reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

a ja tak mysle o tych sandalkach, to do tej pory nie bylo okazji, zeby zalozyc? Julitka juz od dlugiego czasu w nich biega, bo juz nie raz byly tak cieple dni, ze w trzewiczkach za goraco:sorry2:

ja dzis polowalam na kaloszki, bo ze starych wyrosla juz dawno, a ja sie nie zorientowalam:zawstydzona/y:ale nie bylo dla niej nr

myslalam, zeby wziac malej takie sandalki piankowe fason jak drewniaki. teraz widze, ze jest ich mnostwo dla kobiet, mezczyzn i dzieci, ale sie wstrzymalam ze wzgledu an te jej nozki

reklama
Witam się i ja. My znów po całym dniu na tarasie, mąż wyciągnął duży basen, Stasiu był w niebie. Co się wyhasał to jego. Bałam się żeby się nie spalił, ale stosujemy filtr 50 i opalił się minimalnie. Jutro ma padać :baffled:

Donkat - właśnie też poluję na fajne jakieś sandałki dla Stasia, żeby mógł wejsc w nich i do baseniku a pozniej po tarasie latac, bo jednak ta sztuczna trawa sie nagrzewa. I wyhaczyłam, że za tydzień w Lidlu będą takie:
Lidl Online

I mają być też te o których piszesz, ale dopiero od 27 numeru. Ale są w Deichmanie, CCC i Pepco.
Anetasa - fajnie, ze poszalałaś na wyprzedażach. U nas się jeszcze zbytnio nie rozkręciły, są - ale symboliczne. Byłam dziś w Klifie, pewnie dlatego, że tu dużo turystów i nie opłaca sie sklepom mocno przeceniac.
Hruda - ja też myślę, że Cię przewiało :-(. Nasmaruj się na noc olejkiem kamforowym, albo amolem.

Witam się zaś do tyłu ze wszystkim.

W tym tygodniu pracowałam tylko trzy dni bo dwa miałam wolne :cool2: weekend również wolny. Wybieramy się jutro do ZOO :-D tak się zastanawiam kto się bardziej cieszy ja czy Kuba :-p

Czytałam, że Majandra rownież była w ZOO :happy2:

Wracając do tego tygodnia pomimo wolnego czasu w ogóle nie siedze na necie :confused: aż się sama sobie dziwuje.

Pierwsza wypłata już poszła się ***** :-p zakupiłam kilka najpotrzebniejszych rzeczy tj depilator, ławe do pokoju, firanke i zasłonki, waga, zestaw do makeup i kilka ciuszków dla Kubusia oraz dla siebie. W poniedziałek wybieram się jeszcze zakupić upatrzoną spódnicę i bolerko. Z R ustaliłam, że pierwszą wypłatę traktuje jako nieobecną :happy2: z koleżankami z pracy rozmawiałyśmy ostatnio o wydawaniu pieniedzy i niestety moją największą wadą to brak umiaru!!!! :no: Ile bym widziała tyle bym wydała. Dobrze, że R to sknera bo inaczej poszlibyśmy z torbami.

Kuba zmienia z dnia na dzień z tygodnia na tydzień. Poprzednim razem pisałam, że mam grzeczne dziecko, które w tym tygodniu pokazało na co go stać. Wiem, co jest tego zasługą, ale przemilcze tą kwestie.

Majandra pewnie pisałaś, ale trudno jak tam Twoja praca???

Asiu jak tam oczko Julci???

Agulka rozumiem Twoje poddenerwowanie zachowaniem Mai bo Kuba czasem doprowadza mnie do białej gorączki!! :wściekła/y: no nic taki wiek trza to przeżyć.

Witam i ja.
Kuracja czosnkowa rozpoczęta, ale najgorszy ten cholerny katar:angry: z oczu mi leci jakbym ryczała, oddychać nie mogę i jeszcze na dokładkę mam wrażenie, ze połowę gardła mam zdarte:szok:
Młody już śpi-dzisiaj był ciąg dalszy basenowego szaleństwa i nie wiem skąd on czerpie energię:cool2:
Zapodam sobie jeszcze jakiś Apap i idę grzecznie z książeczką do łóżeczka.
Słodkich snów.
papa

GoogleSearchIconShadow.gif
SuperSearchIconShadow.gif

na dodatek we wtorek jedziemy nad morze i oglądałam pogode i przez czały czas naszego pobytu ma padac deszcz:angry::angry::wściekła/y::wściekła/y:

milego dzionka życzę
jaki deszcz zoibacz tutaj ile będziecie miec słoneczka:tak::-)
Pogodynka.pl - serwis pogodowy
a tak wogóle to co z naszym spotkaniem? do kiedy wy będziecie tam?

Majandra
a wy gdzie wybywacie na tydzień?
Alusia jak u gina?
Agulka zdrówka dla Adasia a dla córci dużo dużo cierpliwości może ma tylko taki okres i za niedługo minie:sorry2:
Hrudzia jak dziś po terapii? no i super że macie załatwiony ten żłobek no i wogóle super że się tak wszystko fajnie układa:tak:
Nuśka hop hop gdzie jesteś???????????
Kasia poszalałas po wypłacie:-D
Anetasa ja też lubie Reserwed super ciuszki dla dzieci tam mają no i te przeceny:-)
Donkat życie coraz droższe wszystko drożeje a wypłaty stoją w miejscu:-:)wściekła/y:oby wam się ta sytuacja szybko polepszyła:tak:
Ciarioca super cały dzień się pluskac w basenie tylko pozazdrościc:-)my jutro będziemy wyciągac nasz basen

Witam wieczorową porą:-) niuńka zgodnie z przypuszczeniami poszła dziś szybciej spać tzn po 21:tak: zresztą M też dziś tak późno wrócił z pracy:wściekła/y: ale za to miło spędziłyśmy popołudnie w towarzystwie mojego taty na piwku a mała szalała na placu zabaw:-) choć tato dziś dużo się żalił zresztą mama też przed południem jak byłyśmy na zakupach:wściekła/y: ale ja już mam wrażenie że jestem bezsilna bo do mojej siostry pewne rzeczy nie docierają:no: sprawy z nią związane ciągle mi leża na sercu ale nie chcę Wam już o tym przynudzać:zawstydzona/y:

a ja tak mysle o tych sandalkach, to do tej pory nie bylo okazji, zeby zalozyc? Julitka juz od dlugiego czasu w nich biega, bo juz nie raz byly tak cieple dni, ze w trzewiczkach za goraco:sorry2:

My do tej pory nie kupiliśmy małej typowych sandałek ale śmigała w trampeczkiach takich z wyciętymi palcami:tak:

Witam. Od jutra do przyszłej soboty włącznie nas nie będzie. Tak więc idę na przymusowy odwyk :szok:;-)

Ja się nie zgadzam:no: proszę poszukać w miejscu tymczasowewgo wypoczynku pobliskiej kafejki internetowej i zameldować nam choś raz na jakiś czas co się u Was dzieje:-p:-);-):tak:

Nuśka kochana gdzie jesteś? Co się dzieję? Na smasa nie odpowiedziałaś martwię się jak cholera:sorry2:

Dzien dobry
...czyzby koniec upalow?
Dla nas bomba bo przed nami klikugozdzinna podroz w NIEklimatyzowanym aucie. Kreacje mam tylko dzis jeszcze fryzjer - kilka miodowych pasm an tych moich mysich wlosach:baffled:...no i dwie paty butow - wyjscioweczki i latacze ( co by po oczepinach poszalec na parkiecie)
Gagulec - kuruj sie:tak::-)
Agulka - ja nastroje, lepsze?
Majandra - milego "odpoczywania":-p;-):-D

...No to Sa-jo-na-ra dziąulchy!:-D

reklama
witam:-)ale dziś piękna pogoda dzieciaczki już biegają po podwórku a mamusie czeka sprzątanie i gotowanie:sorry2:po południu przyjedzie szwagier z żoną i dziecmi i wybieramy się do nas na festyn a gwiazdą wieczoru ma byc BIG CYC:-)

Do góry