reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Nuska wiesz coprzez Twój bałagan ( piekny) na głowie i prze z Majnadre ( podła stronkę) we łbie mi sie kotłuje zmina koloru, wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:szok::szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

pazury nie zając nie uciekną:-p

Nuśka zostań jeszcze proszę, proszę :blink::-D:cool2:

Miałyście mnie pogonić a nie zatrzymywać

Nuska wiesz coprzez Twój bałagan ( piekny) na głowie i prze z Majnadre ( podła stronkę) we łbie mi sie kotłuje zmina koloru, wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:szok::szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ja lubię zmiany uwielbiam coś zmieniać w sobie a te rudości u Ciebie na tych fotkach sa piękne :-)

Widzeezka się rozkręca i takie żarełko:szok: i to o tej porze:szok:;-) ale jedzcie na zdrowie w końcu to tylko wirtualne ;-) od tego się nie tyje:-D a ja powoli zbieram sie do domku:-)
a ja najadłam się właśnie,bo mnie skręciło:-p

Majandra Ty normalnie złośliwa jesteś :-p:blink:ale winka lampkę wypiję chociaż może leipiej nie bo ja musze jeszcze paznokcie pomalować i cyrkonie poprzyklejać i jeszcze tyle pracy przede mną
i przede mną paznokcie,bo jutro nie dam rady,a rozpoczęcie lata jutro i mecz piłki nożnej mamy-dzieci
Myślałam,że wskoczę pod prysznic przed przyjazdem S,ale młody coś nie chce spać. Chyba zdecydował się poczekać za tatusiem:dry:

reklama
nuska a mi brakuje odwagi zeby cos zmienic od wielu lat ta sama fryzura i kolor czasem dodam wiecej pasemek brązu... a to wsztstko przez to ze kazdy mi mowi zebym nie obcinala włosów i nie zmieniala koloru...:confused:

Do góry