reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
To był mecz piłki nożnej. Przegrałyśmy 4:3,ale przeciwnicy zmieniali się,a my dzielnie w 7 cały czas. nawet chłopacy stroje nam pożyczyli i byłyśmy równe. Strach był grać z "dzieciakami",bo niektóre to naprawdę były małe 6-7lat, i strach było się z nimi kiwać. Byli też tacy, co z góry wiadomo,że piłka będzie jego. Ale zabawa była świetna. Kolano mnie boli,ale to w zasadzie zaraz po meczu już bolałao,a o 20 było ognisko. Do domu zaszliśmy 22.20,a młody padł w locie

ANETASA
Wszystkiego najlepszego!!!
____________$$$$ $$
___________$$$$$$$$
___$$$$$$$__$$$$$$__$$$$$$
__$$$$$$$$$_ $$$$$_ $$$$$$$$
___$$$$$$$$$_$$$$$_$$$$$$$$
____$$$$$$$$_ $$$$_$$$$$$$
________$$$$$_$$$_$$$$$
_$$$$$$$$$_ $____$_$$$$$$$$$
$$$$$$$$$$ $______$ $$$$$$$$$$
$$$$$$$$$$$______ $$$$$$$$$$$
_$$$$$$$$$_$_____$_$$$$$$$$$
_________$$$$$_$$$_$$$$$
_____$$$$$$$$_ $$$$_$$$$$$$
____$$$$$$$$$_$$$$$_$$$$$$$$
___$$$$$$$$$_ $$$$$_ $$$$$$$$
____$$$$$$$__$$$$$$__$$$$$$
____________$$$$$$$$_$$_
_____________$$$$$$_ $$_
______$$$$$_________$$_
_____$$$$$$$_______ $$_
___$$$$$$$$$$$_____$$_
_____ $$$$$$$$$___ $$_
________$$$$$$$__$$
__________$$$$$_$$_
___________$$$$$$_
____________$$$$_
_____________$$_
____________$$____$$$$$$$
___________ $$___$$$$$$$$$$
___________$$__$$$$$$$$
___________$$_$$$$$$
___________$$_$$$$$
___________$$$$$$
___________$$$$

Witam i ja po weselu pani młoda wyglądała pięknie miała śliczną białą sukienkę niby skromna ale było w niej to coś superrrr . Państwo młodzi do restauracji podpłynęli jachtem więc dodatkowa atrakcja i ogólnie jedzenie restauracja obsługa wszystko na wysokim poziomie:-):-)
Pozdrawiam i zmykam za godzinkę na poprawiny tu już z Igorkiem

Witam i ja:-) dziękuję za pamięć i życzenia:-) Hrudzia tego pana to poproszę w realu;-) M mi dziś zamiast złożyć życzenia napsuł nerwów od rana:wściekła/y: ale później się na szczęście zrehabilitował:tak: byłam dziś w pracy na godzinkę na kawkę i ciacho no z prezentem bo koleżanka za tydzień wychodzi za mąż:-) bidula dziś siedziała i ani wyglądała ani się nie czuła po wczorajszym panieńskim:-p ale mówi że się wybawiła a to najważniejsze;-)
Nuśka super takie wesele już sobie wyobrażam ten jacht:-) no i udanych poprawin życzę:-)​

Anetasa jeszcze ja...:-)WSZYSTKIEGO WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO:tak:
wpadłam na chwilkę bo D poszedł na dwór na kielicha bo sąsiadowi się dzieciątko urodziło:-)my cały dzień siedzimy w domu i już mnie coś brało nie lubię tak siedziec bezczynnie w domu przez weekend :no:
Justyna a gdzie zdjęcia z meczu???

Dziewczyny mozecie polecic jakas miejscowosc nad morzem i tanie, fajne pensjonaty lub prywatne kwatery. tak zeby bylo nie dalo do plazy, plac zabaw dla dzieci miejsce na grilowanie, bo planujemy sie wybac ze znajomymi nad polskie moze w lipcu, i szukamy pensjonatu

reklama
Do góry