reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
ha ha ha!Wpadłam na pomysł a tu wszystkim się zamarzyło:-D szczerze to ja też bym chciała taki prezent dostać:-p mam tylko nadzieję że uda się to zrealizować bo wiem że Gocha by się ucieszyła:tak: a wogóle co ja tu robię o tej porze:szok: uciekam spać miłej nocy BB-onki:-)

Dzień dobry.
Wszystko co dobre szybko się kończy i dzisiaj na nowo Polska Ludowo i czas zacząć pracować. Mam ambitny plan po zakańczać wszystkie sprawy do środy i chcę iść na dwa dni urlopu. Ale zobaczymy jak to wyjdzie w praktyce.
Żeby nie być do końca gołosłowną zabieram się twardo do pracy:-D
Miłego dnia.
ps. pewnie będę podglądać BB:-D:-D:-D

Otwieram BB po weekendzie. S oddelegowany (sama go odwiozłam,żeby czasem nie zawrócił:-p). W sobotę byliśmy w Zoo,a wczoraj u mojej cioci na ogrodzie calutki dzień.
S poważnie myśli o zmianie pracy. Ba! nawet ma załatwioną nową. Jeszcze nie dostał 3 części wypłaty majowej,a juz czas na kasę za czerwiec. Jedzie na Litwę, dostał kasę na jakieś tam opłaty,a jak zawołał kasę na życie,bo na koncie zostały 200 (na całe szczęście mieliśmy 1000 ze zwrotu podatku) to usłyszał,a po co? No i koniec końców ma rozmawiać na ten temat z szefem i ew. kasa pójdzie na konto. O urlopie może pomażyć,bo teraz idzie ktoś inny. Odszedłby z dnia na dzień,ale otworzyłam mu oczy,że z zaległych minimum 4000 możemy zobaczyć tylko 1000, czyli pensję z umowy za czerwiec. I jak teraz ściągnąć kasę z faceta? Niby ma tarczki i jakieś tam weekendówki wypisane,ale nie wiem,czy to wystarczy jako dowód. Z 2 strony kto ma nerwy,czas i kasę na ciąganie się po sądach? Trochę dolina:-( A u tego gościa nowego jeździłby tylko po kraju, więc każdy weekend w domu. Jeśli już zadrzy się,że ktoś zostanie w trasie to ma dodatkowo płacone za to do ręki,a nie stoi cały weekend za darmo we Francji i jeszcze żywić się trzeba. Oj wymyślił sobie mój chłop i teraz będzie chodził podminowany:baffled:

to moje urodzinki sa szybciej bo 13 sierpnia:-)
to chyba datowo ja jestem 1 w kolejce, tylko 30 za rok:baffled:

za godzine mamy wizyte u lekarza- trzymajcie kciuki zeby mala dala sobie zbadac oczka i zeby to byl tylko zez...

justyna to nie za wesolo... zeby czlowiek musial sie uzerac o swoje zapracowane pieniadze... zmiana pracy to dobry pomysl:tak:

Mam pytanie, jak płaci się rachunki przez internet? S ma konto w Millenium. Czy muszę mieć coś tam uruchomione,czy wystarczy,że mam możliwość wglądu przez internet do konta?

Młody właśnie dobiera się do trójkącika serka topionego, chyba ma nadzieję,że to czekoladka:-p

Witam
U nas lekkie ochlodzenie dzis, ale to dobrze. Hani jeszcze spi, ja sniadanko zrobilam, odmrazam mieso i sie nudze :-)
JUSTYNA nie wiem jak u was ale u mnie nie wystarczy to ze mam wglad do konta przez internet musze miec jedna funkcje uaktualniona

reklama
Justyna, my mamy konto w pko i żeby opłacić rachunek potrzebna jest karta kodów. Znajomy ma w innym banku (sorki ale nie pamiętam w jakim) i dostaje coś smsem.

Do góry