reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

Dziewczyny - leb mnie napier...alalala ze szkoda gadac ale to z nerwow i przejecia...bo jest spora szansa ze dostane dotacje z PUP:-). Gadalam dzis jeszcze z ta babka od lokalu i ona moze na mnie poczekac az do wrzesnia oczywiscie po podpisaniu umowy przedwstepnej. W tym czasie ja sie przygotowuje, robie zakupy i szukam zlobka dla Stanka a ona remontuje tak jak razem ustalimy....Choc jutro jeszcze mam ponowne spotaknie w Gdyni w salonie gdzie mam gadac tym razem z szefami szefow..pojade ale nie sadze ze przebija moja wlasna oferte :-p:cool2::sorry2:...wiem,wiem ze nie mialam sie podniecac i plonac jak zapalka ale ...plone jak zywa pochodnia:-p ( jak to spiewala E.Bartosiewicz) i nic na to nie poradze...bo jakos wszystko sie uklada pomyslnie...moze mialam tyle czekac...
...szkoda tylko ze z J nie...ta sama chryja jak zwykle ale straram:baffled: sie o tym nie myslec.

Poza tym w srode mamy spotkanie na Molo w Sopocie- ja, Carioca i Donkat:-):-):-)...qrcze...wlasnie musze sms napisac Carioce:baffled::-p:cool2:

Ostatnia edycja:
reklama
yyy...eee co by tu jeszcze dodać?? oglądam TVNStyle Gok pokazuje jak za niewielkie pieniądze zrobić suuuper ciuch
poprawiłam swoją fryzurę. trochę obleciałam włosy i kupiłam farbę. Jasny blond i teraz się patrzymy na siiebie,bo nie wiem,czy jej użyć. Hrudzia robiłaś włosy? Byłaś w monarze??

yyy...eee co by tu jeszcze dodać?? oglądam TVNStyle Gok pokazuje jak za niewielkie pieniądze zrobić suuuper ciuch
poprawiłam swoją fryzurę. trochę obleciałam włosy i kupiłam farbę. Jasny blond i teraz się patrzymy na siiebie,bo nie wiem,czy jej użyć. Hrudzia robiłaś włosy? Byłaś w monarze??
Do Monaru ide w piatek a wlosy mialam robic dzis ale km stukam jakis afery z J...i km wymiekam..
..a co tu dzis taka bryndza w frekwencji?:baffled::-(

Ostatnia edycja:
no jakaś taka bida od weekendu się zrobiła, poznikały Bebony.
Justyna jasny blond u Ciebie to moglby byc dobry pomysl, ale moze pasemka? Jak się po calaku rozjaśniaczem potraktuje wlosy to naprawde rzadko kiedy nie widać chałupniczej roboty. Jest taki wynalazek do samodzielnego robienia pasemek, mam to juz pare lat i jestem bardziej zadowolona niz jak mi fryzjerka robila - bo sama sobie decydujesz ile tych pasemek ma byc. Moglabys sobie zaczac od kilku na czubku glowy i co miesiac robic sobie nowe.
e-ozdoby ** ZESTAW DO PASEMEK ** F-VAT (654006233) - Aukcje internetowe Allegro

Ja nałożyłam sobie jasny blond,ale nie rozjaśniacz,a że mam różne pasemka na głowie to już po 1 myciu zacznie mi się wypłukiwać nierówno. Jak sama robię to zawsze tak mam. A jak wyjdzie kaszana to koleżanka uratuje/poprawi:-p
Kurna znowu zepsuło mi się światlo w łazience. W zeszłą niedzielę wysiadł transformator od halogenów. Kupiliśmy nowy i właśnie klinknął:baffled: jutro kumpel ma przyjść zobaczyć co tam się stalo. Mam nadzieję,że znowy nie trzeba będzie nowego kupować.

Do Monaru ide w piatek a wlosy mialam robic dzis ale km stukam jakis afery z J...i km wymiekam..
..a co tu dzis taka bryndza w ferkwencji?:baffled::-(
jak dziś lepiej już :confused:

no ostatnio jakoś dziwnie pusto tu się zrobiło:baffled:Donkat na wakacjach ale gdzie reszta Anetasa,Agulka,Kasia,Gagulec,Majandra, i pozostałe dziewczyny gdzie się podziewacie:sorry2:
Nuśka jak Igorek się dziś czuje?
Agulka a jak Maja z Adasiem?

Ola wstała dziś z małą temperaturą a dziś jak to Hrudzia mówi Dzień Wariata bo do taty na cmentarz muszę jechac, do bratowej na urodzinową kawkę, zaliczyc obiad u mamusi no i popołudniu jeszcze do teścia:blink:aha i jeszcze muszę bratowej jakiś prezent kupic:cool2:

ja codziennie Was czytam ale nie mam ochoty nic pisac... caly czas ma te swoje problemy i dola :baffled::-(

hrudzia super ze jest nowa perspektywa w Twoim Zyciu :tak::tak:

Justyna i jak włosy??

Monia no to faktycznie masz cały dzień zapełniony :happy2:

Cześć Wam.

U nas.:-:)-:)-:)-(.............. Maja dziś zwymiotowała w nocy flegmą, Adaś bez gorączki ale z chrypką i małym katarem.
Za oknem pieknie a zarazem paskudnie......... wiatr łby urywa:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, właśnie pierdyknęły drzwi w szklarni......:szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

U nas też wieje jak cholara,a tak to cieplutko. Zbieram się z mlodym do miasta tylko jakoś nie mogę doczekać się gościa,który miał obejrzeć to światło:wściekła/y:
Właśnie przyszły koszulki na Dzien Ojca. Teściu już buziaka dostał, jeszcze do Janusza.
Włosy sa jaśniejsze. jaka były mokre to to co było brązowe było złociste blond, stary blond - blękitny,a na to wszystko jasne czerwone pasemka,ale jak wyschły to są ok.

reklama
Do góry