reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

witam cieplo i slonecznie:-)

balam sie, ze po piatkowym wieczorze nie zdolam nadrobic,a tu sie lenilyscie kolezanki:zawstydzona/y::-p

dom mam niby sprzatniety, teraz czeka mnie przygotowywanie mies i przystawek na grilla, ale cche zrobic to jak anjpozniej, zeby sie nie grzalo.

Donkat - właśnie też poluję na fajne jakieś sandałki dla Stasia, żeby mógł wejsc w nich i do baseniku a pozniej po tarasie latac, bo jednak ta sztuczna trawa sie nagrzewa. I wyhaczyłam, że za tydzień w Lidlu będą takie:
Lidl Online

I mają być też te o których piszesz, ale dopiero od 27 numeru. Ale są w Deichmanie, CCC i Pepco.
.

wiemmnostow jest tego typu bucikow, tylko one sa bardzo gietkie i nie wiem, czy moge je Julitce zaserwowac. co prawda wydaje mi sie, z ejuz tych nozek nie zawija do srodka, ale nie chce zepsuc tego, co naprawilislmy. a bardzo by takie buciki sie przydaly do biegania w takie upalne dni i przy basenie, bo mam wrazenie, ze wtych jej jest goraco

Witam. Od jutra do przyszłej soboty włącznie nas nie będzie. Tak więc idę na przymusowy odwyk :szok:;-)

cala majandra:baffled: kilka slow, bez szczegolowego wyjasnienia i domyslajcie sie reszty:-D

Młody już śpi-dzisiaj był ciąg dalszy basenowego szaleństwa i nie wiem skąd on czerpie energię:cool2:

mam ten sam dyleamt co wieczor, gdy jest juz po 22 a niunka skora do szalenst a o spaniu nawet nie mysli:szok::szok:

choć tato dziś dużo się żalił zresztą mama też przed południem jak byłyśmy na zakupach:wściekła/y: ale ja już mam wrażenie że jestem bezsilna bo do mojej siostry pewne rzeczy nie docierają:no: sprawy z nią związane ciągle mi leża na sercu ale nie chcę Wam już o tym przynudzać:zawstydzona/y:

Nuśka kochana gdzie jesteś? Co się dzieję? Na smasa nie odpowiedziałaś martwię się jak cholera:sorry2:

czyli i tata i mama tez widza bledy w postepowaniu siostry? moze wszyscy razem byscie jej przetlumczyli?

a Nuska to nigdziev nie wyjechala?

Dzien dobry
...czyzby koniec upalow?
Dla nas bomba bo przed nami klikugozdzinna podroz w NIEklimatyzowanym aucie. Kreacje mam tylko dzis jeszcze fryzjer - kilka miodowych pasm an tych moich mysich wlosach:baffled:...no i dwie paty butow - wyjscioweczki i latacze ( co by po oczepinach poszalec na parkiecie)

baw sie dooobrze!:-)

witam:-)ale dziś piękna pogoda dzieciaczki już biegają po podwórku a mamusie czeka sprzątanie i gotowanie:sorry2:po południu przyjedzie szwagier z żoną i dziecmi i wybieramy się do nas na festyn a gwiazdą wieczoru ma byc BIG CYC:-)

udanej imprezki!:-)

reklama
Witam i ja:-) u nas sachara nie da rady długo na dworze wytrzymać:no: młoda już śpi chyba coś jej się z tym spaniem przestawia powoli;-) mam nadzieje że dziś znów pośpi z półtora godzinki i później szybciej pójdzie spać;-) popołudniu idziemy na grila do pobliskiej knajpki o której Wam już pisałam z placem zabaw dla dzieci bo nas właściciele zaprosili:-) ich wnuczka i Natalka bardzo się polubiły i jedna i druga iągle opowiada coś o nowej koleżance:-) także to chyba dlatego:tak:

Anetasa, Wam tez się przyda odpoczynek ode mnie :tak:

To tylko Tobie się tak wydaje:-p

czyli i tata i mama tez widza bledy w postepowaniu siostry? moze wszyscy razem byscie jej przetlumczyli?

a Nuska to nigdziev nie wyjechala?

Tata i mama też już mają całej sytuacji po dziurki w nosie:wściekła/y: ale nie potrafią siostrze odmówić bo to ich dziecko i komu mają pomagać jak nie jej:sorry2: rozumię ich ale boje sie że to wszystko może się odbić na ich zdrowiu tata jest po bardzo ciężkiej chorobie z której długo wychodził a mama już po dwóch wylewach także nie można ich tak w nieskończoność wykorzystywać:no: oboje zgodnie twierdzą że poprostu moja siostra i mąż nie dorośli jeszcze do dziecka:sorry2: a najgorsze to to że dziś mi sie moja siostra przyznała że wczoraj Szymek zciągnął sobie na nóżki ciężko szuflade z komody:-( jeździli do chirurga i ortopedy szczęście w nieszczęściu że są tylko obie mocno stłuczone ale nie ma żadnych złamań:no: niestety bardzo go to boli:-( muszą mu podawać 3 razy dziennie środki przeciwbólowe, robić okłady no i mały nie chce chodzić:sorry2: teraz podejrzewam że znów moja siostra nie weźmie zwolnienia tylko da go w poniedziałek do rodziców a oni będą musieli sobie radzić ach i koło się zamyka:wściekła/y: już z nią kiedyś próbowałam rozmawiać o tym wszystkim nawet Wam nic nie mówiłam bo efekt był na chwilę i od nowa to samo:wściekła/y:
A Nuśka była na tym rajdzie w Mikołajkach ale rajd się dawno skończył a jej nadal nie ma:-( mam tylko nadzieję że u nich ok:sorry2:

Hrudzia udanej imprezki życzę:-)

Witam kochane milutko mi się zrobiło jak przeczytałam że ktoś tu o mnie pamięta :-)

Z rajdów wróciliśmy było świetnie pogoda ładna Igor przeszczęśliwy chciał ciągle "na plac babaw" "mama choć ze mną " i tak w koło :-) a jak piłam kawkę po śniadaniu to młody do mnie "koniec kawy babaw ze mną oć":baffled: aż do znudzenia nawet basen nie zrobił na nim takiego wrażenia jak ten słynny "plac babaw"

Po za tym jestem jakś rozbita i właściwie sama nie wiem o co mi chodzi ale jakoś dam sobie z tym radę muszę :cool2:

Pozdrawiam pa pa

Sobota wieczór i nikogo nie ma:szok: my już po grilu było bardzo sympatycznie Tuśka wyszalała się ze swoją kochaną Zuzzią na maksa:tak: chociaż teraz nadal szaleje:baffled: ale to efekt dzisiejszej drzemki znów ponad 3 godz:wściekła/y: więc pewnie zaśnie ok 23:angry:

witam my też już po grillu:-)na festynie jednak nie byliśmy bo gości było więcej i jedni chcieli iśc a jedni nie a nam jako gospodarzom nie wypadało zostawic gosci i isc :no:no i częśc poszła a częsc zostala no i było miło:tak:
Mateusz pospał dziś w dzień ponad 3 godziny i spał by jeszcze ale ja o 18.15 poszłam go obudzic i szalal na dworze do 22.10:tak:

Witam się i ja:-) dziś cieplutko ale pochmurno nawet coś pokropiło jak jechałam do pracy. Dziś czeka mnie prawdopodobnie wydłużony dyżur bo jedni goście jadą busem z Niemiec i prawdopodobnie nie dojadą do 22:crazy: ale cóż jak trzeba to trzeba. Milej niedzieli życzę Wam BB-onki kochane!

Witam i ja:-)
u nas piknie słoneczko świeci i jest cieplutko:tak:Mati jeszcze śpi ale będę musiała go obudzic i dzieci zawozimy do teściów a sami jedziemy na targ.
Anetasa miłego dnia w pracy:-)

Cześć dziewczyny, dzis pewnie tu bedzie weekendowy przestój. Widzialam na n-k, ze czas na odwiedzanie zoo sie zrobil :-D
Justyna - Wy chyba cała zgraja zoo zaatakowalyscie. To sa dziewczyny od Was z wioski? Duzo maasz kolezanek, fajnie.
Monia - milej niedzielki, a co na targu chcesz kupowac?

Justyna - Wy chyba cała zgraja zoo zaatakowalyscie. To sa dziewczyny od Was z wioski? Duzo maasz kolezanek, fajnie.
cały autobus mam i dzieci i troszkę młodzików. Grzało jak diabli i teraz wszystko szczypie, ałć...
Jedziemy tak na 13 do mojej cioci na grila,a mój S ma problem,bo obiadu nie robię:baffled: Chyba i jego slonko dopadło:cool2:

reklama
Hejka.
Znowu mamy duchotę jak cholera i pewnie będzie powtórka z dnia poprzedniego-oj dawno nie widziałam takiej burzy jaka przeszła wczoraj u nas:szok::szok: i tylko pokrzyżowała plany.
Coś mi to diabelne choróbsko nie chce odpuścić i czuje sie jakbym się nie czuła, ale na poprawę humory upiekę sobie dzisiaj zwykłego murzynka.:cool2:(jeżeli mi się będzie chciało oczywiście)
Justyna, fajne takie wypady.

GoogleSearchIconShadow.gif
SuperSearchIconShadow.gif

Do góry