reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

Dziewczyny szukam pomysłu na prezent dla mojej siostry na 30 urodziny;-) które ma w tym miesiącu i sama nie wiem myślałam o jakimś komplecie biżuteri ale w tej kwesti zawsze miałyśmy odmienne gusta:baffled: i boję się że nie trafię:zawstydzona/y: chodzi mi po głowie jakiś zegarek ale sama nie wiem czy to dobty pomysł:baffled:

reklama
No właśnie myślałam że bym go nawet wygrawerowała:tak: ale grzebie po allegr i albo jest cos w granicach 70zł albo dopiero coś godnego uwagi powyżej 300zł a tyle nie dam:zawstydzona/y: chyba sie przejdę jutro u nas po zegarmistrzach może cos trafie;-)

Witam się i ja, żeby przekazać wiesci :-)
w ciąży nie jestem, bo @ przyszla :-p a torbiel nie wiem czy mam bo musze czekac tydzien na usg.
ale jestem wkur... na tego mojego lekarza, chodzilam do niego cala ciaze i potem prywatnie a jak poszlam na kase to nawet mnie nie poznal, i powiedzial ze nie wie czy jestem w ciazy i kazal mi kupic test ciazowy :wściekła/y:jak juz 100 zl nie dasz w lape to cie nie potraktuje jak czlowieka:angry: ale jestem wsciekla, jeszcze brzuch mnie boli.....:wściekła/y:

Aneta fajny ten zegarek, moze te znane firmy tez maja podobne fasony??:confused:
Byłam ogladać w sklepie u nas i bardzo mi się spodobał podobny właśnie do tego ale cała branzoleta jest wysadzana cyrkoniami w trzech kolorach i kosztuje 75zł :-) no i obmyśliłam jeszcze że może by się udało pogadać z wszystkimi którzy będą u niej na urodzinach i zrzucić się na vouczer na wekend w SPA wiem że byłaby zachwycona no i z tego co się tu zorientowałam to w granicach 600zł kosztuje:sorry2: sama z pewnością nigdy sobie czegoś takiego nie zafunduje a tak;-) chyba by była zadowolona:baffled: to wtedy mogłabym dorzucić od siebie jeszcze zegarek:tak:
Alusia współczuje przeżyć u gina:wściekła/y: ale taka prawda że jak przychodzisz i płacisz to inaczej Cię traktują:wściekła/y: ja chodzę cały czas do tego samego lekarza ale odemnie jako stałej klientki w tej chwili bieże 60zł a na kase nigdzie nie przejmuje:no:

kurcze zeby mnie tez tak kiedy na urodziny ktos voucher podarowal.... achhhhhh:frown: a to tak jakis pakiet zabiegow za 600 czy tylko jeden bo sie nie orientuje:sorry2:

reklama
kurcze zeby mnie tez tak kiedy na urodziny ktos voucher podarowal.... achhhhhh:frown: a to tak jakis pakiet zabiegow za 600 czy tylko jeden bo sie nie orientuje:sorry2:

To jest nocleg, obiadokolacja i śniadanie a z zabiegów jest peeling całego ciała, masaż z olejkami, kąpiel z jakimiś tam octami oprócz tego sauna dowoli, basen i jacuzi:-) nie wiem czy się uda to zorganizować zależy ile osób zaprosi no i jak te osoby do tego podejdą:baffled:

Do góry