjentke wredny byl i mnie wnerwil, no ale nic... przezyje jakos. a brzuch boli niestety, nospa forte zas pojdzie w ruch ;-)
My mamy konto w ing, internetowe, chyba cos tam aktywowal, nie wiem, w kazdym badz razie sa zabezpieczenia jakies, i musisz sprawdzic na swoim koncie w interncie czy masz mozliwosc placic. ja place caly czas przez neta
Lece, bo mala chce isc po tic taki do sklepu ubrala moja torebke i wola mama tic tak papa
milego dzionka BBony
Monia do Rochalskiego niestety, ale wlasnie stracil jedna pacjentke wredny byl i mnie wnerwil, no ale nic... przezyje jakos. a brzuch boli niestety, nospa forte zas pojdzie w ruch ;-)
My mamy konto w ing, internetowe, chyba cos tam aktywowal, nie wiem, w kazdym badz razie sa zabezpieczenia jakies, i musisz sprawdzic na swoim koncie w interncie czy masz mozliwosc placic. ja place caly czas przez neta
Lece, bo mala chce isc po tic taki do sklepu ubrala moja torebke i wola mama tic tak papa
milego dzionka BBony
Witam i ja!U nas znów piękna pogoda więc zaraz gdzieś z mała lecimy:-) wczoraj niuńka u babci znów miała wypadek rzywaliła w kaloryfer centralnie pod okiem M mówi że nie ciekawie to wyglądało ale smarujemy arcalenem i na szczęście dziś po opuchliźnie ani śladu tylko siniak został:-( ja już nie wiem co z tym moim dzieckiem jest ona wygląda gorzej niż nie jeden chłoak na placu zabaw nogi w siniakach, strupy na głowi i jeszcze teraz ten siniak pod okiem jeszcze trochę i ktoś nam zarzuci znęcanie się nad dzieckiem a ona wszystko robi ostatnio w biegu ciągle sie gdzieś śpieszy no i przez to wygląda jak wygląda już mi sił do niej brakuje
Asiek o której to badanie? Mam nadzieję że pójdzie gładko i wszystko będzie ok Trzymam mocno kciukasy
Justyna to faktycznie nie zaciekawie z tą pracą S z tego co pisałaś wcześniej wiem że pracuje u jakiś czubków i z pewnością chęć odzyskania należnych pieniędzy skończyłaby się ciąganiną po sądach z drugiej strony znam takich kombinatorów pracodawców z tej branży którzy w takich sytuacjach nie walczyli tylko każdy z ich pracownikó brał sobie dobrego prawnika i ten mu smarował pismo a pieniądze po tym piśmie szybko się odnajdywały na ich kontach Z tego co pamiętam facet brał 10% od odzyskanej kwoty może warto się zastanowić nad takim rozwiązaniem tylko napewno S nie może odejść z dnia na dzień bo zostawi ich bez kierowcy i oni mogą w tedy zarządać odszkodowania bo auto stało przez ten czas za nim znaleźli kogoś innego i nie zarabiało. Musiałby im normalnie złożyć wypowiedzenie
Asiek o której to badanie? Mam nadzieję że pójdzie gładko i wszystko będzie ok Trzymam mocno kciukasy
Justyna to faktycznie nie zaciekawie z tą pracą S z tego co pisałaś wcześniej wiem że pracuje u jakiś czubków i z pewnością chęć odzyskania należnych pieniędzy skończyłaby się ciąganiną po sądach z drugiej strony znam takich kombinatorów pracodawców z tej branży którzy w takich sytuacjach nie walczyli tylko każdy z ich pracownikó brał sobie dobrego prawnika i ten mu smarował pismo a pieniądze po tym piśmie szybko się odnajdywały na ich kontach Z tego co pamiętam facet brał 10% od odzyskanej kwoty może warto się zastanowić nad takim rozwiązaniem tylko napewno S nie może odejść z dnia na dzień bo zostawi ich bez kierowcy i oni mogą w tedy zarządać odszkodowania bo auto stało przez ten czas za nim znaleźli kogoś innego i nie zarabiało. Musiałby im normalnie złożyć wypowiedzenie
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
S już chciał dzisiaj rano iść do nich z wypowiedzeniem, tylko przekonałam go żeby się ciut wstrzymał, pognębił,że kasa!! i że trochę urlopu (coś tatuch czaruje nas morzem) i może gościu spłaci co jest dłużny. S jest na umowie na czas nieokreślony więc jeśli gościu się uprze to ma 3 miesiące okresu wypowiedzenia,a nie wiadmo,czy da za porozumieneim stron, czyli z dnia na dzień. Zobaczymy co z tego wyjdzie
donkat
Fanka BB :)
witam!!!
nie moglam spac w nocy. troche przez pelnie ksiezyca, bo ma na mnie wplyw, a troche przez klebiace sie mysli. mam glowe zabita wszystkimi problrmami i mi ciezko jak cholera:---(
w dodatku po kreceniu sie na lozku w nocy boli mnie krzyz
cos sie dzieje nie tak?:-(
Julitka sie przestawila na takie spanie jka Natalka i my wieczorem juz padamy a ona nie
i w tym caly jest ambaras zeby wszyscy chcieli na raz
chyba nawet mocno
tesciu lubi takie historie i ciagle przezywal, ze na zachodzie kraju takie burze
jesli lubi nosic zegarki, to ok, bo ja np nie lubie, wiec bylby to njietrafiony pomysl.
a oczywiscie SPA to suuper prezent!
my myslelismy zeby mamie na 60urodziny zafundowac taki pobyt, ale stwierdizlismy, ze glupio by sie sama czula, tym bardziej wsrod mlodych, kasiastyxh i zadbanych kobiet
taka jest rzeczywisctosc
dzieci pewnie przeszczesliwe:-)
zgadzam sie
wcale mu sie nie dziwie
trzymamy kciuki
ja tez mam w ING i dostaje sms z kodem
musze i ja posprztaac, bo dobrze zrobilam, ze przed goscmi nie sprzatalam. w koncu zmadrzalam;-)
Ola dorosleje i nie chce ciagle siedziec z rodzicami
to masz sie juz kim wyreczyc w zakupach
nie moglam spac w nocy. troche przez pelnie ksiezyca, bo ma na mnie wplyw, a troche przez klebiace sie mysli. mam glowe zabita wszystkimi problrmami i mi ciezko jak cholera:---(
w dodatku po kreceniu sie na lozku w nocy boli mnie krzyz
Po za tym jestem jakś rozbita i właściwie sama nie wiem o co mi chodzi ale jakoś dam sobie z tym radę muszę
cos sie dzieje nie tak?:-(
chociaż teraz nadal szaleje ale to efekt dzisiejszej drzemki znów ponad 3 godz więc pewnie zaśnie ok 23
Julitka sie przestawila na takie spanie jka Natalka i my wieczorem juz padamy a ona nie
witam my też już po grillu:-)na festynie jednak nie byliśmy bo gości było więcej i jedni chcieli iśc a jedni nie a nam jako gospodarzom nie wypadało zostawic gosci i isc no i częśc poszła a częsc zostala no i było miło
i w tym caly jest ambaras zeby wszyscy chcieli na raz
Jedziemy tak na 13 do mojej cioci na grila,a mój S ma problem,bo obiadu nie robię Chyba i jego slonko dopadło
chyba nawet mocno
Znowu mamy duchotę jak cholera i pewnie będzie powtórka z dnia poprzedniego-oj dawno nie widziałam takiej burzy jaka przeszła wczoraj u nas i tylko pokrzyżowała plany.
tesciu lubi takie historie i ciagle przezywal, ze na zachodzie kraju takie burze
Dziewczyny szukam pomysłu na prezent dla mojej siostry na 30 urodziny;-) które ma w tym miesiącu i sama nie wiem myślałam o jakimś komplecie biżuteri ale w tej kwesti zawsze miałyśmy odmienne gusta i boję się że nie trafię chodzi mi po głowie jakiś zegarek ale sama nie wiem czy to dobty pomysł
jesli lubi nosic zegarki, to ok, bo ja np nie lubie, wiec bylby to njietrafiony pomysl.
a oczywiscie SPA to suuper prezent!
my myslelismy zeby mamie na 60urodziny zafundowac taki pobyt, ale stwierdizlismy, ze glupio by sie sama czula, tym bardziej wsrod mlodych, kasiastyxh i zadbanych kobiet
ale jestem wkur... na tego mojego lekarza, chodzilam do niego cala ciaze i potem prywatnie a jak poszlam na kase to nawet mnie nie poznal, i powiedzial ze nie wie czy jestem w ciazy i kazal mi kupic test ciazowy jak juz 100 zl nie dasz w lape to cie nie potraktuje jak czlowieka ale jestem wsciekla, jeszcze brzuch mnie boli.....
taka jest rzeczywisctosc
witam
Dzis bylismy na wycieczce autobusowej z pracy J z okazji Dnia dziecka. Autobus pełny, najpierw jechalismy do Żnina, stamtąd kolejka wąskotorową do Wenecji, do muzeum tychże pociągów a nastepnie znów autobusem do Parku Doniozaurów w Rogowie około Biskupina.
Atrakcji pełno, wróciliśmy około 20 i dopiero teraz dzieci usnęły.
dzieci pewnie przeszczesliwe:-)
ale takie prezenty to na 30, a Wy małolaty jestescie i trzeba na Spa sobie zasłuzyć , hihihih wiekiem
zgadzam sie
S poważnie myśli o zmianie pracy.
wcale mu sie nie dziwie
za godzine mamy wizyte u lekarza- trzymajcie kciuki zeby mala dala sobie zbadac oczka i zeby to byl tylko zez...
trzymamy kciuki
Justyna ja mam konto interntowe w ING i tam bez problemu idzie płacic rachunki masz tam taką zakładkę jak przelewy? albo nowy przelew?
a u mnie dziś wielkiego sprzątania ciąg dalszy muszę wysprzątac cały dom na tip-top zanim pojedziemy nad te morze bo znając moją mamę to ona by mi tu zrobiła porządkia Ola znów została wczoraj u babci na noc cos za często jej się to ostatnio zdarza
ja tez mam w ING i dostaje sms z kodem
musze i ja posprztaac, bo dobrze zrobilam, ze przed goscmi nie sprzatalam. w koncu zmadrzalam;-)
Ola dorosleje i nie chce ciagle siedziec z rodzicami
milego dzionka BBony
to masz sie juz kim wyreczyc w zakupach
No prosze jaki ruch po weekendzie! Ja dzis zyje tym, ze po poludniu mam miec wyniki z krwi czy nie zrobil sie konflikt serologiczny, jakby byl to wcale nie jest fajnie, juz mam i tak za duzo stresu w ciazy. Wiazaloby sie z wczesniejszym zakonczeniem ciazy, a czasem trzeba nawet robic transfuzje krwi dziecku w łonie, wszystko jest cholernie ryzykowne... ech, nic zobaczymy jaki bedzie wynik.
Justyna - ta nowa praca brzy dobrze, zna S kogos kto juz tam pracuje? Poki co masz racje, niech zbiera "kwity" jesli pracuje po weekendach, nie robi niczego "na twarz" tylko wszystko na papierze. Rozumiem, ze sa ciezkie czasy, pracodawca tez czlowiek, ale widze ze on po ludzku i uczciwie swoich pracownikow nie traktuje. To jest niebezpieczny i ciezki kawalek chleba, zeby jeszcze trzebabylo sie o pensje dopraszac. Co to placenia via net, to po kazdym przelewie trzeba podac haslo, w Millenium mozesz to zalatwic tak, ze dzwonisz na infolinie i podajesz nr karty bankomatowej, a oni tobie haslo, mozna tez jakos w bankomacie sobie liste hasel wydrukowac. Nie jestem do konca pewna jak to u nicgh jest, bo do przelewow uzywam tylko mbanku, hasla przychodza smsem.
Asiu - trzymam kciuki!
Monia - to dzisiaj pakowanko, jaim samochodem jedziecie? Wyjazd z dwojka dzieci to by sie tir przydal, co
Anetasa - moj Stachu tez poobijany, na szczescie na twarzy nie, ale nogi to ma jak nastoletni chuligan...
Justyna - ta nowa praca brzy dobrze, zna S kogos kto juz tam pracuje? Poki co masz racje, niech zbiera "kwity" jesli pracuje po weekendach, nie robi niczego "na twarz" tylko wszystko na papierze. Rozumiem, ze sa ciezkie czasy, pracodawca tez czlowiek, ale widze ze on po ludzku i uczciwie swoich pracownikow nie traktuje. To jest niebezpieczny i ciezki kawalek chleba, zeby jeszcze trzebabylo sie o pensje dopraszac. Co to placenia via net, to po kazdym przelewie trzeba podac haslo, w Millenium mozesz to zalatwic tak, ze dzwonisz na infolinie i podajesz nr karty bankomatowej, a oni tobie haslo, mozna tez jakos w bankomacie sobie liste hasel wydrukowac. Nie jestem do konca pewna jak to u nicgh jest, bo do przelewow uzywam tylko mbanku, hasla przychodza smsem.
Asiu - trzymam kciuki!
Monia - to dzisiaj pakowanko, jaim samochodem jedziecie? Wyjazd z dwojka dzieci to by sie tir przydal, co
Anetasa - moj Stachu tez poobijany, na szczescie na twarzy nie, ale nogi to ma jak nastoletni chuligan...
monia_l
Wrześniowe mamy'07
trzymam kciuki za wyniki badań krwi żeby nie było tego konfliktu;-)No prosze jaki ruch po weekendzie! Ja dzis zyje tym, ze po poludniu mam miec wyniki z krwi czy nie zrobil sie konflikt serologiczny, jakby byl to wcale nie jest fajnie, juz mam i tak za duzo stresu w ciazy. Wiazaloby sie z wczesniejszym zakonczeniem ciazy, a czasem trzeba nawet robic transfuzje krwi dziecku w łonie, wszystko jest cholernie ryzykowne... ech, nic zobaczymy jaki bedzie wynik.
a pakuje sie dziś pewnie Asia bo oni jutro wyjeżdżajamy wyjeżdżamy w sobotę no i powoli już odkładam rzeczy na kupke co mamy zabrac i ciągle jeszcze myślę co kupic,co się porzyda żeby niczego nie zapomnieca jedziemy Ibizą i wczoraj u teściów juz się smialiśmy że przydała by się przyczepką
reklama
donkat
Fanka BB :)
a jedziemy Ibizą i wczoraj u teściów juz się smialiśmy że przydała by się przyczepką
my mamy "trumne" -bagaznik na dach i to jest dobre rozwiazanie
Carioca, daj znac co i jak. a mialas po porodzie podawane przeciwciala?
Julitka zasnela. to bardzo wczesnie jak an nia, ale sie ciesze, bo w koncu moze zacznie chodzic wczesniej spac.
Podziel się: