reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Justyna zauwazyłąm, że wczesniej zaglądasz na BB ( kiedys moznabyło Cibeie około południa zobaczyć) , tzn czyzby młody wcześniej juz kładł sie spac niż kiedyś ...........

Asiek to dobrze, że juz po................. będzie dobrze............. a i tak rysuje pieknie Twoja córcia

reklama
nie ma przeciwciał :happy2::happy2::happy2:

Asiek - bardzo się cieszę, ze taki wynik badania. Stasiu też nosił te plastry, od wrzesnia do stycznia, wlasnie z powodu nierownego napiecia miesniowego. Musze znow z nim isc do okulisty, bo znowu cos mu troszke chyba ucieka oczko. Ponoc te zakrywanie oczek to ma super wplyw na rozwoj mozgu, nie wiem nic wiecej, ale cos tam ze stykaniem prawej polkoli z lewa.

No i jestem spowrotem:-) trochę mnie poniosło i wymyłam jeszce balkonowe i w sypialni także zostało tylko u Niuńki w pokoju:tak: to może jutro bo i tak mi się płyn skończył:baffled: obudziłam młodą po 2 godzinach snu poszłam do niej i pirdykłam 2 razy szafką i sama się obudziła:sorry2: zobaczymy jak będzie wieczorem narazie nie marudzi więc jutro plan powtarzam:tak:
Asiek mam nadzieję że z tym oczkiem wszystko się dobrze skończy:tak: szkoda tylko Julci że tyle stresów zaliczyła:-( no i udanego urlopu życzę oraz samych słonecznych dni:-)
Carioca uff bradzo się cieszę że wszystko ok:-)

Tak ostatnio pisałam że jak młoda zje 10 łyżeczek zupy to jestem zadowolona a ona właśnie wciągnęła całą miskę grochówki:szok::-) lecę poodkurzać bo ma przyjśc moja siostra z Szymkiem i idziemy pogadać z właścicielami tego lokalu z placem zabaw i grilem żeby może te jej urodziny tam urządzić;-)

No i witajcie z powrotem:happy2:
Asiek, Carioca - :happy2::happy2::tak::tak:

Wrocilam i ledwo zyje. Z nie wyspania i wysilku. Na wesleu bylo super. Wytanczylam sie tak ze do dzis mam zakwasy i to dzieki wlasnemu mezowi ( nie sadzialm ze on az tak fajnie tanczy:szok::-p). W ogole jestem w szoku ze u nas ostatnio taka sielanka - a na weselu bralismy udzial we wszystkich konkursach ( i to za J namowa:szok:) buziaczki, komplementy, spokoj - niespotykana dla mnie odmiana. A wesele miedzynarodowe - polsko-hiszpansko-portugalsko-niemiecko-slowacko-francusko-angielskie:szok::-):-p ale byla niesamowita integracja w zabawie!
A wczoraj bylismy na festivalu Heineken'a- tez bylo super choc zmarzlismy okrutnie - i ludu masa - 60 tys:szok::baffled:

Hrudzia no to ekstra że relacje się polepszyły z J, a że braliście udział we wszystkich konkursach to:szok::szok::szok: i jeszcze za namową J:szok::szok::szok::szok::szok:

CArioca super że nie ma tych przeciwciał:tak::tak:

Monia, Justa i Aneta a co Was na mycie okien wzięło................. może któraś u mnie umyje:sorry2::sorry2::sorry2: bo nie lubię tego robić:no::no:

reklama
siedze z farba na glowie i zaraz lece plukac:-)
tym razem zmiana koloru;-)

ja tez myję okna a w między czasie was podczytuje;-)umyłam 2 a jeszcze zostały mi 3okna i 2drzwi balkonowych:baffled::errr:
.

mater, wszystkie myja okna a mnie sie zabrac nie che:zawstydzona/y:

nie ma przeciwciał :happy2::happy2::happy2:
.

i tak trzymac:tak:

obudziłam młodą po 2 godzinach snu poszłam do niej i pirdykłam 2 razy szafką i sama się obudziła:sorry2: zobaczymy jak będzie wieczorem narazie nie marudzi więc jutro plan powtarzam:tak:

niunka tez sie obudzila po niecalych 2godz i co z tego? marudzi od 19, ze jest spiaca a do tej pory nie spi, tylko jeczy. nie umie chyba juz tak wczesnie zasnac:baffled:

A wesele miedzynarodowe - polsko-hiszpansko-portugalsko-niemiecko-slowacko-francusko-angielskie:szok::-):-p ale byla niesamowita integracja w zabawie!

jeszcze lepiej, niz na tym co ja bylam:-D:-D:-D:-D

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry