Dziewczyny szukam pomysłu na prezent dla mojej siostry na 30 urodziny;-) które ma w tym miesiącu i sama nie wiem myślałam o jakimś komplecie biżuteri ale w tej kwesti zawsze miałyśmy odmienne gusta i boję się że nie trafię chodzi mi po głowie jakiś zegarek ale sama nie wiem czy to dobty pomysł
reklama
No właśnie myślałam że bym go nawet wygrawerowała ale grzebie po allegr i albo jest cos w granicach 70zł albo dopiero coś godnego uwagi powyżej 300zł a tyle nie dam chyba sie przejdę jutro u nas po zegarmistrzach może cos trafie;-)
a moze Timexa? Popularna firma, dobra jakosc, duzy wybor, mnie sie podobaja takie na branzoletce:
NA UROCZĄ RĄCZKĘ DAMSKI ZEGAREK TIMEX T2K521 (675546424) - Aukcje internetowe Allegro
Twoja siostra woli srebro czy zloto?
NA UROCZĄ RĄCZKĘ DAMSKI ZEGAREK TIMEX T2K521 (675546424) - Aukcje internetowe Allegro
Twoja siostra woli srebro czy zloto?
Zdecydowanie srebro złota nie cierpi fajny ten zegarek ale jak ją znam ona woli takie masywniejsze na branzolecie od dawna zresztą planuje taki zakup mi się podoba taki i wiem że jej napewno też ale przecież nie kupię jej zegarka za niespełna 40zł ZEGAREK TYPU BANGLA MOTYW KWIATOWY 5 KOLORÓW (668888046) - Aukcje internetowe Allegro
Witam się i ja, żeby przekazać wiesci :-)
w ciąży nie jestem, bo @ przyszla a torbiel nie wiem czy mam bo musze czekac tydzien na usg.
ale jestem wkur... na tego mojego lekarza, chodzilam do niego cala ciaze i potem prywatnie a jak poszlam na kase to nawet mnie nie poznal, i powiedzial ze nie wie czy jestem w ciazy i kazal mi kupic test ciazowy jak juz 100 zl nie dasz w lape to cie nie potraktuje jak czlowieka ale jestem wsciekla, jeszcze brzuch mnie boli.....
w ciąży nie jestem, bo @ przyszla a torbiel nie wiem czy mam bo musze czekac tydzien na usg.
ale jestem wkur... na tego mojego lekarza, chodzilam do niego cala ciaze i potem prywatnie a jak poszlam na kase to nawet mnie nie poznal, i powiedzial ze nie wie czy jestem w ciazy i kazal mi kupic test ciazowy jak juz 100 zl nie dasz w lape to cie nie potraktuje jak czlowieka ale jestem wsciekla, jeszcze brzuch mnie boli.....
Byłam ogladać w sklepie u nas i bardzo mi się spodobał podobny właśnie do tego ale cała branzoleta jest wysadzana cyrkoniami w trzech kolorach i kosztuje 75zł :-) no i obmyśliłam jeszcze że może by się udało pogadać z wszystkimi którzy będą u niej na urodzinach i zrzucić się na vouczer na wekend w SPA wiem że byłaby zachwycona no i z tego co się tu zorientowałam to w granicach 600zł kosztuje sama z pewnością nigdy sobie czegoś takiego nie zafunduje a tak;-) chyba by była zadowolona to wtedy mogłabym dorzucić od siebie jeszcze zegarekAneta fajny ten zegarek, moze te znane firmy tez maja podobne fasony??
Alusia współczuje przeżyć u gina ale taka prawda że jak przychodzisz i płacisz to inaczej Cię traktują ja chodzę cały czas do tego samego lekarza ale odemnie jako stałej klientki w tej chwili bieże 60zł a na kase nigdzie nie przejmuje
reklama
kurcze zeby mnie tez tak kiedy na urodziny ktos voucher podarowal.... achhhhhh a to tak jakis pakiet zabiegow za 600 czy tylko jeden bo sie nie orientuje
To jest nocleg, obiadokolacja i śniadanie a z zabiegów jest peeling całego ciała, masaż z olejkami, kąpiel z jakimiś tam octami oprócz tego sauna dowoli, basen i jacuzi:-) nie wiem czy się uda to zorganizować zależy ile osób zaprosi no i jak te osoby do tego podejdą
Podziel się: