donkat
Fanka BB :)
witam cieplo i slonecznie:-)
balam sie, ze po piatkowym wieczorze nie zdolam nadrobic,a tu sie lenilyscie kolezanki
dom mam niby sprzatniety, teraz czeka mnie przygotowywanie mies i przystawek na grilla, ale cche zrobic to jak anjpozniej, zeby sie nie grzalo.
wiemmnostow jest tego typu bucikow, tylko one sa bardzo gietkie i nie wiem, czy moge je Julitce zaserwowac. co prawda wydaje mi sie, z ejuz tych nozek nie zawija do srodka, ale nie chce zepsuc tego, co naprawilislmy. a bardzo by takie buciki sie przydaly do biegania w takie upalne dni i przy basenie, bo mam wrazenie, ze wtych jej jest goraco
cala majandra kilka slow, bez szczegolowego wyjasnienia i domyslajcie sie reszty
mam ten sam dyleamt co wieczor, gdy jest juz po 22 a niunka skora do szalenst a o spaniu nawet nie mysli
czyli i tata i mama tez widza bledy w postepowaniu siostry? moze wszyscy razem byscie jej przetlumczyli?
a Nuska to nigdziev nie wyjechala?
baw sie dooobrze!:-)
udanej imprezki!:-)
balam sie, ze po piatkowym wieczorze nie zdolam nadrobic,a tu sie lenilyscie kolezanki
dom mam niby sprzatniety, teraz czeka mnie przygotowywanie mies i przystawek na grilla, ale cche zrobic to jak anjpozniej, zeby sie nie grzalo.
Donkat - właśnie też poluję na fajne jakieś sandałki dla Stasia, żeby mógł wejsc w nich i do baseniku a pozniej po tarasie latac, bo jednak ta sztuczna trawa sie nagrzewa. I wyhaczyłam, że za tydzień w Lidlu będą takie:
Lidl Online
I mają być też te o których piszesz, ale dopiero od 27 numeru. Ale są w Deichmanie, CCC i Pepco.
.
wiemmnostow jest tego typu bucikow, tylko one sa bardzo gietkie i nie wiem, czy moge je Julitce zaserwowac. co prawda wydaje mi sie, z ejuz tych nozek nie zawija do srodka, ale nie chce zepsuc tego, co naprawilislmy. a bardzo by takie buciki sie przydaly do biegania w takie upalne dni i przy basenie, bo mam wrazenie, ze wtych jej jest goraco
Witam. Od jutra do przyszłej soboty włącznie nas nie będzie. Tak więc idę na przymusowy odwyk ;-)
cala majandra kilka slow, bez szczegolowego wyjasnienia i domyslajcie sie reszty
Młody już śpi-dzisiaj był ciąg dalszy basenowego szaleństwa i nie wiem skąd on czerpie energię
mam ten sam dyleamt co wieczor, gdy jest juz po 22 a niunka skora do szalenst a o spaniu nawet nie mysli
choć tato dziś dużo się żalił zresztą mama też przed południem jak byłyśmy na zakupach ale ja już mam wrażenie że jestem bezsilna bo do mojej siostry pewne rzeczy nie docierają sprawy z nią związane ciągle mi leża na sercu ale nie chcę Wam już o tym przynudzać
Nuśka kochana gdzie jesteś? Co się dzieję? Na smasa nie odpowiedziałaś martwię się jak cholera
czyli i tata i mama tez widza bledy w postepowaniu siostry? moze wszyscy razem byscie jej przetlumczyli?
a Nuska to nigdziev nie wyjechala?
Dzien dobry
...czyzby koniec upalow?
Dla nas bomba bo przed nami klikugozdzinna podroz w NIEklimatyzowanym aucie. Kreacje mam tylko dzis jeszcze fryzjer - kilka miodowych pasm an tych moich mysich wlosach...no i dwie paty butow - wyjscioweczki i latacze ( co by po oczepinach poszalec na parkiecie)
baw sie dooobrze!:-)
witam:-)ale dziś piękna pogoda dzieciaczki już biegają po podwórku a mamusie czeka sprzątanie i gotowaniepo południu przyjedzie szwagier z żoną i dziecmi i wybieramy się do nas na festyn a gwiazdą wieczoru ma byc BIG CYC:-)
udanej imprezki!:-)