reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

ok, ja zmykam, dzidzia z tata na podworku a ja sie oczywiscie oddaje mojemu BB-owemu nałogowi :-p;-) 3majcie sie. moze wpadne wieczorkiem jak juz beda spac :tak:

reklama
witam i ja
dzis miałam ogromną przyjemność być w pracy:baffled:
ale od jutra urlop:-D
i jutro mamy wizytę u okulisty-juz sie boje:-:)-(
a we wtorek jedziemy do Kołobrzegu i cały czas obawiam sie o pogode...

Anetasa - ale super pomysl na prezent, mnie sie tak marzy SPA... Moim zdaniem bomba, oby sie pozostali zgodzili.
Alusia - moj gin jest taki sam, tez chodze do niego tylko w ciazy, a normalnie to hodze na NFZ, do kogo innego poprostu.
Asiek - bedzie dobrze z pogoda :tak:

sane babki na "A" sie odezwaly :-D

witam

Dzis bylismy na wycieczce autobusowej z pracy J z okazji Dnia dziecka. Autobus pełny, najpierw jechalismy do Żnina, stamtąd kolejka wąskotorową do Wenecji, do muzeum tychże pociągów a nastepnie znów autobusem do Parku Doniozaurów w Rogowie około Biskupina.
Atrakcji pełno, wróciliśmy około 20 i dopiero teraz dzieci usnęły.

Adaś już tfu, tfu lepiej, dzis od ponad 2 m-cy przespał całą noc u siebie bez pobudki.............. oby już tak było coraz częściej................ a juz przeicez było tak dobrze tylko te choróbska wszystko zmieniły......

Anetasa to Spa jest rewelacyjnym pomysłaem, ale tak jak piszesz, za mało zabiegów za tą kasę, a zegarek tez może być.................... Kurcze czemu ja nie wyprawiałam swojej 30............... nie mam pojęcia dlaczego nie................... no ale na 40 sie odkuję.....

Witajcie wekkend nam sie konczy a szkoda, tak fajnie slonecznie i rodzinnie bylo, dlatego tez t nie zagladalam i troche do nadrabiania mam.
Zdarzylam przecztac o prezencie super pomysl z tym SPA sama chcialabym taki prezent dostac....moze sie zrzucicie na wrzesien hihihi:-D:-);-)

Witajcie wekkend nam sie konczy a szkoda, tak fajnie slonecznie i rodzinnie bylo, dlatego tez t nie zagladalam i troche do nadrabiania mam.
Zdarzylam przecztac o prezencie super pomysl z tym SPA sama chcialabym taki prezent dostac....moze sie zrzucicie na wrzesien hihihi:-D:-);-)

to moje urodzinki sa szybciej bo 13 sierpnia:-)
ale takie prezenty to na 30, a Wy małolaty jestescie i trzeba na Spa sobie zasłuzyć , hihihih wiekiem:tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry