reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

na jego szczęście
wykremowana, wydebilowana wg zaleceń hrudzi :-p czekam na męża. ciekawe co on na to,bo ja czuję się jak chlop bez wąsa:-D:-D
Kobitki jutro o 18 mecz w którym na bank gram. Wlaśnie ustalałyśmy z kumpelą szczegóły. Mam nadzieję,że nie damy ciała,bo wstyd będzie:-D
:szok::szok::szok: niech przyjaciel mamay robi fotki, plis........

reklama
Moja koleżanka fryzjerka dzwoniła dzisija,że na koniec grudnia, początek stycznia ma termin porodu. Ale fajnie...choć nie fajnie,że tak w zimie,bo co ona ubierze na koniec ciąży na dwór? Chyba szlafrok męża:-D:-D

Moja koleżanka fryzjerka dzwoniła dzisija,że na koniec grudnia, początek stycznia ma termin porodu. Ale fajnie...choć nie fajnie,że tak w zimie,bo co ona ubierze na koniec ciąży na dwór? Chyba szlafrok męża:-D:-D
ja Maję rodziłam 14 stycznia i w szlafroku nie chodziłam, tylko w grubszym polarze:tak::tak::tak: super widomośc, moja znajoma tez rodzi na Święta BN

No i tak jak przypuszczałam jak obudziłam M to poszliśmy jeszcze przy piwku pogadać w kuchni :tak: moje dziecko dziś spało 3,40:szok: więc dlatego łobuzerowało tak długo i nie dało tacie odsapnąć:-D ja już uciekam spać bo oczka mi się kleję a pozatym ktoś łupie na mnie z wyrka złym wzrokiem;-) i bez sprośnych myśli proszę bo to Mafi który czeka żeby wygrzać pańci nózki:-D

Ostatnia wczoraj i pierwsza dziś:szok: chyba pierwszy raz mi się to udało:-D
Witam w sobotni poranek z kubkiem kawy w dłoni:-) i melduję że Tuśka dziś poraz pierwszy przespała całą noc od A do Z w swoim pokoiku:-) bo do tej pory ok 6 przylatywała do nas i spała już z nami miejmy nadzieję że już tak zostanie:tak: u nas szaro buru i ponuru ale przynajmniej nie pada więc zaraz z młodą lecimy na zakupy:tak: mam lenia a powinnam dziś coś upiec tylko że wiecie jaka ja jestem zdolna w tej kwestwi:zawstydzona/y: i chyba ostatecznie wybiorę się do cukierni i coś zakupie. Bo teściowa już się zapowiedziała na urodzinową kawę jutre a i pewnie moi rodzice się jutro zjawią:tak: dobra uciekam doprowadzić się do ładu i lecimy w miasto;-)
Nuśka udanej imprezy życzę:-) wytańcz się do białego rana;-)

reklama
Witam :-)
MAteusz jeszscze śpi:szok::szok::baffled:i niewiem co mu się stało z tym spaniem zawsze wstawał ok 7-8 a od wczoraj jakoś długo śpi wczoraj spał do 10.40 a dziś już jest 11.30 i on jeszcze śpi:szok:co chwile chodze i sprawdzam czy oddycha:-D
Nuśka udanej zabawy weselnej:-)

Do góry