pazury nie zając nie ucieknąProszę mnie stąd wygonić bo się nie ruszę sama tak mi się nie chce
reklama
Jak to wykasować?jak to zrobić? Myślałam że wystarczy że się wyloguje
Wejdź w /narzędzia/ i tam wykasuj /dane prywatne/ i tam powinno być coś takiego jak /zapamiętane hasła/ wyczyść
monia_l
Wrześniowe mamy'07
Nuśka zostań jeszcze proszę, proszęProszę mnie stąd wygonić bo się nie ruszę sama tak mi się nie chce
pazury nie zając nie uciekną
Nuśka zostań jeszcze proszę, proszę
Miałyście mnie pogonić a nie zatrzymywać
Nuska wiesz coprzez Twój bałagan ( piekny) na głowie i prze z Majnadre ( podła stronkę) we łbie mi sie kotłuje zmina koloru, wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Ja lubię zmiany uwielbiam coś zmieniać w sobie a te rudości u Ciebie na tych fotkach sa piękne :-)
wiem, wiem, ja lubię się w rudym, jak J poznałam byłam wiewiórą. Byłayśmy na dysce we trzy: czarne, ruda i blondyna........... ja się rzucałam najbardziej i taki J się przyczepił
Ja lubię zmiany uwielbiam coś zmieniać w sobie a te rudości u Ciebie na tych fotkach sa piękne :-)
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
a ja najadłam się właśnie,bo mnie skręciłoWidzeezka się rozkręca i takie żarełko i to o tej porze;-) ale jedzcie na zdrowie w końcu to tylko wirtualne ;-) od tego się nie tyje a ja powoli zbieram sie do domku:-)
i przede mną paznokcie,bo jutro nie dam rady,a rozpoczęcie lata jutro i mecz piłki nożnej mamy-dzieciMajandra Ty normalnie złośliwa jesteś ale winka lampkę wypiję chociaż może leipiej nie bo ja musze jeszcze paznokcie pomalować i cyrkonie poprzyklejać i jeszcze tyle pracy przede mną
Myślałam,że wskoczę pod prysznic przed przyjazdem S,ale młody coś nie chce spać. Chyba zdecydował się poczekać za tatusiem
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
mnie S też poznal w rudych,a twierdzi,że nie cierpiwiem, wiem, ja lubię się w rudym, jak J poznałam byłam wiewiórą. Byłayśmy na dysce we trzy: czarne, ruda i blondyna........... ja się rzucałam najbardziej i taki J się przyczepił
reklama
Podziel się: