niech przyjaciel mamay robi fotki, plis........na jego szczęście
wykremowana, wydebilowana wg zaleceń hrudzi czekam na męża. ciekawe co on na to,bo ja czuję się jak chlop bez wąsa
Kobitki jutro o 18 mecz w którym na bank gram. Wlaśnie ustalałyśmy z kumpelą szczegóły. Mam nadzieję,że nie damy ciała,bo wstyd będzie
reklama
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
S będzie z mlodym,bo to u nas w wsi. A właśnie...Mateusz wlazł dzisiaj na komodę i napstrykał 30 zdjęć. Sobie też taki pojawiam się i znikamniech przyjaciel mamay robi fotki, plis........
och zapomniałam o SS będzie z mlodym,bo to u nas w wsi. A właśnie...Mateusz wlazł dzisiaj na komodę i napstrykał 30 zdjęć. Sobie też taki pojawiam się i znikam
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
a nie szkodzioch zapomniałam o S
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Moja koleżanka fryzjerka dzwoniła dzisija,że na koniec grudnia, początek stycznia ma termin porodu. Ale fajnie...choć nie fajnie,że tak w zimie,bo co ona ubierze na koniec ciąży na dwór? Chyba szlafrok męża
ja Maję rodziłam 14 stycznia i w szlafroku nie chodziłam, tylko w grubszym polarze super widomośc, moja znajoma tez rodzi na Święta BNMoja koleżanka fryzjerka dzwoniła dzisija,że na koniec grudnia, początek stycznia ma termin porodu. Ale fajnie...choć nie fajnie,że tak w zimie,bo co ona ubierze na koniec ciąży na dwór? Chyba szlafrok męża
monia_l
Wrześniowe mamy'07
moja koleżanka ma jakoś na połowę grudniaja Maję rodziłam 14 stycznia i w szlafroku nie chodziłam, tylko w grubszym polarze super widomośc, moja znajoma tez rodzi na Święta BN
No i tak jak przypuszczałam jak obudziłam M to poszliśmy jeszcze przy piwku pogadać w kuchni moje dziecko dziś spało 3,40 więc dlatego łobuzerowało tak długo i nie dało tacie odsapnąć ja już uciekam spać bo oczka mi się kleję a pozatym ktoś łupie na mnie z wyrka złym wzrokiem;-) i bez sprośnych myśli proszę bo to Mafi który czeka żeby wygrzać pańci nózki
Ostatnia wczoraj i pierwsza dziś chyba pierwszy raz mi się to udało
Witam w sobotni poranek z kubkiem kawy w dłoni:-) i melduję że Tuśka dziś poraz pierwszy przespała całą noc od A do Z w swoim pokoiku:-) bo do tej pory ok 6 przylatywała do nas i spała już z nami miejmy nadzieję że już tak zostanie u nas szaro buru i ponuru ale przynajmniej nie pada więc zaraz z młodą lecimy na zakupy mam lenia a powinnam dziś coś upiec tylko że wiecie jaka ja jestem zdolna w tej kwestwi i chyba ostatecznie wybiorę się do cukierni i coś zakupie. Bo teściowa już się zapowiedziała na urodzinową kawę jutre a i pewnie moi rodzice się jutro zjawią dobra uciekam doprowadzić się do ładu i lecimy w miasto;-)
Nuśka udanej imprezy życzę:-) wytańcz się do białego rana;-)
Witam w sobotni poranek z kubkiem kawy w dłoni:-) i melduję że Tuśka dziś poraz pierwszy przespała całą noc od A do Z w swoim pokoiku:-) bo do tej pory ok 6 przylatywała do nas i spała już z nami miejmy nadzieję że już tak zostanie u nas szaro buru i ponuru ale przynajmniej nie pada więc zaraz z młodą lecimy na zakupy mam lenia a powinnam dziś coś upiec tylko że wiecie jaka ja jestem zdolna w tej kwestwi i chyba ostatecznie wybiorę się do cukierni i coś zakupie. Bo teściowa już się zapowiedziała na urodzinową kawę jutre a i pewnie moi rodzice się jutro zjawią dobra uciekam doprowadzić się do ładu i lecimy w miasto;-)
Nuśka udanej imprezy życzę:-) wytańcz się do białego rana;-)
reklama
monia_l
Wrześniowe mamy'07
Witam :-)
MAteusz jeszscze śpii niewiem co mu się stało z tym spaniem zawsze wstawał ok 7-8 a od wczoraj jakoś długo śpi wczoraj spał do 10.40 a dziś już jest 11.30 i on jeszcze śpico chwile chodze i sprawdzam czy oddycha
Nuśka udanej zabawy weselnej:-)
MAteusz jeszscze śpii niewiem co mu się stało z tym spaniem zawsze wstawał ok 7-8 a od wczoraj jakoś długo śpi wczoraj spał do 10.40 a dziś już jest 11.30 i on jeszcze śpico chwile chodze i sprawdzam czy oddycha
Nuśka udanej zabawy weselnej:-)
Podziel się: