reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Dziewczyny szukam pomysłu na prezent dla mojej siostry na 30 urodziny;-) które ma w tym miesiącu i sama nie wiem myślałam o jakimś komplecie biżuteri ale w tej kwesti zawsze miałyśmy odmienne gusta:baffled: i boję się że nie trafię:zawstydzona/y: chodzi mi po głowie jakiś zegarek ale sama nie wiem czy to dobty pomysł:baffled:

reklama
No właśnie myślałam że bym go nawet wygrawerowała:tak: ale grzebie po allegr i albo jest cos w granicach 70zł albo dopiero coś godnego uwagi powyżej 300zł a tyle nie dam:zawstydzona/y: chyba sie przejdę jutro u nas po zegarmistrzach może cos trafie;-)

Witam się i ja, żeby przekazać wiesci :-)
w ciąży nie jestem, bo @ przyszla :-p a torbiel nie wiem czy mam bo musze czekac tydzien na usg.
ale jestem wkur... na tego mojego lekarza, chodzilam do niego cala ciaze i potem prywatnie a jak poszlam na kase to nawet mnie nie poznal, i powiedzial ze nie wie czy jestem w ciazy i kazal mi kupic test ciazowy :wściekła/y:jak juz 100 zl nie dasz w lape to cie nie potraktuje jak czlowieka:angry: ale jestem wsciekla, jeszcze brzuch mnie boli.....:wściekła/y:

Aneta fajny ten zegarek, moze te znane firmy tez maja podobne fasony??:confused:
Byłam ogladać w sklepie u nas i bardzo mi się spodobał podobny właśnie do tego ale cała branzoleta jest wysadzana cyrkoniami w trzech kolorach i kosztuje 75zł :-) no i obmyśliłam jeszcze że może by się udało pogadać z wszystkimi którzy będą u niej na urodzinach i zrzucić się na vouczer na wekend w SPA wiem że byłaby zachwycona no i z tego co się tu zorientowałam to w granicach 600zł kosztuje:sorry2: sama z pewnością nigdy sobie czegoś takiego nie zafunduje a tak;-) chyba by była zadowolona:baffled: to wtedy mogłabym dorzucić od siebie jeszcze zegarek:tak:
Alusia współczuje przeżyć u gina:wściekła/y: ale taka prawda że jak przychodzisz i płacisz to inaczej Cię traktują:wściekła/y: ja chodzę cały czas do tego samego lekarza ale odemnie jako stałej klientki w tej chwili bieże 60zł a na kase nigdzie nie przejmuje:no:

kurcze zeby mnie tez tak kiedy na urodziny ktos voucher podarowal.... achhhhhh:frown: a to tak jakis pakiet zabiegow za 600 czy tylko jeden bo sie nie orientuje:sorry2:

reklama
kurcze zeby mnie tez tak kiedy na urodziny ktos voucher podarowal.... achhhhhh:frown: a to tak jakis pakiet zabiegow za 600 czy tylko jeden bo sie nie orientuje:sorry2:

To jest nocleg, obiadokolacja i śniadanie a z zabiegów jest peeling całego ciała, masaż z olejkami, kąpiel z jakimiś tam octami oprócz tego sauna dowoli, basen i jacuzi:-) nie wiem czy się uda to zorganizować zależy ile osób zaprosi no i jak te osoby do tego podejdą:baffled:

Do góry