reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Monia jak Ci to przeszkadza to może zamienimy się choć na jakiś czas na dzieci;-) bo moja jak śpi do 8 to my sięcieszymy:tak: a tak poważnie to o której chodzi spać bo rozumię że drzemek w ciągu dnia już nie ma?:sorry2:
A my już po zakupach wszędzie takie kolejki że szok:szok: a jeszcze mały niecierpliwiec chciał mi ciągle gdzieś uciekać:wściekła/y: wreszcie zatrzymałam ją lizakiem:sorry2: i jakoś wysiedziała na miejscu w kolejce;-)

reklama
Monia jak Ci to przeszkadza to może zamienimy się choć na jakiś czas na dzieci;-) bo moja jak śpi do 8 to my sięcieszymy:tak: a tak poważnie to o której chodzi spać bo rozumię że drzemek w ciągu dnia już nie ma?:sorry2:
A my już po zakupach wszędzie takie kolejki że szok:szok: a jeszcze mały niecierpliwiec chciał mi ciągle gdzieś uciekać:wściekła/y: wreszcie zatrzymałam ją lizakiem:sorry2: i jakoś wysiedziała na miejscu w kolejce;-)
nie mi to nie przeszkadza tylko mnie to dziwi i jestem w szoku. MAly dziś wstał wkońcu o 11.45:szok:a poszedł spać ok 20 i w dzień go juz nawet nie kladę

nie mi to nie przeszkadza tylko mnie to dziwi i jestem w szoku. MAly dziś wstał wkońcu o 11.45:szok:a poszedł spać ok 20 i w dzień go juz nawet nie kladę

Bo pewnie i tak zastrzeliłby Cię śmiechem:-D może teraz potrzebuje akurat tyle snu ma taki okres i już:tak: podobno dzieci w trakcie snu intensywnie rosną więc kto wie może teraz wyskoczy Ci strasznie w górę;-)

Witam nie wyspana.
Wczoraj/dzisiaj miałam spięcie z J do 2 w nocy, wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr a Adaś obudził sie już przed 6, mimo, żę poszli później niż zwykle spać...... Monia o szok z Matim, jak ja bym chciała choć raz do 8 pospać.

Zaraz spadamy na plac zabaw i miałam ochotę na faworki, ale jakos juz mi sie odechciało ----- robić.

Wieczorkiem mnie nie będzie, zobaczymy co J zaproponuje mi w zamian za BB, sex nie wchodzi w rachubę:no:........... jestem ciekawa czy nie czyms zaskoczy :szok:czy będziemy oglądali......... TVN Turbo:sorry2::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Oj Agulka to nie zazdroszczę:no: widzę że o coś ważnego poszło ach te chłopy zawsze nam muszą kłaść kłody pod nogi i szukać problemów:wściekła/y: mój też widzę szykuje mi chyba super prezent urodzinowy bo napisał że mu zejdzie na bazie wię już wyobrażam sobie w jakim stanie pewnie wróci:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Czesc dziewczyny:-)
Ja tez niewyspana - zasnelam po 1 a Stas obudzil mneie o 5:wściekła/y::baffled:...zawsze jak spie u rodzicow to on sie budzi o 5tej:baffled:
Poza tym mam lekko zwazozny humor tym co napisalam na zamknietym apropos dzisiejszego dnia i w w ogole moja sytuacja zyciowa...chyba wysycham na popiol...

A rozmowy o prace ok - na jednej przemaglowali mnie kwestionariuszem 60 pytan tzn Pani menadzer zadawala mi laskawie co drugie.Mam odpowiedz dostac we wtorek - postwialm sprawe jasno w kwesti zarobkow wiec chyba to im sie nie sposobalo:sorry2:Podobnie bylo przy drugiej rozmowie chic czuje ze wypadlam pozytywnie.
Ale najwazniejsze jest to ze ogladalm ten lokal do dzierzawy i mimo ze bardzo skromy a momentami obskorny (ale przed remontem) jakos poczulam ze fajnie byloby tam pracowac. Kobitka (wlasicielka) bardzo sympatyczna, sensowna i taka ludzka...nasunelo mi sie jeszcze kilka pytan i moze w poniedzialek jak do niej zadzwonie to je rozwieje..i kto wie. Moze bede miala swoj:-) gabinet...:sorry2:

Ostatnia edycja:
hrudzia mysle ze to bardzo dobry pomysł z własnym interesem
bedziesz mogla rozwinąć skrzydła, nikt nie będzie cię blokował...
no i moze jakąś zniżkę dostane;-)

właśnie cygani grają mi pod oknem:szok: powinnam chyba im coś rzucić :confused:

ale tu dzisiaj puuuuuuuuuustka

Hrudzia widać nie ma humoru bo nawet nie chce mi doradzic w sprawach szminkowych....

Justyna pewnie cała spocona po meczu
a Nuśka wcina jakieś smakołyki:-p

reklama
Asiek - no nie ma:-(...ale skoro:sorry2:...najbezpieczniejsza to blyszczaca pomadka rozowo-lososiowa. sa takze blyszczyki powiekszajace usta ( z chili lub innym specyfikiem powodujacym lekkie spuchniecie warg ale to nie boli!). Unikaj zimnych matowych odcieni. Ablyszczyki wybieraj raczek kolorowe bo bezbarwany nie powiekszy ust na tyle co kolorowy.

Ostatnia edycja:
Do góry