reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Adaś śpi a Maja czyta. Ja czekając na kumpelę bawię się w projektanta............ łazienek i kuchni......... juz mniej więcej wiem jakie chcę by były........

Justyna to robiłaś na te jasne czerwone pasemka????? Foto plissss.

reklama
jak dziś lepiej już :confused:

no ostatnio jakoś dziwnie pusto tu się zrobiło:baffled:Donkat na wakacjach ale gdzie reszta Anetasa,Agulka,Kasia,Gagulec,Majandra, i pozostałe dziewczyny gdzie się podziewacie:sorry2:
Ja też staram się Was podczytywać regularnie, ale właśnie gorzej z pisaniem- nic sensownego i mądrego nie ciśnie sie na klawiaturę:zawstydzona/y:

Cześć Wam.

U nas.:-:)-:)-:)-(.............. Maja dziś zwymiotowała w nocy flegmą, Adaś bez gorączki ale z chrypką i małym katarem.
Za oknem pieknie a zarazem paskudnie......... wiatr łby urywa:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, właśnie pierdyknęły drzwi w szklarni......:szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
ta pogoda w tym roku, jest totalnie do dupy- wczoraj nawet rozglądałam sie za nowym bikini, ale stwierdziłam ,ze i tak pogody nie będzie wiec mi nie potrzebne
Agulka coś Was te choróbska nie odpuszczają.:shocked2::-(

GoogleSearchIconShadow.gif
SuperSearchIconShadow.gif

Jestem i ja :tak: u nas szaro buru i ponuro wiatr wieje jak cholera i ciągle pada:wściekła/y: ranow pojechałyśmy z Tuśką do pobliskiego sklepu na zakupy samochodem bo strach się ruszyć od domu nawet na 100m bo co chwilę leje:wściekła/y: i dobrze zrobiłyśmy bo jak wyszłyśmy z zakupami już kropiło a zanim dojechałyśmy do domu to już lało:wściekła/y: poza tym mam doła z tą Tuśki wysypką:baffled: paskudnie to wygląda, swędzi ją i praktycznie wcale nie schodzi:wściekła/y: ale dam jescze kilka dni jak nie będzie poprawy to pójdziemy do dermatologa:tak:

Nuśka jak Igorek się dziś czuje?

Kiepsko bo ma goraczke a ja nie wiem od czego bo poza goraczka żadnych innych objawow tylka ta cholerna temp. Dzisiaj na wieczór zamówiłam wizyte domową bo w czwartek raniutko mamy wyjazd i musze wiedziec co to :-(trzymajcie kciuki zeby nic groźnego i oby szybko sobie poszło

Monia prezent dla bratowej kupiony???

ANETASA ta wysypka to faktycznie cos długo sie utrzymuje moze to jednak nie ta maśc a co innego no tak tylko co???? Kurcze cięzkie to zycie rodzica:sorry2:

Agulka zdrówka dla maluszków i "słoneczka" w zwiazku zycze niech te "burze" juz Was opuszczą

Justyna czekamy na fotki :-)

Majandra a pisz co myslisz bynajmniej mi możesz ja tam sie nie obrażę jakos to zniosę;-) no może przez jakiś czas będę chodziła tak:cool2:

Ja za 15 minut kończę pracę a siedzę juz tu jak na igłach bo myślę co z małym dzisiaj od rana dopiero teraz pojawiła się gorączka nie duża 37,5 ale jednak jest:-(

Witam się i ja wkońcu :sorry2:
jakoś nie ma weny na pisanie, a poza tym czasu brak :zawstydzona/y: ciągle jest coś do zrobienia, może jak K pójdzie do pracy, bo treraz urlop to cos wiecej naskrobie ;-) szkoda że u Waszych szkrabów jakieś choróbka się plączą cały czas, dużo zdrówka życzę dla maluszków oraz cierpliwości dla Mam :tak:
Wiki ma problem teraz gdzie spać bo jej się myli, nie jesteśmy już tam u teścia i teraqz wieczorem raz "baba dziadzia" a potem "mama tata" u tak biega od pokoju do pokoju :-D
Ja kupiłam mojemu tacie dziś krem na zmarszczki z Loreala Men expert czy jakoś tak :-p i witaminy, ale się nie obraził, a nawet się cieszzył, powiedział ze bedzie mlodszy :-D

Dobra zmykam, postaram się wpadać w miarę możliwości :tak:
Majandra nie przejmuj się innymi, n apewno nie chciały Cię dziewczyny urazić, a jak ktoś już to kiedyś napisał każdy mówi na forum to co myśli :happy2:

no to jestem i ja...u mnie ferwor w zwiazku z gabinetem, mam nadzieje ze wypali. Oferty ida wirtulanie i fizycznie:-) ale juz moge ocenic jaka firma ma mnie w nosie (mnie czyli noweg klienta) a ktore sa bardzo rzetelne i dzialaja blyskawicznie i profesjonalnie.
Dzis bede dzwonic i podpisywac umowe przedwstepna. W koncu radosc nastala. Oby wypalilo:tak::-)
Nuska - a gdzie wy sie wybieracie?
Monia - milo ze pytasz...ale z J ta sama lipa...choc nie ukrywam ze chlopak wyciaga reke...
Agulka - przykro mi z powodu dzieciaczkow - sloneczka zycze i poprawy!
Asiek - usmiechnij sie:tak::-)
Majandra - ty tez sie usmiechnij i nie fohuj ;-):-p:-)Czyzby twoj post mnie dotyczyl?.... Dobieranie slow i dyplomacja czasem sie przydaje:sorry2:...bo gdybym "TO" inaczej nazwala nie byloby kwasu:zawstydzona/y: wiec - zgoda?:-):happy2::cool2:

Ostatnia edycja:
reklama
Nuska - a gdzie wy sie wybieracie?

A widać kto uważnie czyta:-p;-):-D:-D:-D do Mikołajek jest klasyfikacja mistrzostw świata WRC i 66 rajd Polski mówi Ci to coś ;-)

A Igor niestety dostał antybiotyk ma chore gardło i dlatego ta gorączka :-:)-( niestety ale jak mus to mus . Ale mam pozwolenie że może troszkę pohasać w basenie :-)

Do góry