reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

nuska a mi brakuje odwagi zeby cos zmienic od wielu lat ta sama fryzura i kolor czasem dodam wiecej pasemek brązu... a to wsztstko przez to ze kazdy mi mowi zebym nie obcinala włosów i nie zmieniala koloru...:confused:
oj a mnie już korci, od ponad roku jestem blond................. ale jak paterzę na te zdjęcia to ..............

rudy pasuje do czerwonego i srebrnego:sorry2: bo takie mam kiecki na wesele :tak:

reklama
nuska a mi brakuje odwagi zeby cos zmienic od wielu lat ta sama fryzura i kolor czasem dodam wiecej pasemek brązu... a to wsztstko przez to ze kazdy mi mowi zebym nie obcinala włosów i nie zmieniala koloru...:confused:
gdybym miała takie długie jak Ty to też bym nie obcięła,ale nie mam cierpliwości do zapuszczania. Najchętniej pozbyłabym się grzywki,ale szały bym dostała

Dobra, młody śpi. Kurna wczoraj wyrwał mi rolkę od drzwi prysznica i tak kulają się na 1. Muszę kupić i wymienić.
Aaa od jakichś 2 dni wyskakuje mi ostrzeżenie z antywirusa jak włączam BB,że jakieś zagrożenie cy cuśś :confused: za 20 min wracam

gdybym miała takie długie jak Ty to też bym nie obcięła,ale nie mam cierpliwości do zapuszczania. Najchętniej pozbyłabym się grzywki,ale szały bym dostała

no własnie po pierwsze ich szkoda a po drugiie to ja nie nauczona jestem cokolwiek przy nich robic- ograniczam sie do mycia i nawet ich nie rozszczesuje- dopiero jak wyschna i jak sobie pomysle ze mialabym je modelowac:baffled:

agula a daj moze jakaś fotke w rudych jak wygladalas...

Dobry wieczór:-)
Co ja tu robię o tej porze?!:szok:
Faceci śpią, a ja buszuję.
Blimka-cześć, fajnie, że znów piszesz:-)
Co do włosów to... Nuśka gratulacje, kolorki odważne, to mi się podoba:tak:
Ja nie mam zbyt gęstych włosów, są do ramion, z tylu troszkę dłuższe, grzywka długa i od jakiegos czasu robię tylko baleyage w odcieniach blondu. Jakoś tak najlepiej się czuję. Miałam już rudy, czarny, brąz, kasztan...;-) i na razie zamierzam pozostać przy jasniejszych.
Miłego wieczorku życzę:-)

Dobra, młody śpi. Kurna wczoraj wyrwał mi rolkę od drzwi prysznica i tak kulają się na 1. Muszę kupić i wymienić.
Aaa od jakichś 2 dni wyskakuje mi ostrzeżenie z antywirusa jak włączam BB,że jakieś zagrożenie cy cuśś :confused: za 20 min wracam

a mi nic nie pokazuje,,,,

Asiu nie mam zdjęcia cyfrowego w rudym , bo wcześniej posiadąłam aparat analogowy , skanera nie posiadam, ale jutro spróbuję zrobic zdjęcie ze zdjęcia. bo dzis juz ciemno

no i fajnie wówczas będziemy mogły obiektywnie stwierdzic czy warto zrobic zmiane:-)

ja uciekam bo jutro do pracy papapa

Ja lubię zmiany uwielbiam coś zmieniać w sobie a te rudości u Ciebie na tych fotkach sa piękne :-)

Ja też tak uważam:-):tak::tak::tak:

No i witam z domku:-) piesek wyprowadzony a M chyba zasnął z młodą bo cisza tam:szok: a jak weszłam po pracy to Tuśka jeszcze ze 2 razy zawołała mama ale szybko się ulotniłam z pieskiem;-) zaraz pójdę go obudzić ale najpierw przyszłam do Was:-) u sąsiada dziś na szczęście cisza:tak:

u sąsiada dziś na szczęście cisza:tak:
na jego szczęście
wykremowana, wydebilowana wg zaleceń hrudzi :-p czekam na męża. ciekawe co on na to,bo ja czuję się jak chlop bez wąsa:-D:-D
Kobitki jutro o 18 mecz w którym na bank gram. Wlaśnie ustalałyśmy z kumpelą szczegóły. Mam nadzieję,że nie damy ciała,bo wstyd będzie:-D

reklama
na jego szczęście
wykremowana, wydebilowana wg zaleceń hrudzi :-p czekam na męża. ciekawe co on na to,bo ja czuję się jak chlop bez wąsa:-D:-D
Kobitki jutro o 18 mecz w którym na bank gram. Wlaśnie ustalałyśmy z kumpelą szczegóły. Mam nadzieję,że nie damy ciała,bo wstyd będzie:-D
na którym programie?:-p

Do góry